ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Φαντάσου πόσο βολεμένοι και μπολιασμένοι είναι οι περισσότεροι που ακόμα πιστεύουν δεν υφίσταται ανηλέης διωγμός έναντι των ανεμβολίαστων.

· Παναγιώτης Πολίτης

Καθημερινό bullying στην δουλειά. Οικονομική εξουθένωση με τα διπλά εβδομαδιαία τεστ, και γενικά μία εμμονική και δαιμονική οργή του βρυκολα-κούλη και των ομοίων τους να τους μπολιάσουν όλους.

Στο Ισραήλ τα εμβόλια – φυσικά- απέτυχαν παταγωδώς (αφού αυτός είναι ο σκοπός τους. Είναι βιολογικά όπλα γενετικής μηχανικής και νανοτηλεματικής, όχι δημιουργός αντισωμάτων). Και ξεκινάνε τώρα να εμβολιάζουν τα 5χρονα!!! Λες και αυτό θα αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο.

Ο πλανήτης είναι δαιμονισμένος και αποχαυνωμένος Beyond repair, απ την στιγμή που δεν ξεσηκώνονται τα πλήθη μπροστά σε μία τέτοια βρεφοσφαγή, να κάψουν κάθε εμβολιαστικό κέντρο και αποθήκη των δηλητηρίων. Μαζί με τους διανομείς τους και τους λοιμωξιολόγους νταβατζήδες πλασιέ. Η ανθρωπότητα είναι ασυγχώρητη ενώπιον Θεού και ανθρώπου. Με την παθητική της στάση αυτή… .

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Νέος γεωπολιτικός άξονας στη Μεσόγειο; Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Ινδία απέναντι στην προσέγγιση Τουρκίας–Πακιστάν

Κώδικας και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης σε οθόνη - φωτογραφία αρχείουTech

Η ΕΕ ξεκινά ελέγχους σε πάνω από 30 εταιρείες AI – Στο μικροσκόπιο ασφάλεια, copyright και διαφάνεια

Νυχτερινή εικόνα δρόμου και υποδομών - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Η ΕΕ ψάχνει απάντηση στη Ρωσία μετά το drone με εκρηκτικά στη Λειψία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά