Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:56 - 18/03/2023

Εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ παραδέχεται ότι η κατάρρευση της τράπεζας της Silicon Valley είναι μια «μεγάλη απάτη για τη διευκόλυνση της Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έρχεται παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση που όμοια της δεν έχει δει ποτέ ο κόσμος. Μέσα από τις στάχτες αυτής της χρηματοπιστωτικής κρίσης θα αναδυθεί ο Φοίνικας της Νέας Διεθνούς Οικονομικής Τάξης, προκειμένου ο πληθυσμός να δεχτεί την παγκοσμιοποίηση και μια Παγκόσμια Κυβέρνηση…

Ένας εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ έχει «συλληφθεί» να καυχιέται ότι το κραχ της Silicon Valley Bank ήταν μια ενορχηστρωμένη πλοκή που πραγματοποιήθηκε τέλεια – και το κραχ θα έχει αποτέλεσμα ντόμινο στον τραπεζικό κλάδο, οδηγώντας σε παγκόσμια οικονομική κατάρρευση…

Φαίνεται ότι το φαινόμενο ντόμινο έχει ήδη ξεκινήσει, με την Signature Bank στη Νέα Υόρκη να έχει κλείσει από ρυθμιστικές αρχές επικαλούμενη «συστημικό κίνδυνο».

Όποιος πιστεύει ότι η κατάρρευση της SV Bank ήταν σύμπτωση δεν έχει δώσει σημασία στις λεπτομέρειες. Τα κρυμμένα χέρια που δουλεύουν εδώ έχουν αφήσει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα σε όλο αυτό που έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Και όταν πρόκειται για αυτό το χρηματικό ποσό, δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

Γνωρίστε τον Joseph Gentile, στέλεχος της SV Bank.

Γνωρίζετε πού εργαζόταν ο Τζόζεφ Τζεντίλ πριν βρεθεί στην τράπεζα Silicon Valley; Ήταν ο οικονομικός διευθυντής της Lehmann Brothers, η οποία ήταν η μεγαλύτερη τράπεζα που κατέρρευσε στην ιστορία των ΗΠΑ.

Αυτό είναι μια κολασμένη σύμπτωση… αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο. Πού πιστεύετε ότι δούλευε πριν από τη Lehmann Brothers;

Θυμάστε μια εταιρεία με το όνομα Enron; Η Enron ήταν μια ενεργειακή εταιρεία με έδρα το Χιούστον του Τέξας και αγαπημένη της Wall Street τη δεκαετία του ’90. Θυμάστε την Enron που έκλεισε στα τέλη του 2001; Η Enron ήταν η μεγαλύτερη χρεοκοπία στην ιστορία των ΗΠΑ και η μεγαλύτερη αποτυχία ελέγχου. Ο ιδρυτής και ο διευθύνων σύμβουλος καταδικάστηκαν σε 24 χρόνια φυλάκιση.

Τυχαίνει ο Joseph Gentile να ήταν στο τιμόνι και των τριών εταιρειών πριν πάνε στον τοίχο. Και σε αντίθεση με τους συναδέλφους του, δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τη δικαιοσύνη. Τα κύρια μέσα ενημέρωσης θέλουν να πιστεύετε ότι αυτό είναι απλώς μια σύμπτωση. Δεν υπάρχουν όμως συμπτώσεις.

Οι κύριοι χρήστες του Twitter αστειεύονται ότι ο Joseph Gentile είναι πολύ κακός στη δουλειά του. Αλλά δεν το καταλαβαίνουν. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Και ο Τζεντίλ είναι πολύ καλός στη δουλειά του . Αυτός και άλλοι σαν αυτόν κάνουν το κουμάντο της παγκόσμιας ελίτ. Και ανταμείβονται πλουσιοπάροχα – επανειλημμένα – ενώ οι απλοί άνθρωποι τυφλώνονται.

Έρχεται η Παγκόσμια Κυβέρνηση με κάθε τρόπο…

Αυτό που βλέπουμε είναι μια ώθηση προς την Παγκόσμια Κυβέρνηση που καμουφλάρεται και καλύπτεται με ανθρωπισμό, πολυπολιτισμικότητα, καθώς και κατασκευασμένες απειλές όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη και οι πανδημίες, προκειμένου ο πληθυσμός να δεχτεί την παγκοσμιοποίηση και μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Για να συμβεί αυτό, η ελίτ σχεδιάζει να δημιουργήσει μια παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση που δεν έχει δει ποτέ ο κόσμος. Μέσα από τις στάχτες αυτής της χρηματοπιστωτικής κρίσης θα αναδυθεί ο Φοίνικας της Νέας Διεθνούς Οικονομικής Τάξης. Στο κοινό θα πουν ότι η νέα τάξη πραγμάτων είναι ο μόνος τρόπος για να σταθεροποιηθεί η παγκόσμια οικονομία και να σωθεί ο ελάχιστος που απομένει από τον πλούτο του. Και αν μάθαμε κάτι από την βιομηχανοποιημένη κρίση που ήταν η πανδημία του Covid, τότε οι κυρίαρχες μάζες είναι πιθανό να πέσει στο άγκιστρο της εξαπάτησης, στη γραμμή και στο βυθό.

Οι άνθρωποι συχνά ρωτούν γιατί η παγκοσμιοποιητική ελίτ θα κατέρρεε την παγκόσμια οικονομία. Δεν θα σήμαινε αυτό ότι καταστρέφουν τον ίδιο τους τον πλούτο στη διαδικασία; Η απάντηση είναι όχι. Η ελίτ εδραιώνει τον πλούτο της για να τον προστατεύσει εδώ και αιώνες. Η διαδικασία εξυγίανσης έχει επιταχυνθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια, με την παγκόσμια οικονομική κρίση το 2008 και την πανδημία του Covid να επιτρέπει στην ελίτ να γίνει πλουσιότερη, ενώ οι υπόλοιποι από εμάς έγιναν φτωχότεροι.

Όταν τελικά το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα καταρρεύσει, η ελίτ θα είναι σε θέση να αγοράσει ό,τι έχει απομείνει για πένες στο δολάριο. Πού αφήνει αυτό οικονομικά τον υπόλοιπο κόσμο; Η απάντηση είναι δέσμευση ενός Τεχνο-Κομμουνιστικού Παγκόσμιου Κυβερνητικού Συστήματος υπό την ηγεσία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός και των κρυμμένων χεριών που ελέγχουν το δημόσιο πρόσωπο αυτής της κλίκας.

Εάν προσέξετε τώρα, μπορείτε να δείτε ότι τα πάντα γύρω σας σχεδιάζονται προς αυτόν τον μοναδικό στόχο.

Τον περασμένο αιώνα τα εθνικά κράτη αναγκάστηκαν σε τεράστιο χρέος από τις κεντρικές τράπεζες για να διασφαλίσουν ότι μόλις ξεκινήσει αυτή η κατάρρευση θα δημιουργήσει ένα φαινόμενο ντόμινο σε όλο τον κόσμο.

Αυτήν τη στιγμή βλέπουμε μια στροφή προς μια κοινωνία χωρίς μετρητά μέσω της τεχνολογίας blockchain που θα διευκολύνει ένα νέο αποθεματικό νόμισμα υπό το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, γνωστό ως Ειδικό Δικαίωμα ανάλυψης .

Η παγκοσμιοποιητική ελίτ αναγκάζει επίσης τα υποτελή κράτη τους να κινηθούν προς τη συγκέντρωση νομισμάτων με τη μορφή ενός λεγόμενου ψηφιακού νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας ή CBDC, το οποίο παρεμπιπτόντως, δεν είναι καθόλου νόμισμα – είναι λογισμικό σχεδιασμένο ως εργαλείο συνολικής κοινωνικός έλεγχος.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί τα CBDC απευθύνονται στους ακροαριστερούς αυταρχιστές στο Νταβός. Εάν μπορούν να ακυρώσουν το τραπεζικό σας υπόλοιπο με ένα μόνο πάτημα του πλήκτρου, τότε δεν έχετε ελευθερία, καμία αυτονομία. Είσαι σκλάβος του συστήματος και απόλυτα υπεύθυνη της ελίτ.

Και η ελίτ γίνεται τόσο αλαζονική που παραδέχεται ακόμη και τα σχέδιά της – και το γεγονός ότι πρόκειται για απόλυτο κοινωνικό έλεγχο.

Και σε περίπτωση που πιστεύετε ότι αυτή είναι μια άγρια​​θεωρία συνωμοσίας και δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί εδώ, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ελίτ κάνει αθόρυβα και με δόλο κινήσεις για να συγκεντρώσει το νόμισμα αυτή τη στιγμή, στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς καμία δημόσια συζήτηση.

Ο κυβερνήτης Kirsti Noem της Νότιας Ντακότα τους συνέλαβε να προσπαθούν να αλλάξουν τον ορισμό του νομίσματος θάβοντάς το στα ψιλά γράμματα ενός λογαριασμού 100 σελίδων. Έγινε μέλος του Tucker Carlson την περασμένη εβδομάδα για να στείλει μια προειδοποίηση σε όλους μας ότι πρέπει να ξυπνήσουμε στην ατζέντα – και γρήγορα.

Καθώς η παγκόσμια οικονομία αρχίζει να καταρρέει και τα εθνικά κράτη αρχίζουν να εκτυπώνουν τρισεκατομμύρια για να προσπαθήσουν να διατηρήσουν τις οικονομίες τους όρθιες, ο υπερπληθωρισμός θα κυριαρχήσει. Αυτό με τη σειρά του θα αναγκάσει τα έθνη να στραφούν στην Παγκόσμια Τράπεζα για βοήθεια, η οποία θα προσφέρει το SDR σε αντάλλαγμα για τον έλεγχο αυτών των οικονομιών που βρίσκονται σε πτώση.

Με τον ίδιο τρόπο που η Federal Reserve ελέγχει τον πληθωρισμό και τον αποπληθωρισμό μέσω των επιτοκίων και κατ’ επέκταση την οικονομία των ΗΠΑ, έτσι και το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα θα αποκτήσουν τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας, μια κρίση τη φορά. Επιδεινωμένη από τους εμπορικούς πολέμους και τους νομισματικούς πολέμους, η εκρηκτική κρίση χρέους θα δει τις προσωπικές αποταμιεύσεις να εξατμίζονται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Εάν επιτραπεί στην παγκοσμιοποιητική ελίτ να πραγματοποιήσει το σχέδιό της, μέσα στα επόμενα χρόνια οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν χάσει τις οικονομίες τους. Δεν θα κατέχουν τίποτα και θα αναγκαστούν να προσποιούνται ότι είναι ευτυχισμένοι – γιατί η ελίτ θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των ασήμαντων κεφαλαίων που έχει διαθέσει το κοινό από την τεχνοκομμουνιστική ελίτ.

Τα περισσότερα από τα μεγάλα ιδρύματα του κόσμου δημιουργήθηκαν με αυτόν τον στόχο. Από τα Ηνωμένα Έθνη, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Παγκόσμια Τράπεζα, σε ιδρύματα όπως το Cato, το Balfour και το Brookings Institute.

Δείτε το video

Πηγή: News Punch

Απόδοση: Ελλήνων ΑφύπνισηΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. να πειτε στα προβατα οτι η αλλαγη σε ψηφιακο νομισμα δε θα εχει μεσα τη φουσκα των 400 τρισ

  2. Credit Suisse: Η UBS ζητά κρατικές εγγυήσεις για να προχωρήσει σε συμφωνία εξαγοράς

    protothema.gr/economy/article/1351203/credit-suisse-i-ubs-zita-kratikes-egguiseis-gia-na-prohorisei-se-sumfonia-exagoras/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*