Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:54 - 05/02/2023

Για όνομα του Θεού, είναι μικρά παιδιά! (These Little Ones) | Ντοκιμαντέρ (GR Subs)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο.

83.000 κάθε μήνα.

2.700 την ημέρα.

115 την ώρα.

1 κάθε 30 δευτερόλεπτα.

Σε κάνει να αναρωτιέσαι… πού χάνονται όλα αυτά;

Το “These little ones [Αυτά τα μικρά παιδιά]” του Stew Peters κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στη σιωπή γύρω από τη σεξουαλική διακίνηση των παιδιών.

Έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο κανάλι του Stew Peters Network την 1η Αυγούστου 2022, το οποίο κάνει μια βαθιά κατάδυση στον σαδιστικό κόσμο της ελίτ, χρηματοδοτούμενης από την κυβέρνηση, εμπορίας παιδιών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του FBI, ένα παιδί στις Ηνωμένες Πολιτείες εξαφανίζεται ή απαγάγεται κάθε 40 δευτερόλεπτα.

Περίπου 840.000 άνθρωποι δηλώνονται ως αγνοούμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο και οι στατιστικές του F.B.I. δείχνουν ότι το 85% – 90% αυτών είναι παιδιά.
Οι αριθμοί αυτοί αυξάνονται δραματικά στο εξωτερικό, σύμφωνα με τους ειδικούς για την εμπορία ανθρώπων.

Ακολουθώντας τα χνάρια των ταινιών “Who Took Johnny” και “Conspiracy of Silence”, η νέα ταινία του Stew Peters, “These little ones”, υπόσχεται να ξεσκεπάσει περαιτέρω τη βιομηχανία εμπορίας παιδιών για σκοπούς σεξουαλικής εκμετάλλευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως.

Το ντοκιμαντέρ του Stew Peters ξεπερνά το επιφανειακό ζήτημα της εμπορίας παιδιών και ανθρώπων για σεξουαλικούς σκοπούς και καταδύεται βαθύτερα στον σαδιστικό κόσμο της Σατανικής Τελετουργικής Κακοποίησης (“Satanic Ritual Abuse”, SRA).

Πολλές χριστιανικές εκκλησίες πολεμούν τον Σατανά και τους στρατιώτες του, τον πνευματικό τους εχθρό, δεν έχουν όμως πραγματική επίγνωση του “πόσο στρατηγικά οργανωμένος είναι ο εχθρός που πολεμούν”, προειδοποιεί ένας επιζών από Σατανική Τελετουργική Κακοποίηση.

“Καταργήστε τα ομοσπονδιακά και πολιτειακά οικονομικά κίνητρα που έχουν μετατρέψει τις Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιών σε μια επιχείρηση που διαλύει οικογένειες για τα χρήματα”, λέει η αείμνηστη γερουσιαστής της πολιτείας της Τζόρτζια Nancy Schaeffer. Η Schaeffer, η οποία στάθηκε απέναντι στο CPS και την ελίτ των παιδόφιλων, έμελλε να δολοφονηθεί στο ίδιο της το σπίτι.

“Έχουν έρθει αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που είχαν πέσει θύματα εμπορίας και οι οποίοι διακινήθηκαν μέσω των Υπηρεσιών Προστασίας Παιδιών και των συστημάτων ανάδοχης φροντίδας”, λέει μια άλλη γυναίκα που εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ.

Δίκτυα παιδόφιλων, με κάποια από τα οποία βρέθηκα πολύ κοντά”, λέει ο Isaak Kappy, ο αείμνηστος ηθοποιός που εμφανίστηκε σε πολλές γνωστές παραγωγές, όπως το Breaking Bad, πριν αποκαλυφθεί ότι ο παράξενος θάνατός του χαρακτηρίστηκε “αυτοκτονία” από την αστυνομία μετά από μια ελάχιστη έρευνα.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΖΩΝΤΑΝΉ ΜΕΤΆΔΟΣΗ ΤΟΥ ISAAC KAPPY ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΤΟΥ HOLLYWOOD

Ο Isaac Kappy ήταν ένας ηθοποιός που έπαιξε σε πολλές σημαντικές ταινίες της υψηλής κατηγορίας. Ήταν φημισμένος επειδή κατήγγειλε τα παγκόσμια κυκλώματα παιδεραστίας, καθώς και διασημότητες όπως ο Tom Hanks & η Oprah για την υπόθεση της αγοραπωλησίας παιδιών για σεξ.

Οι σκηνοθέτες Matthew Miller Skow και Nicholas Stumphauzer μπαίνουν στον σκοτεινό υπόκοσμο της σεξουαλικής εμπορίας του CPS, της παιδοφιλίας της ελίτ και του ύποπτου θανάτου του ινδάλματος της αναζήτησης της αλήθειας Isaac Kappy, όπου η “αυτοκτονία” του δεν ήταν και τόσο αυτοκτονική.

Οι παιδόφιλοι κυβερνούν τον κόσμο και η μάστιγα της εμπορίας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς είναι “εδραιωμένη στην υψηλή κοινωνία” και συγκαλύπτεται από τα ΜΜΕ, σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Wikipedia Larry Sanger, ο οποίος λέει ότι ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει μπροστά στη “φρικτή πραγματικότητα” για να υπάρξει αλλαγή.

Ο Sanger συνέταξε ένα νήμα βαθιάς κατάδυσης στο Twitter σχετικά με το θέμα, συνδέοντας διάφορους διάσημους δράστες με κάποιες λιγότερο γνωστές, αν και όχι λιγότερο ανησυχητικές, αποκαλύψεις και συγκαλύψεις από την πρόσφατη ιστορία, σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τις μάζες σε αυτό που περιγράφει ως “πραγματικότητα και φρίκη” της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών από τις ελίτ.

Η βαθιά κατάδυση του Sanger στον διεφθαρμένο κόσμο των βιαστών παιδιών της ελίτ και των υποστηρικτών τους συνεχίζεται παρακάτω, με οδηγίες για το πώς να ενημερώσετε τους φίλους σας για τη μάστιγα:

“Ξεκινήστε με τον Jeffrey Epstein. Ο κύκλος των φίλων του περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο. Άνθρωποι όπως ο Μπιλ Κλίντον, ο Μπιλ Γκέιτς, ο πρίγκιπας Άντριου, ακόμη και ο Ντόναλντ Τραμπ. Αναζητήστε το ημερολόγιο πτήσης του “Lolita Express” και το μαύρο βιβλίο του. Πραγματικά ένας εκπληκτικός κοινωνικός κύκλος.

“Συνελήφθη (δύο φορές) επειδή ήταν παιδόφιλος που κακοποιούσε πολλά έφηβα κορίτσια. Είχε ένα νησί στην Καραϊβική στο οποίο γινόταν αυτό, το οποίο, σύμφωνα με όλες τις αξιόπιστες μαρτυρίες, επισκέπτονταν πολλοί διάσημοι φίλοι του.

“Υπάρχουν αποδείξεις στο δικαστήριο ότι οι φίλοι του Epstein κακοποιούσαν σεξουαλικά τα έφηβα κορίτσια που μάζευε, τα οποία από 12 ετών ήταν ουσιαστικά σκλάβες του σεξ.

“Αλλά εδώ απλώς ξύνουμε την επιφάνεια. Υπάρχουν ισχυρισμοί που προκαλούν τριγμούς σχετικά με έναν “ναό” στο νησί του και τελετές που γίνονταν στον λόφο κάτω από αυτόν. Δεν χρειάζεται να τα πιστέψετε αυτά, για να σοκαριστείτε από τον κύκλο του Επστάιν. Αλλά οι αποκρυφιστικές συσχετίσεις επανέρχονται συνεχώς, και μάλιστα σε βαθμό που να σε προβληματίζει.

“Κοιτάξτε αυτά: ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ξεχωριστό tweet παρακάτω για το καθένα!

Η Καθολική Εκκλησία, το Pedowood, τα ανήλικα groupies, ο Jimmy Savile, το Rotherham, οι εξαφανίσεις της CPS, το Ινστιτούτο Kinsey, ο Ιωάννης του Θεού, το NXIVM, οι Finders, ο Marc Dutroux, η Laura Silsby…
“Η Καθολική Εκκλησία είχε τεράστιο αριθμό παιδόφιλων. Δεν εξαφανίζονται ποτέ. Γιατί όχι; Γιατί δεν τους κυνηγάει η αστυνομία; Γιατί αυτό συνεχίζεται για *γενεές*; Και υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτό είναι ανεκτό, ναι, ανεκτό και οργανωμένο, μέσα στην Εκκλησία.

“Το Χόλιγουντ έχει *τόσα* σκάνδαλα παιδεραστίας, που είναι αηδιαστικό. Κοιτάξτε το Digital Entertainment Network (δείτε το ντοκιμαντέρ), τον Roman Polanski και τον Dan Schneider, τις μαρτυρίες των Corey Feldman, Bella Thorne, Isaac Kappy, Macaulay Culkin, Elijah Wood, και άλλους.

“Ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος από ανήλικα γκρούπ. Αν οι άνθρωποι συνήθιζαν να το δικαιολογούν αυτό, τι σκεφτόντουσαν; Κοιτάξτε τον David Bowie, τον Michael Jackson, τον R. Kelly, τον Jimmy Page, τον Steven Tyler κ.λπ. Παιδόφιλοι. Νομίζετε ότι αυτό έχει σταματήσει;

“Η περίπτωση του Jimmy Savile, του διάσημου Βρετανού κωμικού, είναι εντυπωσιακή, επειδή η βασίλισσα τον έχρισε ιππότη πολύ καιρό αφότου ξεκίνησαν οι φήμες ότι βίαζε συστηματικά παιδιά σε νοσοκομεία… και προμήθευε παιδιά σε άλλους. Στενός φίλος των βασιλικών οικογενειών. Νομίζετε ότι δεν το ήξεραν; Ο πρίγκιπας Andrew;

“Γιατί στο καλό οι αρχές επέτρεψαν να συνεχίζεται η συστηματική, φρικτή κακοποίηση παιδιών στο Rotherham και σε άλλα μέρη (τόσα μέρη, σχολεία, εκκλησίες, νοσοκομεία κ.λπ., μπορείτε να το ψάξετε);”. Το άφησαν να συμβεί. Συστηματικά. Σκόπιμα. Αυτό δεν είναι φάρσα αλλά πραγματικότητα.

“Και γνωρίζατε ότι έχουν εξαφανιστεί παιδιά, χιλιάδες από αυτά, από το σύστημα αναδοχής της Υπηρεσίας Προστασίας Παιδιών; Και όχι. Δεν είναι όλοι φυγάδες. Κάποια αγοράζονται. Το θέμα εδώ είναι ότι αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα συγκλονιστικό σκάνδαλο… αγνοείται. Γιατί;

“Οι περίφημες πρώτες μελέτες του Ινστιτούτου Kinsey έγιναν από επιστήμονες που συνεργάζονταν, μεταξύ άλλων, με γνωστούς παιδόφιλους – οι οποίοι δεν αναφέρθηκαν. Η απόδειξη του Kinsey ότι τα μωρά μπορούν να έχουν οργασμό βασίστηκε σε παρατηρήσεις ότι έκλαιγαν όταν κακοποιούνταν.

“Ο Ιωάννης του Θεού ουσιαστικά διηύθυνε ένα στρατόπεδο σεξουαλικών σκλάβων που μεταμφιέστηκε σε κάποιου είδους πνευματικής αναγέννησης. Η Όπρα τον επισκέφθηκε και ήταν ενθουσιασμένη με τη διακονία του. Αλλά από την άλλη, έχει το δικό της σχολείο για κορίτσια στη Νότια Αφρική που είχε τα δικά της σκάνδαλα βιασμού παιδιών- οπότε τελικά ίσως δεν την ενδιέφερε.

“Τελειώσαμε με τις δεσμούς του κατεστημένου με την παιδοφιλία; Όχι. Και αυτά είναι αληθινά πράγματα που μπορείτε να ψάξετε. Απλά δεν το γνωρίζατε. Ψάξτε για την αίρεση σεξουαλικών σκλάβων NXIVM, η οποία όντως αφορούσε παιδιά και είχε διασυνδέσεις με την κληρονόμο Clare Bronfman, την Catherine Oxenberg και την Alison Mack.

“Τώρα, αν διάσημοι άνθρωποι, η αστυνομία και τα δικαστήρια εμπλέκονται σε τέτοιου είδους πράγματα – όπως άλλωστε λογικό είναι να εμπλέκονται, για να συγκαλύπτουν τόσα πολλά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα – δεν θα έπρεπε, ας πούμε, να εμπλέκεται και το FBI; Ναι. Ψάξτε για τους Finders. Είναι μια συναρπαστική και τρομακτική ιστορία.

“Φυσικά, οι ελίτ παιδόφιλοι δρουν σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στον αγγλόφωνο κόσμο. Πάρτε, ας πούμε, το Βέλγιο, πατρίδα ενός από τους πιο διαβόητους εγκληματίες του, του Marc Dutroux – ο οποίος διηύθυνε ένα διεθνές κύκλωμα παιδεραστίας, προφανώς για την ελίτ.

“Κοιτάξτε την υπόθεση της Laura Silsby, και τώρα φοβάμαι ότι μπαίνουμε σε έδαφος που δεν είναι απλώς τρομακτικό, αλλά και αμφιλεγόμενο, επειδή η Silsby είναι φίλη της Hillary Clinton. Η φιλανθρωπική της οργάνωση στην Αϊτή, κατηγορείται για εμπορία παιδιών.

“Τα Wikileaks είναι διάσημα εν μέρει λόγω της σύνδεσης Clinton-Silsby, αλλά και επειδή πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν είναι γεμάτα με παράξενη φρασεολογία που βγάζει νόημα αν οργάνωναν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

“Η πληθώρα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από την ελίτ το καθιστά πιο πιθανό αυτό από πολιτικούς παράγοντες, Ψάξτε τον Denny Hastert και έναν άλλο συνεργάτη της Κλίντον, τον Anthony Weiner.

“Και *μιλάμε* για φρικτά εγκλήματα, και για δικαιοσύνη, εδώ. Το διακύβευμα είναι μεγάλο. Είναι τόσο σημαντικό όσο τίποτα άλλο να είμαστε απολύτως σίγουροι για τα συμπεράσματά μας, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η πληροφόρηση είναι ελευθερία, η άγνοια είναι δουλεία… ένας ενημερωμένος πολίτης δεν ξεγελιέται!

telegra.ph

Σας Ενδιαφερουν:

Αποκτήστε ξανά την δυναμη σας και νιώστε υπέροχα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προστασια στο σπιτι με οπλο αλατιου ...
ΔΙΕΘΝΗ
Θεραπεία των κιρσών στο σπίτι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Βρέθηκε το γονίδιο, που είναι υπεύθυνο για την ανικανότητα – τώρα μπορεί να θεραπευθεί
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Οι επιστημονες ανακαλυψαν εναν απλο και αποτελεσματικο τροπο για την αντιμετωπιση της στυτικης δυσλε...
ΕΛΛΑΔΑ
Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τους χονδροπροστατοτές. Αυτό το φάρμακο είναι αποτελεσματικό ακόμη και...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να ανακάμψετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Μια γρήγορη μέθοδος από Ινδούς γιόγκι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Στο Ισραήλ έμαθαν να γιατρεύουν τους άντρες από την προστατίτιδα μέσα σε 2-3 εβδομάδες, μια και για ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τα θηλώματα είναι μια απειλή για τη ζωή
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. στυ΄λιανός 02/07/2023 @ 9:54 ΠΜ

    Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν για αυτά τα παιδιά, ποιοι τα παίρνουν και τι τα κάνουν. Κανείς δεν χάνεται. Μάλιστα συνεργάζονται μαζί τους με ανταλλάγματα. Το γνωρίζει και η σκοτεινή ελίτ. Χρειάζονται όλο και περισσότερα. Δεν πάνε όλα για όργανα ή παιδεραστίες. Υπάρχουν πολύ φρικτότερα σενάρια σε υπόγειες εγκαταστάσεις που διατηρούν εδώ και δεκαετίες. Οι γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά από τα μάτια τους και μη ζουν στην αγγελική κοσμάρα τους. Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*