Ένα βήμα πιο κοντά στο μαζικό «τσιπάρισμα» των ανθρώπων η Κίνα

0
478

Ποιός Έλον Μασκ; Οι Κινέζοι πρωταγωνιστούν και σε αυτόν τον τομέα.

Ο τομέας της διεπαφής εγκεφάλου-υπολογιστή (BCI) στην Κίνα επιταχύνει την μετάβασή του από το εργαστήριο προς τη βιομηχανοποίηση, καταγράφοντας σταθερή πρόοδο μέσω της έναρξης της εμπορικής προώθησης σχετικών προϊόντων στην αγορά, εξαιτίας των επενδύσεων που αυξάνονται διαρκώς.

Σύμφωνα με την άποψη ειδικών του αναφερόμενου τομέα, η διεύρυνση των κλινικών πόρων και η βελτίωση των συστημάτων αποζημίωσης, αναμένεται ότι θα λειτουργήσουν ως σημαντικά ορόσημα.

Αυτή η τάση θα διευκολύνει την πρόσβαση της τεχνολογίας BCI στην αποτελεσματική υλοποίηση ρεαλιστικών σεναρίων, αντιπροσωπεύοντας ένα κρίσιμο άλμα για τον τομέα τεχνολογικής αιχμής BCI.

Η αγορά BCI της Κίνας εκτιμάται ότι θα έχει οικονομική αποτίμηση 6,14 δισεκατομμυρίων γιουάν (περίπου 790 εκατομμυρίων ευρώ) μέχρι το 2028, με ένα συνολικό ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης 17,7% από το 2024 μέχρι το 2028, σύμφωνα με την εταιρία επιχειρηματικών συμβούλων CCID που υπάγεται στο υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας.

Η Κίνα των 1,4 δις ανθρώπων βρίσκεται πολλά βήματα μπροστά από τον Έλον Μασκ σε ό,τι αφορά την εμπορευματοποίηση των εγκεφαλικών εμφυτευμάτων.

Εσχάτως στην Κίνα λανσαρίστηκε η μικροσυσκευή Neural Electronic Opportunity (NEO) η οποία έχει το μέγεθος ενός μικρού νομίσματος που εμφυτεύεται στην επιφάνεια του φλοιού του εγκεφάλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την Κίνα.

el.gr

STRANGERS E-BOOKS
Προηγούμενο άρθροΙσραήλ: Μυστικό υποβρύχιο αναδύεται κοντά στις ακτές – Ασυνήθιστη εμφάνιση σε κοινή θέα
Επόμενο άρθροΣημερα ΣΤΙΣ 21:15 | LIVE ONLINE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ