Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:19 - 23/05/2021

Επιτέλους το Ομολόγησαν! Δεν Είμαστε Μόνοι στο Σύμπαν! Το Θέμα είναι γιατί Τώρα;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Kυρίες και κύριοι, δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά ύστερα από αυτό το δημοσίευμα*1 έχουμε καταιγιστικΈς εξελίξεις:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ και επισήμως!! (δείτε το δημοσίευμα της εφ. Πρώτο Θέμα. Link στις Υποσημειώσεις)

Δυστυχώς τα πράγματα γίνονται όπως τα είχαμε προβλέψει: έπρεπε να έρθει ένα “τυχαίο” απόγευμα όπου το Sky News -και άρα η Τηλεόραση- θα μας έλεγε ότι υπάρχει αποδεδειγμένο ΑΤΙΑ με παραδοχή του Πενταγώνου των ΗΠΑ και μετάδοση οπτικοακουστικού ντοκουμέντου από την TV με αποδέκτες εκατομμύρια τηλεθεατές!! Το θέμα αυτό πρέπει να έχει πάει ήδη Viral!!
Βέβαια η Ελίτ αλλού αποσκοπεί στο να μας κάνει τέτοιες ανακοινώσεις μετά από τόσες δεκαετίες θόλου τοπίου σχετικά με το θέμα, αλλά ακόμα κι έτσι εμένα προσωπικά μου αρέσει*2 που ίσως επιτέλους ξεκολλήσουμε από την βλακώδη ερώτηση “ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΎΜΠΑΝ;”. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ!

Φανταστείτε για πόσο γκοίμ, για πόσο ζώα και άβουλα παιχνίδια μας περνάνε, που μας έχουν εγκλωβισμένους μέσα σε έναν πλανήτη-φυλακή, ενώ απ’ έξω υπάρχει ένα άπειρο και παλλόμενο Σύμπαν, γεμάτο εξωγήινους πολιτισμούς και άγνωστα, φανταστικά και υπερβατικά εξωδιαστατικά μέρη, και δεν μας αφήνουν ως Ανθρωπότητα να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας σχετικά με την Εξωγήινη Νοημοσύνη! Αλλά, διαμέσου του ορθολογιστικού κατεστημένου των Θετικών Επιστημών και εν προκειμένω της Αστροφυσικής, μείναμε στα ίδια και στα ίδια όλα αυτά τα χρόνια, να αναρωτιόμαστε το εντελώς ανόητο, εγωϊστικό, ρηχό και σκοταδιστικό, αν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν, ενώ στο παρασκήνιο αυτοί έχουν ήδη συνάψει σχέσεις και συμφωνίες με Εξωγήινους ηδη από πριν ξεκινήσει ο Β’ΠΠ!!*3

Όχι, δεν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν, και αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας προκαλέσει πανικό και μαζική υστερία, όπως το Σύστημα πολύ θα ήθελε και θα το βόλευε! Αντιθέτως, αποτελεί κορυφαίο φιλοσοφικό και θεολογικό ζήτημα και θα μας δώσει νέους νοητικούς και πνευματικούς ορίζοντες η αντικειμενική αλήθεια πως δεν είμαστε μονάχοι σε ένα αχανέστατο Σύμπαν δισεκατομμυρίων αστεριών και πλανητών! Σ’ έναν χώρο που είναι σχεδόν άπειρος, και σίγουρα άπειρος για την φτωχή κατανόηση του ανθρώπινου εγκεφάλου, πώς είναι δυνατόν να είμαστε μόνοι, μια αυτοκαταστροφική φυλή μέσα στο αχανές Διάστημα; Μιλάμε για παιδαριώδη ζητήματα, όπου επίτηδες και πάντα βάσει Ατζέντας μέχρι σήμερα απαγορευόταν από τον δημόσιο διάλογο, την ΤV και τη συζήτηση σε επιστημονικό επίπεδο, των ΑΤΙΑ και της εξωγήινης νοημοσύνης.*4

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το άρθρο του Πρώτου Θέματος, “Ο Luis «Lue» Elizondo, τέως επικεφαλής ενός μυστικού προγράμματος ερευνών σε σχέση με τους εξωγήινους και τις προθέσεις τους, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Εάν η αμερικανική αντικατασκοπεία δεν κατορθώσει να συλλέξει εγκαίρως τις απαιτούμενες πληροφορίες για το τι απεργάζονται οι εξωγήινοι, τότε ο πλανήτης θα πληρώσει την επιπολαιότητα των μυστικών υπηρεσιών με μια ασύλληπτη καταστροφή».” Ο Luis Elizondo, με ιδιαίτερη ευκολία κατά την γνώμη μου προεξοφλά ότι αυτό το “κάτι υπάρχει στον ουρανό, που δεν ξέρουμε τι είναι, δεν ξέρουμε τις προθέσεις του, δεν ξέρουμε τι μπορεί πραγματικά να κάνει, δεν ξέρουμε ποιος το πιλοτάρει και τι προθέσεις έχει. Και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτό”, δηλαδή με απλά λόγια ότι υπάρχουν τεράστιες πιθανότητες αυτά τα UFO να είναι εχθρικά διακείμενα προς την Ανθρωπότητα! Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο σίγουρος το τέως στέλεχος του Αμερικανικού Πενταγώνου, ότι οι Εξωγήινοι έχουν μόνο αρνητικές προθέσεις σε σχέση με τον πλανήτη μας; Εδώ καλά καλά μέχρι χθες πιστεύαμε ότι είμαστε μόνοι στο Σύμπαν, και ξαφνικά έχουμε δύο καινούργια δεδομένα; 1ον ότι υπάρχουν εξωγήινοι, και 2ον ότι είναι εχθρικοί προς εμάς; Και όλα αυτά εν μέσω Πλανδημίας και όντας σε πλήρη εξέλιξη το 4ο Ράϊχ των Αρχιφασιστών αυτού του Κόσμου;

Συμπέρασμα: Μας εμπαίζουν κανονικά σε όλα τα θέματα, μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας, αλλά η Κοινωνία είναι τόσα έτη φωτός πίσω από το Φως και την Αλήθεια, που το πρόβλημά της στο τέλος της ημέρας δεν είναι οι Συνωμότες, αλλά οι Συνωμοσιολόγοι, και εμείς που έχουμε το θάρρος της ύπαρξής μας*5!! Τους δείχνουμε με το δάχτυλό μας τη φωτιά που έχει ήδη έρθει και μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, και αυτοί δεν κοιτάνε τη φωτιά αλλά το δάχτυλό μας!! Αυτή είναι η βλακεία μας, αυτή είναι η αδιανόητη κατάντια μας, αυτή είναι κατρακύλα μας προς μία Ορθολογιστική Πανιληθιότητα!!
Το πλέον τραγικό εδώ είναι ότι, όταν καταλάβουμε ότι μας έμπλεξαν σε μια παγκόσμια παγίδα υποδούλωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και Ελευθερίας, ίσως θα είναι αργά και για πάντα αργά να το αλλάξουμε αυτό!! Διότι στο μεταξύ, ενώ εμας θα μας φοράνε τα δύο πόδια σ ενα παπούτσι, δεν θα έχουμε πια καμία ελευθερία, και θα μας μεταλλάσουν το DNA μέσα από ατελείωτες δόσεις Εμβολίων, θα έχει εκραγεί και η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, και όταν θα τελείωσει το επόμενο Lockdown, ίσως μας βρει παρέα με δίποδα Ρομπότ εκεί έξω, να μας ρυθμίζουν την κυκλοφορία και να μας κόβουν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας!!*6

Και προκύπτει τώρα το μείζον φιλοσοφικό-εσχατολογικό ερώτημα: προς το παρόν, 14,5 μήνες μετά την Πλανδημία*7, αποδεικνυόμαστε ως σύνολο, μακράν κατώτεροι των ιστορικών περιστάσεων! Και το αμείλικτο ερώτημα που προκύπτει είναι:

1ον μας αξίζει να σωθούμε; Ή μήπως μας αξίζει να χαθούμε; Στη δεύτερη περίπτωση έχω αρχίσει να μην απελπίζομαι, γιατί υπάρχουν κι άλλες Ανθρωπότητες σε άλλους πλανήτες και ηλιακά Συστήματα που τα κατάφεραν πολύ καλύτερα από εμάς τους “Earth loosers”!! Αν και το θέμα είναι τεράστιο και πολύ βαρύ, εντούτοις θα πω ετούτο: Ας είμαστε έτοιμοι και για το χειρότερο σενάριο. Ας είμαστε όσο πιο ρεαλιστές μπορούμε, χωρίς να χάνουμε καθόλου την πίστη μας στον Θεό. Η Ανθρωπότητα ακόμα κι αν τα καταφέρει τελικά και οδηγηθεί προς μια νέα Χρυσή Εποχή ειρήνης, αφθονίας, θεραπείας και αγάπης, αυτό δεν θα γίνει σε καμία περίπτωση χωρίς εκατομμύρια θύματα απ ο,τι φαίνεται. Νομίζω ότι εδώ που φτάσαμε, 23 Μαίου του 2021 σήμερα, δεν υπάρχει κανείς που να διαφωνεί με αυτό που γράφω. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είτε από/με τον Kόβιντ, είτε από τα μπόλια, είτε από τσουνάμια, ηφαίστεια και φυσικές καταστροφές, είτε από εισβολή Εξωγήινων, είτε από επίθεση Ζόμπυ, το σίγουρο είναι αυτό: Μετά από αυτή την Αποκαλυπτική περίοδο που ζούμε τα χρόνια αυτά, θα είμαστε σαφώς λιγότεροι απ ο,τι ήμασταν σαν Ανθρώπινο Είδος το 2019. Και το ζήτημα είναι να μη χρειαστεί να αποδεκατιστούμε προκειμένου να περάσουμε στη Νέα αυτή Εποχή της Βασιλείας του Θεού επάνω στη Γη!

2ον Αν τα κατάφερουμε και ξεφύγουμε από τη Ναζιστική Επέλαση του 4ου Ράϊχ, τινί τρόπω θα γίνει αυτό; Δεν ξέρω αν το εχετε αντιληφθεί, αλλά ο Πολιτισμός μας έχει ήδη τελειώσει αυτή τη στιγμή, αυτός ο Πολιτισμός με τα χιλιάδες κενά και την τάση προς την αυτοκαταστροφή και την εντροπία*8(και να που φτάσαμε σ αυτό το σημείο). Είναι προφανέστατο ότι η Παγκόσμια Ελίτ δεν θα μας επιστρέψει στην Κανονικότητα, και μάλιστα όπως ψυχανεμιζόμαστε από “αποκαλύψεις” περί UFO σαν αυτή, αυτοί δεν έχουν σκοπό να μας ανοίξουν τα μυαλά ουτε να διευρύνουν τους ορίζοντες μας! Αλλά να επιβάλλουν ενδεχομένως Παγκόσμια Φασιστική Κυβέρνηση με την πρόφαση της εισβολής εξωγήινων στον κόσμο μας!!

Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από το Παγκόσμιο Ολοκαύτωμα είναι η επέμβαση από το Φως! Με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό; Οι θεωρίες είναι πολλές. Πολλές είναι οι ενδείξεις επίσης ότι ήδη κάτι γίνεται! Δεν ειναι μονόπλευρη η κατάσταση και δοξολογώ τον Θεό μας γι αυτό!
Μακάρι Θεού θέλοντος και Χριστικού Σχεδίου επιτρέποντος να τα καταφέρουμε! ΑΜΗΝ!!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1* ΠΗΓΗ

2* Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και μουσικός. Επισκεφτείτε τη σελίδα του σε fb & MeWe “Πνευματική Ψυχολογία” και το www.eiselixibooks.gr

*3 Δείτε το βίντεο στη σελίδα μου Πνευματική Ψυχολογία: “Η Ιστορία του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος”
Συνέντευξη του Jason Rice στον Jay Weidner σε μετάφραση-υποτιτλισμό Αρίστανδρος Ανδρομέδειος.

*4 Διαβάστε το καταπληκτικό βιβλίο των Εκδόσεων Εισέλιξη “Ο Κοσμκός Παλμός της Ζωής” που κυκλοφορεί. Αναφέρεται διεξοδικά στο θέμα των ΑΤΙΑ και το αναλύει απ όλες τις απόψεις. Γραμμένο από τον μαθητή του Βίλχελμ Ράιχ Trevor James Constable.

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ

Παρεπιπτόντως βρείτε και την τελευταία διλογία του Β.Ρ. που έγραψε πριν πεθάνει, σχετική με το θέμα μας: “Contact With Space”. Οποιος το θέλει και δεν το βρίσκει ας μου στείλει email στο info@eiselixibooks.gr

*5 Διαβάστε το εκπληκτικό φιλοσοφικό έργο “Το Θάρρος της Υπάρξεως” του θεολόγου και φιλόσοφου Πάουλ Τίλλιχ, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αρμός.

*6 Διαβάστε το βιβλίο του Klaus Schwab “Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση” που κυκλοφορεί μόνο αγγλιστί. Ο Κlaus Schwab είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του World Economic Forum και συγγραφέας του πριν από ένα έτος εκδοθέντος βιβλίου “Covid19 – The Great Reset”. Το περίφημο βιβλίο που ακόμα διαβάζει ο Πρωθυπουργός μας!!

*7 Πλανδημία: Νεολογισμός. Σύνθετη λέξη που προέκυψε από το αγγλικό Plan + Pandemic=Plandemic.Ελληνιστί: Πλανδημία. Δείτε το απαγορευμένο ντοκυμανταίρ “Plandemic” όπου στο Utube δεν υπάρχει το ντοκυμανταίρ αυτό καθ εαυτό, αλλά υπάρχει η απάντηση στην δρα Judy Mikovits, και μάλλον η ίδια δεν μπορεί να…απαντήσει σε όλες τις κριτικές και τις κατηγορίες που έχουν ρίξει οι διάφοροι ανά τον κόσμο Ορθοπολιτικοί Utubers-αναλυτές! Πολύ δημοκρατικό έτσι;

Dr. Judy Mikovits’ PlanDemic Documentary The Hidden Agenda Behind Covid-19

Plandemic II – Indoctornation – Documentary

*8 Τι είναι η Εντροπία;Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Ο ΣΑΛΟΣ 05/23/2021 @ 8:44 ΜΜ

  Πλανδημια
  Πλανήτης
  Πλάνη
  Κοβιντ
  Κ ο βιντ Ντα

 2. Πολύ εμπεριστατωμένο άρθρο!

 3. Δυστυχώς ακόμα πολλοί πιστεύουν οτι υπάρχει σύμπαν και ζωή ένσαρκη έξω απο το αδιαπέραστο στερέωμα.Αυτό που θέλει και η ελίτ δηλαδή.Και παράλληλα με την εκδίπλωση του blue beam project θα δούμε και εξωγήινους,πολύ ασύνδετα κατα τα αλλά.Οι μόνοι που μας επισκέπτονται είναι οι κάτοικοι της 2ης και 3ης γής πέρα απο τον δακτύλιο/θόλο του νότιου πόλου,που είχαν βάση και εδώ(Ντζόπρας).

 4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ!!

 5. ονειρευτης 05/23/2021 @ 11:13 ΜΜ

  ..και βεβαια υπαρχουν αλλοι πολιτισμοι περαν του δυτικου και ανατολικου
  ..και συμφωνα με τον “οδηγο” μας [το χολυγουντ] ειναι ΚΑΚΟΙ και εξωγηεινοι
  κι επειδη πολλοι λενε οτι το χολυγουντ λεει παπαριες εγω θα συμφωνησω
  ομως το ερωτημα που τιθεται αμεσως μετα ειναι που θα τους βρουν τους κακους εξωγηεινους η απαντηση ειναι…στα ολογραμματα [BLUE BEAM]
  και πριν ρωτησει καποιος ποιος θα τα πιστεψει ας δει ποσοι πιστευουν στην ψεευτοπανδημια…

 6. ονειρευτης 05/23/2021 @ 11:28 ΜΜ

  χωρις να θελω να σπειρω απαισιοδοξια κραταω μικρο καλαθι σχετικα με την αναφορα του κειμενου περι επεμβασεως δυναμεων του φωτος αν και συμφωνω οτι θα ηταν ο μονος τροπος να τα καταφερουμε σαν ανθρωποτητα,περικυκλωμενοι/εγκλωβισμενοι απο αδελφοτητες ιερατεια και οργανισμους που μας καθηστουν αδρανεις

 7. Σωτήρης 05/24/2021 @ 3:52 ΠΜ

  Βρε σεις, μάθετε και λίγο από Ορθοδοξία. Τα έχουν πει όλα το Ευαγγέλιο, οι προφήτες και οι άγιοι, και είναι θλιβερό να έχεις την αλήθεια μπροστά στα μάτια σου και να την αγνοείς. Δεν υπάρχουν εξωγήινοι. Οι «εξωγήινοι» θα είναι το μεγάλο κόλπο του Διαβόλου (δεύτερο μεγαλύτερο από τον Αντίχριστο) στις έσχατες μέρες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*