Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:36 - 12/05/2021

H.R. 6666- Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ «ΑΣΦΑΛΗ» ΠΡΑΞΗ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θά προσθέσω μερικά πράγματα, τό άρθρον δέν είναι δικό μού. Όταν είδα τήν εικόνα εξωφύλλου, σκέπτηκα… καί λογιάριασα 1984 = 22 καί είπα όσα τά κεφ. τής Αποκάλυψης… Συνάμα αναγραμματιστί τό 84 = 48 = 2 κύβοι…

Επίσης ό νόμος 6666 είπα είναι όσοι οί στίχοι τού Κορανίου. Η Κορανική θρησκεία είναι μάζα φάρμας ζώων όπως αυτή τού μυθιστορήματος 1984 τού Γεώργιου Όργουελ που μπορεί καί ώς επίθετον νά σημαίνει άρω τοό γουέλ/καλόν ή όργιον έλ = τά αποκαλυπτικά έργα Τού Κυρίου είς τήν Αποκάλυψη… Συνάμα 40 έτη από τό 1984 έως τό 2024, αυτόν σημαίνει 14400 ημέρες, ό αριθμός 144 μέ ή χωρίς μηδενικά αναφέρεται συνεχώς είς τήν Αποκάλυψη.

Οί 6 ημέρες όπως καί αυτές που προηγήθηκαν Τής Αναστάσεως είναι 144 ώρες. Στό άρθρον αυτόν αναφέρεται ό αριθμός 6666 = 24… Μέ βεβαιότητα έως τό 2024 μ.Χ. ό κόσμος θ’ αλλάξει, τό πώς ίδωμεν, πάντως χωράνε καί τά 3,5 τού υποχρεωτικού χαράγματος τής Αποκάλυψης, τώρα διαβάστε καί παρακολουθήστε βίντεο παρακάτω νά φρίξετε… Μάς πήραν απ’ εδώ μάς πήραν απ’ εκεί, μάς τά έφεραν έτσι καί αλλιώς μέ τά εμβόλια καί άλλα καί μάς τά έφεραν στήν κατ’ οίκον παρακολούθηση καί διαταγή δήθεν γιά τόν κορωνοϊόν καί ύστερα απορείτε γιατί αναφέρεται στό κεφ. 12 τής Αποκάλυψης ότι θά πάρουμε τά βουνά καί στό 13ον κεφ. ότι θά μάς διώκουν… Προειδοποίηση: αυτό που θά διαβάσετε κατωτέρω είναι τό σκληρότερο πορνό τής πόρνης Βαβυλώνας τής Μεγάλης…

Καλή Ψυχοσωτηρία…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

H.R. 6666- Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ «ΑΣΦΑΛΗ» ΠΡΑΞΗ(Βίντεο)

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ · 20 ΜΑΪ. 2020

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο εκπρόσωπος Bobby Rush (D-Il) εισήγαγε την 1η Μαΐου HR 6666, ένα κομμάτι της οργουελιανής νομοθεσίας που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα εθνικό πρόγραμμα παρακολούθησης και καραντίνας, να επιτρέψει την είσοδο της κυβέρνησης στα σπίτια για να δοκιμάσει το Covid-19 και ακόμη και να δώσει την εξουσία να απομακρύνει τους Αμερικανούς από τα σπίτια τους με βία.

Ονομάζεται επίσης TRACE Act (Testing, Reaching and Contacting Everyone), το νομοσχέδιο συγχρηματοδοτήθηκε από 58 δημοκράτες και προσέφερε ότι θα επέτρεπε στα Κέντρα Ελέγχου Νόσων (CDC) να παρέχουν επιχορηγήσεις σε ορισμένα νοσοκομεία, σχολεία και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς βοηθήστε στην καταπολέμηση του κοροναϊού.

«Αυτό το νομοσχέδιο εξουσιοδοτεί τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) να χορηγούν επιχορηγήσεις για δοκιμές, ανίχνευση επαφών, παρακολούθηση και άλλες δραστηριότητες για την αντιμετώπιση του COVID-19 (δηλαδή της νόσου του κοροναϊού 2019).

Ωστόσο, ο νόμος θα έδινε επίσης σε αυτούς τους οργανισμούς τη δύναμη να δοκιμάσουν τους Αμερικανούς για το Covid-19 «ανάλογα με τις ανάγκες, σε κατοικίες ατόμων και για άλλους σκοπούς» και θα έδινε στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) την εξουσία να αφαιρεί βίαια Αμερικανούς από τα σπίτια τους εάν «απαιτούνται από τις συνθήκες της έκτακτης ανάγκης».

Lockdowns alone will not prevent coronavirus spread -WHO

Αυτό το νομοσχέδιο παραβιάζει σαφώς την τέταρτη τροπολογία, η οποία εγγυάται, «το δικαίωμα των ανθρώπων να είναι ασφαλή στα πρόσωπα, τα σπίτια, τα χαρτιά και τα αποτελέσματά τους, έναντι παράλογων αναζητήσεων και κατασχέσεων».
Η βασική λέξη εδώ είναι «παράλογη», ωστόσο, εάν το Ανώτατο Δικαστήριο το χαρακτηρίσει ως «λογικό», αυτές οι εισβολές στο σπίτι θα παραμείνουν νόμιμες παρά το γεγονός ότι είναι σαφώς αντίθετες με το πνεύμα του νόμου.

Η ώθηση για αναγκαστική είσοδο αντανακλά τις παρατηρήσεις του Δρ. Michael Ryan του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στις αρχές Απριλίου
«Από κάποιες απόψεις, η μετάδοση έχει απομακρυνθεί από τους δρόμους και έχει προωθηθεί πίσω σε οικογενειακές μονάδες, τώρα πρέπει να πάμε να κοιτάξουμε σε οικογένειες και να βρούμε εκείνους τους ανθρώπους που μπορεί να είναι άρρωστοι και να τους αφαιρέσουμε και να τους απομονώσουμε, με ασφαλή και αξιοπρεπή τρόπο » – Δρ Μάικλ Ράιαν

Η Βασίλισσα της Αγγλίας εξέφρασε την υποστήριξή της για αναγκαστική είσοδο καθώς τη συνέκρινε με τις βρετανικές εκκενώσεις πριν από τους βομβαρδισμούς του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου στο Λονδίνο.

‘We will meet again’ – The Queen’s Coronavirus broadcast | BBC

«Οι πολίτες εκκενώθηκαν από τα σπίτια τους και στάλθηκαν για δική τους ασφάλεια. Σήμερα, για άλλη μια φορά, πολλοί θα αισθανθούν έναν οδυνηρό διαχωρισμό από τους αγαπημένους τους, αλλά τώρα, όπως τότε, γνωρίζουμε, από βαθιά μέσα μας, είναι το σωστό να κάνουμε.

Ο νόμος TRACE επικεντρώνεται έντονα στο «εντοπισμό επαφών», έναν όρο που ουσιαστικά σημαίνει κυβερνητική παρακολούθηση της καθημερινής μας συμπεριφοράς.

Σκοπός του είναι να ελέγξει ποιος έχει τον κοραναϊό και σε ποιον μπορεί να έχει έρθει σε επαφή.

Στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, η κυβέρνηση θα απαιτήσει σύντομα καταλόγους εστιατορίων με τους αριθμούς τηλεφώνου, τα email και την ώρα άφιξης κάθε πελάτη.
Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε δύο φορές εάν πιστεύετε ότι αυτά τα προγράμματα θα εξαφανιστούν ποτέ όταν τεθούν σε ισχύ. Οι κυβερνήσεις σπάνια εγκαταλείπουν την εξουσία χωρίς απίστευτη ώθηση από τους ψηφοφόρους.
Ο Έντουαρντ Σνόουντεν το άφησε άψογα ενώ η πανδημία βρισκόταν ακόμη στο αρχικό της στάδιο.

«Πιστεύετε πραγματικά ότι όταν το πρώτο κύμα, αυτό το δεύτερο κύμα, το 16ο κύμα του κοροναϊού είναι μια ξεχασμένη μνήμη, ότι αυτές οι δυνατότητες δεν θα διατηρηθούν;
«Δεν θα διατηρηθούν αυτά τα σύνολα δεδομένων; Ανεξάρτητα από το πώς χρησιμοποιείται, αυτό που χτίζεται είναι η αρχιτεκτονική της καταπίεσης. » – Εντουαρντ Σνόουντεν.

IT WILL BE MANDATORY? Something Major Is Happening This Year!

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Bill Gates απονεμήθηκε πρόσφατα το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας # 060606 για ένα, «σύστημα κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί δεδομένα δραστηριότητας ανθρώπινου σώματος». Σε απλούς όρους, είναι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα μικροτσίπ ψηφιακού τατουάζ που μπορεί να ανιχνεύσει «δραστηριότητα σώματος».
Εκατομμύρια δολάρια έχουν ήδη δοθεί σε εταιρείες για παρόμοιες τεχνολογίες από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates.
Παρακολουθήστε τον Luke Rudkowski να συζητά τη μεγαλύτερη ατζέντα πίσω από το TRACE Act.

Bitchute:
By Phillip Schneider, WakingTimes.com

Δείτε βίντεο

https://www.bitchute.com/embed/FoILBv9cc74/

Παρόλο που τα περισσότερα από αυτά συμβαίνουν στην Αμερική δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει η εφαρμογή τους και στην Ευρώπη όπως και τον υπόλοιπο κόσμο ικανοποιώντας τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Η αλήθεια για τα εμβόλια.

WE HAVE TO STOP THEM FROM DOING THIS TO THE CHILDRENΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*