Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:07 - 02/01/2023

Great Reset: Η επόμενη καταστροφική πανδημία έχει ήδη αποφασιστεί για το 2024 – Σχεδιάζεται μία παγκόσμια υγειονομική φυλακή

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε μία εκδήλωση στις Βρυξέλλες η οποία κρατήθηκε μυστική σχεδιάστηκε η επόμενη καταστροφική πανδημία

Στις 18 Οκτωβρίου 2019 είχε πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη η λεγόμενη εκδήλωση 201, που διοργανώθηκε από το Johns Hopkins Center for Health Security, σε συνεργασία με το WEF (World Economic Forum) και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ήταν επίσης παρών, όπως και όλοι οι παίκτες της Παγκοσμιοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ και – του ΟΗΕ και πολλών υποοργανισμών του, γράφει ο Peter Koenig, γνωστός γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην στέλεχος στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν μια «επιτραπέζια» προσομοίωση, όπως την αποκαλούν – μιας πανδημίας κορωνοϊού που μπορεί να χτυπήσει ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό «μια από αυτές τις μέρες»…

Συνέβη σε λιγότερο από τρεις μήνες αργότερα.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

Η επόμενη πανδημία

Τώρα, οι ίδιοι ύποπτοι, αντικαθιστώντας επίσημα το WEF από τον ΠΟΥ ως βασικός χορηγός, χρησιμοποίησαν το Event of the Grand Challenges Annual Meeting στις Βρυξέλλες, στις 23 Οκτωβρίου 2022 για μια παρόμοια άσκηση «επιτραπέζιου», αυτή τη φορά που ονομάζεται «Catastrophic Contagion» (καταστροφική μόλυνση).

Είναι τυχαίο ότι ο τόπος διεξαγωγής αυτής της εκδήλωσης είναι οι Βρυξέλλες, τα κεντρικά γραφεία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ;

Περίεργο που αυτό εμφανίστηκε μόλις τώρα.

Στην πραγματικότητα, χωρίς το WEF τίποτα τέτοιο δεν θα συνέβαινε.

Επειδή το WEF είναι ο Εκτελεστικός κλάδος του Big Finance – το εταιρικό χρηματοοικονομικό-ψηφιακό-στρατιωτικό σύμπλεγμα, που κατευθύνει τον κόσμο από τις σκιές της Ουάσιγκτον.

Είναι περίεργο ότι σχεδόν τίποτα δεν εμφανίστηκε από αυτό το γεγονός για σχεδόν δύο μήνες.

Γιατί κρατήθηκε μυστικό μέχρι τώρα;

Τα ελεγχόμενα από την Ουάσιγκτον χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ – προσκάλεσαν μια εξαιρετική ομάδα συμμετεχόντων, αποτελούμενη από 10 νυν και πρώην υπουργούς Υγείας και ανώτερους αξιωματούχους δημόσιας υγείας από τη Σενεγάλη της Ρουάντα , Νιγηρία, Αγκόλα, Λιβερία, Σιγκαπούρη, Ινδία και τη Γερμανία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αφρικανικές χώρες.

Η Συνέλευση των Υπουργών Υγείας του ΠΟΥ κεκλεισμένων των θυρών από όλο τον κόσμο συζητούν την περιβόητη Συνθήκη για την Πανδημία, όπως γράφονται αυτές οι γραμμές. Σύντομα θα ψηφίσουν αυτήν την «Συνθήκη».

Η Συνθήκη για την Πανδημία, όπως γνωρίζουμε, εάν υπερψηφιστεί με πλειοψηφία δύο τρίτων θα υπερισχύσει όλων των εθνικών αρχών σε θέματα υγείας. και από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα έχει δικαιοδοσία πάνω από τα κυρίαρχα εθνικά κράτη των 194 χωρών μελών του ΠΟΥ. Αυτό σημαίνει ότι θα είχαμε μια παγκόσμια υγειονομική τυραννία, σημειώνει ο Koenig στον ιστότοπο South Front.

Οι Αφρικανοί

Γιατί οι αφρικανικές χώρες προσκλήθηκαν σε αυτήν την προσομοίωση αυτής της πολύ τρομακτικής και τρομακτικής καταστροφικής μετάδοσης;

Ένα μπλοκ χωρών στην Αφρική είναι το ισχυρό ανάχωμα – απέρριψαν μέχρι στιγμής τη Συνθήκη για την Πανδημία.
Οι Αφρικανοί ξέρουν τι σημαίνει.
Και ξέρουν ακόμα καλύτερα τι σημαίνει αφού βίωσαν την φάρσα του Covid, ότι για ορισμένους από τους Προέδρους τους κατέληξε μοιραία.

Επειδή αυτοί –μερικοί Αφρικανοί και ένας Πρόεδρος της Καραϊβικής– αντιτάχθηκαν στην ατζέντα των εμβολίων κατέληξαν να πεθάνουν κάτω από περίεργες συνθήκες.

Γιατί η παρουσία της Γερμανίας;

Η Γερμανία έχει αυτή τη στιγμή την πιο καταπιεστική κυβέρνηση στην Ευρώπη.
Η Γερμανία, μια οικονομική και πνευματική υπερδύναμη της ΕΕ, έχει επίσης τα ισχυρότερα κινήματα αντίστασης της Ευρώπης – αντίσταση ενάντια στον Covid και την αφήγηση της Πράσινης (ψεύτικης) Ατζέντας για το Κλίμα.

Ο σκληρός πυρήνας

Ο Dr Karl Lauterbach ορκίστηκε ως ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας, περίπου πριν από ένα χρόνο, στις 8 Δεκεμβρίου 2021.

Προσπαθεί να πείσει τους Αφρικανούς, τους Ινδούς και άλλους για την υιοθέτηση της Πανδημικής Συνθήκης.
Πιθανώς να υπάρξουν κάποια ειδικά κίνητρα όσον αφορά τα «χρήματα για την ανάπτυξη» που θα περιμένουν αυτές τις αφρικανικές χώρες εάν αλλάξουν γνώμη.

Δυστοπία – Μόνιμη υγειονομική φυλακή

Στον κόσμο μας, τον κόσμο του Orwell, το δυστοπικό έχει γίνει από καιρό το νέο φυσιολογικό.
Ένα είναι σίγουρο, αν εγκριθεί η Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ, ο κόσμος θα βρεθεί μπροστά σε τεράστια προβλήματα.

Η Γη μπορεί να μετατραπεί σε υγειονομική φυλακή.

Αυτό σε συνδυασμό με τα ψηφιακά νομίσματα των κεντριών τραπεζών– θα είναι το τέλος αυτού που κάποτε ονομάζαμε «ελευθερία» και υπό το μάτι του αετού και τη σιδερογροθιά της Πράσινης Ατζέντας, μπορεί να σημαίνει μόνιμο lockdown, καταλήγει ο Koenig.

bankingnews.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Αν συνεχίσετε να τρώτε το παραμύθι τους τότε καλά να πάθετε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*