Ένα χρόνο παράταση (31/12/2016), δόθηκε τα ξημερώματα, για τον ερχομό της παγκόσμιας δικτατορίας

black massΈνα χρόνο παράταση (31/12/2016), δόθηκε τα ξημερώματα, για τον ερχομό της παγκόσμιας δικτατορίας

Ένα χρόνο παράταση, έδωσε ο εν δυνάμει παγκόσμιος δικτάτορας στους Ιλλουμινάτι, για να φέρουν την παγκόσμια δικτατορία του.

Η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31-12-2015, για να έρθει η παγκόσμια δικτατορία, μέσα από την οποία θα έδιναν τροφή σε όλους τους πεινασμένους και στέγη σε όλους τους αστέγους, όπως είχε δηλώσει και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, σε δήλωσή του εδώ και χρόνια.

Θυμίζω, ότι η πρώτη καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31-12-2000, μετά η 31-12-2012, μετά η 31-12-2015 και τώρα η 31-12-2016.

Οι στόχοι για την πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού και οικονομικού ιστού σε Αμερική και Ευρώπη μέσω της μαζικής μετανάστευσης πληθυσμών και την στημένης τρομοκρατίας απέτυχαν.

Έτσι, πλήρης απογοητεύσεως χθες το βράδυ, με την αλλαγή της ημέρας, σε έκτακτη σύσκεψη, ο παγκόσμιος δικτάτορας έδωσε στους υποτακτικούς του, ένα χρόνο παράταση, για να «βελτιώσουν» την εικόνα του πλανήτη, προωθώντας την φτώχεια, την υπερφορολόγηση και αυξάνοντας την μεθοδευμένη μετανάστευση μουσουλμανικών πληθυσμών μέσα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Εφόσον μάλιστα δεν καταρρεύσει οικονομικά η Ρωσία του Πούτιν, τότε, ή θα έρθει ο μεγάλος πόλεμος, ή αν δεν είναι σίγουρη εκ των προτέρων η νίκη, θα έρθει το 4ο σενάριο, εφαρμόζοντάς το κατά γράμμα, με την έλευση των δήθεν εξωγήινων, που ουσιαστικά θα είναι οι αρχαίοι θεοί, οι Νεφελίμ, που υποτίθεται θα σώσουν τον πλανήτη, αλλά στην πραγματικότητα θα φέρουν την ποθητή για αυτούς, παγκόσμια δικτατορία.

Ο Πάπας είπε ότι είναι αυτά τα τελευταία Χριστούγεννα, ίσως εννοούσε τα τελευταία ήσυχα Χριστούγεννα.

Απολαύστε τα λοιπόν.

Ωστόσο, υπάρχει η πολύ σοφή ρήση του αγίου Παϊσίου που λέει, ότι όλοι οι μεγάλοι και τρανοί έχουν τα δικά τους σχέδια, θέλουν δεν θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του θεού.

prisonplanet.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

17 thoughts on “Ένα χρόνο παράταση (31/12/2016), δόθηκε τα ξημερώματα, για τον ερχομό της παγκόσμιας δικτατορίας

 1. Παγκόσμιος Δικτάκτωρ says:

  Γιατί καλέ δεν με αφήνετε να κυβερνήσω?
  Θα φάτε γλυκό ψωμί και σύκα!
  Ζήτω το gay pride. Με συγχήσατε τώρα.
  Θα φορέσω το στρίνγκ μου με περιμένει ο Αμπντούλ απο την Ζιμπάμπουε.

 2. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!! says:

  Όλοι εσείς που κοροιδεύετε να θυμάστε ότι όσο ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ένα φραπέ, μία μπουγάτσα ή ένα δίπιτο τότε όντως δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν όμως δεν θα μπορείτε, τότε η ημερομηνια αυτή θα είναι πολύ κοντά!!!!!!!

 3. Ανώνυμος says:

  Λόγω των ημερών, συνάντησα αρκετό κόσμο.
  Συμπέρασμα: Η ιδιωτεία, έχει χτυπήσει νταβάνι.

  Λέει ο κανένας (και πολλοί άλλοι): «όσο ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ένα φραπέ, όντως δεν υπάρχει πρόβλημα…»
  και κάπου εκεί, αρχίζει το πρόβλημα.

  Πολλοί άνθρωποι, έχουν ξεπεράσει αυτό το όριο, εδώ και χρόνια.
  Αμέσως κάποιοι, απαντούν: Η οικογένεια, οι φίλοι, συσπειρωθείτε.

  Μα, αυτό λέγεται επαιτεία, ακόμα και όταν πρόκειται για μέλος μιας οικογένειας.
  Κι όταν δε, υπάρχει και περηφάνεια, τότε στην καλύτερη περίπτωση γίνεται φιλανθρωπία.
  Με λίγα λόγια, μια κατάσταση η οποία δεν έχει χρονικό τέλος, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί, ούτε με επαιτεία, ούτε με φιλανθρωπία. Αυτά τα λέγαμε το 2012, άντε το 2013.

  Στις συναντήσεις που είχα λοιπόν, αυτό που είδα ήταν, μέλη οικογενειών, που όχι μόνο δεν έχουν σκοπό να ενωθούν, αλλά στην κυριολεξία η θέση του ενός, ενοχλούσε τον άλλον, γιατί τον ξεβόλευε.

  Είμαι πλέον σε θέση να πω, ότι σαφώς, τάσσομαι με την πλευρά, του να γίνει κάτι (θετικό θα ήθελα) ακόμα και αρνητικό, για να βρεθούμε ΟΛΟΙ στην ίδια θέση, με στόχο να συνεννοηθούμε και όχι ως τιμωρία.

  Η θέαση που είχα, αυτές τις μέρες, είναι ότι ως κοινωνία, θυσιάσαμε ως άλλες Ιφιγένειες, μια ολόκληρη γενιά ακμαίων νέων ακόμα και μεσήλικων για να περισώσουν οι γηραιότεροι κάτι ψίχουλα.

  Πρωτοφανές, δηλαδή ένα δέντρο θα θυσίαζε τα δυνατά κλαδιά του για να κρατήσει τις ξεραμένες ρίζες του (από τις οποίες δεν μπορεί να τραφεί) στο έδαφος;

  Με λίγα λόγια, πλήρωσαν πολύ βαρύ τίμημα, αυτοί που έφταιγαν λιγότερο.

  Ο αρνητισμός των σκεπτόμενων νέων έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
  Οι πιο βολεμένοι και οι γηραιότεροι έχουν γίνει πιο συντηρητικοί, μιας και εκτός της φιλανθρωπίας που επιδεικνύουν στους υπόλοιπους, παίρνουν ιδιοτελώς τα σκήπτρα μιας «εξουσίας», κλειστού τύπου.

  Έτσι κι αλλιώς σε σκοτεινό ρουμάνι βρισκόμαστε.
  Ας γίνει ότι είναι να γίνει.
  Δεν αντέχεται άλλη θυσία από κανέναν,
  για να ευημερήσουν για λίγο ακόμα οι πιο προνομιούχοι.

 4. Οδυσσέας της κακιάς ώρας says:

  Ότι είναι να γίνει, ήδη γίνεται και συνεχίζει να γίνεται.

  Το θέμα δεν είναι τα οποια παγκοσμια συστήματα είτε δαιμονοποιουνται ή αποθεωνονται, αλλά η φύση του ανθρώπου και ειδικότερα του ελληνα.

  Ας θυμηθούμε το πόλεμος πατήρ πάντων του Ηράκλειτου.
  Αλλά αυτό μπορεί να το καταλάβει καλύτερα κανείς όταν το βιώνει ο ίδιος έχοντας δίπλα του εξ αίματος ισχυρούς «δαίμονες». Όταν ο πατέρας η ο θείος ή ο αδερφός η συνδυασμένα χρησιμοποιωντας ο ενας τον άλλον στρέφεται με τέχνη εναντιον του άλλου του δικού του ανθρώπου και το κάνει να φαίνεται η νύχτα μέρα και η μέρα νύχτα εκτοπίζοντας τον άλλον στην αφέλεια της καλοσύνης, της ανθρωπιάς, της συμπόνιας και της κατανόησης του, δεν φταίει κανένα παγκόσμιο σύστημα πριν, τώρα, ή μετά.

  Βαρύτερο τίμημα πληρώνουν οι άνθρωποι παλαιότερης ή νεότερης γενιάς που πίστεψαν στην αφέλεια μιεπερχόμενης καλοσύνης σε αυτο

 5. Οδυσσέας της κακιάς ώρας says:

  μιας επερχόμενης καλοσύνης, όταν ακόμα και δικός σου άνθρωπος θετει βασικό σκοπό της ζωής του πως θα απαλλαγεί από σένα πιάνοντας σε στον ύπνο στις ανυποπτες στιγμές

 6. Eleutherios says:

  «Ο Πάπας ειπε οτι ειναι τα τελευταια Χριστούγεννα» Ποτε και που το ειδες αυτο.???? Αντε γιατι ο καθε ακυρος για να μην πω τιποτα αλλο ανεβάζει οτι θελει και το χειρότερο ειναι οτι τον πιστεύουν κιόλας…..

  • antony vanides says:

   Φίλε Eleutherios μην ανησυχεις. Και τη μάνα τους τελικα τραβεστι να την πουνε και οτι τους γεννησε η Χειλουδάκη, θα το πιστεύψουν. Αν δε, τους πεις πως ο Σβανζενεγκερ ηταν εγκυος θα το πιστεψουν αν δεν εχουν δει τη σχετικη κωμοδιά.

   Οπότε πάμε στο προκείμενο. Αλλοι το κάνουν για χαβαλε, αλλοι για χρήματα, αλλοι είναι χαζουληδες. Αλλά ειναι το ίδιο: ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΒΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

   I BET MY ASS ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ, Ή ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ: ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

   ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΆ ΕΚΑΝΕ ΑΛΑΛΓΗ ΦΥΛΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *