Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
09:46 - 21/06/2016

Το Φανάρι στην Λευκή Αδελφότητα – Νέο ορθόδοξο κέντρο ψάχνει η Μαύρη

Το Φανάρι στην Λευκή Αδελφότητα – Νέο ορθόδοξο κέντρο ψάχνει η Μαύρη

Η κόντρα Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας με αφορμή την Πανορθόδοξη φουντώνει.

Οι ορθόδοξες εκκλησίες που δεν δέχονται την επιβολή της Νέας Εποχής και της Πανθρησκείας, με «μπροστάρη» την Μόσχα, αντιτίθενται σθεναρά κατά της πρωτοβουλίας Φραγκίσκου-Βαρθολομαίου, οι οποίοι αναθεματίζουν μάλιστα ως αιρετικούς όσους αρνούνται την είσοδο του χριστιανισμού στον Οικουμενισμό της ένωσης των θρησκειών υπό την ηγεσία του Αντίχριστου.

Όπως αναφέρει ρωσική ενημερωτική ιστοσελίδα, το Πατριαρχείο της Μόσχας σκέφτεται να δημιουργήσει νέο κέντρο ορθοδοξίας, μακριά από το Φανάρι, το οποίο δείχνει να έχει συμπλεύσει με τις πολιτικές της Νέας Τάξης. Ένα νέο ορθόδοξο Βατικανό, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

Η Μαύρη Αδελφότητα, η οποία στηρίζει τον Πρόεδρο Πούτιν χωρίς να τον ελέγχει πλήρως, θα ήθελε η επιρροή της ρωσικής εκκλησίας να επεκταθεί σε όλες τις ορθόδοξες χώρες και φυσικά στα Βαλκάνια κόντρα στην νεοποχίτικη στροφή που κάνει το Φανάρι.

Ως νέο κέντρο της «παραδοσιακής» ορθοδοξίας συζητιέται η περιοχή της Κριμαίας, για την οποία έχει ξεσπάσει τεράστια διαμάχη από την εποχή που επέστρεψε στην Ρωσία.

liakonews.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*