12:39 - 01/08/2017

Έτσι «καταρρίπτεται» το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» – Πιο αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ δεν υπάρχει

Έτσι «καταρρίπτεται» το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» – Πιο αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ δεν υπάρχει

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Κάπως έτσι θα είναι η διδασκαλία στα «νέα, πολύχρωμα» νηπιαγωγεία, όπως θα καταλάβετε, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο!

Ο 20χρονος vlogger Oliver Potter αποφάσισε να μιλήσει με τον 5χρονο αδελφό του Alfie για την… αγάπη και για το ότι είναι gay on camera.

«Θα μιλήσουμε για την αγάπη» , ξεκινάει να λέει ο Oliver στην αρχή του βίντεο.

Στην συνέχεια καταρρίπτει στο μυαλό του μικρού παιδιού την παραδοσιακή μορφή οικογένειας «άνδρας, γυναίκα, παιδιά» και τους αναφέρει πως άνδρες μπορούν να αγαπούν άνδρες και γυναίκες, γυναίκες.

Ο Oliver αποφασίζει να ρωτήσει το αδερφάκι του κάτι πολύ συγκεκριμένο: «Πώς θα ένιωθες αν παντρευόμουν έναν άντρα;».

Ο μικρούλης απάντησε πως θα ήταν «ωραίο», γιατί το έχει δει σε μία ταινία.

Συγκεκριμένα είπε πως είδε μία ταινία στην οποία ένας «άντρας ήταν ερωτευμένος με έναν άλλο άνδρα» και «όλοι στην ταινία έλεγαν ότι αυτό είναι πολύ cool!» ….και πρόσθεσε ότι αυτό είναι «Cool, cool, cool!».

Τα σχόλια δικά σας! Κάπως έτσι θα είναι η εκπαίδευση στα ολοήμερα σχολεία της Ατζέντας 2030. Οι νηπιαγωγοί θα «διδάσκουν» τα νήπια σχετικά με τις νέες μορφές οικογένειας και σεξουαλικού προσανατολισμού, βασιζόμενοι σε αυτά που παρουσιάζονται στην τηλεόραση, στην οποία αφήνονται τα παιδιά από μωρά.

Μαζί με την οικογένεια, θα καταρρίπτεται η Πατρίδα και η Θρησκεία, καθώς αυτά δεν βολεύουν πια το σύστημα και πρέπει να αντικατασταθούν από τα νέα «ιδανικά» της Νέας Τάξης.

prisonplanet.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 37
  8
  Έστω και ένας πατριώτης Έλληνας Χριστιανός να μείνει η πατρίδα μας θα αναγεννηθεί οπότε ας κάνουν αυτοί τα δικά τους σχέδια…Ο Θεός κάνει τα δικά του!!!
 2. 16
  2
  φαίνεται ξεκάθαρα η “πηγή” έχουμε και λέμε movies+US 6506148 B2=πουστρακια είναι κουλκουλκουλ+ λαβ ιζ λαβ= 2+2=3= αυτογενοκτουμενη λευκή φυλη= επική νίκη(η έτσι νομίζουν) των χαζαρων κατά της ελληνικης λευκής φυλής
 3. 11
  4
  ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ?? ΤΡΙΠΤΥΧΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ(ΕΛΛΑΣ). ΠΑΤΡΙΣ,ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΗΡ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΕΚ ΤΟΥ ΘΡΩΣΚΩ,ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΑΔΙΑΡΕΤΟ,ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΡΗΚΤΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΚΑΙ ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΠΑΤΡΙΣ+ΘΡΗΣΚΕΙΑ+ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΝ 1288,ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΥΘΜΕΝΙΚΟΝ ΕΝΑ!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ,ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ,ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΛΥΜΠΙΩΝ,ΚΑΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΝΟΙΑ,ΠΑΤΡΙΣ(ΠΑΤΗΡ),ΘΡΗΣΚΕΙΑ(ΘΡΩΣΚΩ),ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(ΟΙΚΟΣ),ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΙΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ,ΟΥΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ.ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ,ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΠΑΤΗΡ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΙΣ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ,ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ,ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ,ΟΥ ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ. Η ΤΑΞΙΣ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ,ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ(ΤΟ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ),ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΦΩΤΕΙΝΟΙ),ΨΥΧΗ ΤΕ,ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΒΡΑΙΟΝ,ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ(ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ),ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΝΑΘΕΜΑ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΙΧΝ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί