ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Εκπρόσωπος της Moderna OMOΛΟΓΕΙ ! – «Όλοι οι εμβολιασμένοι είναι μέρος κλινικής δοκιμής και συμμετέχουν ως πειραματόζωα»

· Γιώργος Μαριόλης

Η εκπομπή “The Stew Peters Show” έλαβε σουρεαλιστικές τηλεφωνικές καταγραφές ενός εκπροσώπου της Moderna που έλεγε σε έναν λήπτη του εμβολίου τη φρικτή αλήθεια: όλοι όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο Moderna αυτή τη στιγμή είναι στην κλινική δοκιμή και συμμετέχουν.

Stew Peters: “Έτσι, η εταιρεία θέλει να πιστέψετε ότι αυτές οι ενέσεις είναι ασφαλείς… Η εταιρεία που παράγει και αναμασά αυτή τη ρητορική, που ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα… Η εταιρεία που προωθεί το σχέδιο κέρδους της, το σχέδιο δισεκατομμυρίων δολαρίων, στις πλάτες της υπόλοιπης ζωής σας, στις πλάτες της ζωής των παιδιών σας, μόλις παραδέχτηκε δημόσια ότι όλοι όσοι κάνουν τις ενέσεις τους είναι μέρος μιας κλινικής δοκιμής, μέρος ενός πειράματος”.

diodotos-k-t.blogspot.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Pop σκηνή και κόκκινος συμβολισμόςΔΙΕΘΝΗ

«Mother Mary»: Κόκκινο, θυσία και τελετουργική επιτυχία – Η σκοτεινή ανάγνωση της pop βιομηχανίας

Τεχνητή νοημοσύνη και ψηφιακός έλεγχοςTech

«Η AI θα εξαφανίσει την ανθρωπότητα έως το 2030» – Το OffGuardian μιλά για νέο psy-op φόβου τύπου Covid

UFO και συμβολισμός Disclosure DayΔΙΕΘΝΗ

Disclosure Day: UFOs, mind control και «νέα παγκόσμια θρησκεία» – Τι διαβάζει το Vigilant Citizen πίσω από την ταινία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *