Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
19:28 - 31/10/2020

Έκκληση προς τους Ορθοπολιτικούς: Να Συμφωνήσουμε ότι Διαφωνούμε!

Δύο πράγματα προτείνω*1 προς τους Ορθοπολιτικούς με ειλικρίνεια και καλή διάθεση:

Ι) Να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε: Σταματήστε να αγνοείτε την άποψή μας! Μην κατρακυλάτε άλλο στον ολοφάνερο Υγειονομικό Φασισμό! Σεβαστείτε τους άλλους! Θυμηθείτε τη λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΙΕΡΉ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ! ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΤΊΠΟΤΑ! ΟΎΤΕ ΥΓΕΊΑ ΟΎΤΕ ΖΩΉ! ΜΗΤΕ ΚΟΙΝΩΝΊΑ! ΜΉΤΕ ΠΑΙΔΕΊΑ! ΜΉΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΉ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ! Που μου θέλετε και Πολυπολυτισμικότητα την ώρα που δεν ανέχεστε τη δική μας άποψη, ημών των “Συνωμοσιολόγων”!*2

ΙΙ) Ελάτε να συμφωνήσουμε ότι έχει ξεκινήσει ο Γ’ΠΠ! Το να έρθει το Κράτος αύριο-μεθαύριο να με εκτοπίσει από το σπίτι μου επειδή έχω διαφορετική άποψη και να με πάει σε Στρατόπεδο Συγκέντρωσης να ζήσω υπό άγνωστες συνθήκες και ενάντια στη θέλησή μου, καταργώντας έτσι κάθε δικαίωμα που έχω ως πολίτης και ως ανθρώπινη οντότητα ενός πολιτισμένου υποτίθεται κόσμου, και αυτό να αποτελέσει πάγια τακτική των Κρατών της Γης, αυτό λέγεται Παγκόσμιος Πόλεμος στην Ιστορία του Πολέμου και της Ανθρωπότητας. Όποιος διαφωνεί με αυτή τη θέση παρακαλώ πολύ να τεκμηριώσει γιατί δεν έχουμε πόλεμο και μάλιστα Τρίτο Παγκόσμιο. Το θεωρώ μείζονος σημασίας και αυτό το θέμα!

Οι Χουντικοί του ’67 δεν παραδέχτηκαν ποτέ ότι κατέλυσαν τη Δημοκρατία με τη βία. Το ονόμαζαν πάντα “Η Επανάστασις”. Έτσι κι εδώ. Δεν θα παραδεχτεί κανείς από δαύτους ότι δεν έχουμε Δημοκρατία αυτή τη στιγμή, όπως και δεν θα παραδεχτεί κανείς ότι η χώρα έχει παραδοθεί σε ξένες δυνάμεις Κατοχής από τις 06/05/2010 αμαχητί και άνευ όρων!! 

Το θέμα είναι εμείς, όσοι συνειδητοί πολίτες απομείναμε σ αυτό τον τρελόκοσμο, να εφαρμόσουμε ΜΕ ΚΆΘΕ ΜΈΣΟ το άρθρο του 120 του Συντάγματος!! Σε εμάς επαφίεται εδώ και 10 χρόνια η τήρηση του Συνταγματος, η εθνική μας ανεξαρτησία και η λαϊκή μας κυριαρχία και εμείς τρέχουμε όλοι την ημέρα για τον επιούσιο άρτο! Και λέμε κι ευχαριστώ που έχουμε ακόμα ψωμί να φάμε, (και από πνευματικής σκοπιάς καλά κάνουμε) αντί να ζούμε με χρυσά κουτάλια που πατάμε πάνω στην Υπεράφθονη & Πανίερη Γη των Ελλήνων!! 

Τα χώματα που γέννησαν σχεδόν εξ ολοκλήρου τον Δυτικό Πολιτισμό (αν όχι τον Πολιτισμό σύλληβδην)!!ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΖΗΤΏ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΉΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ! ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΚΆΘΕ ΕΊΔΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!ΌΧΙ ΣΤΑ LOCKDOWN! ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ! ΌΧΙ ΣΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΜΒΌΛΙΑ! ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΌ! ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ! ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΔΗ ΒΑΣΙΛΗ! ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΉΣΕΤΕ ΉΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΉ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ!! ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΜΕΧ!!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

*1 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι Θεολόγος, τελειόφοιτος ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ και υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη. Μπείτε στο eshop www.eiselixibooks.gr. Ακουλουθήστε τη σελίδα “Πνευματική Ψυχολογία στο fb και στο WeMe

*2 Προσωπικά δέχομαι τον όρο “Συνωμοσιολογία” διότι ο όρος πολύ απλά σημαίνει “τον λόγο περί των Συνωμοσιών”. Αρα κάθε άλλο παρά μεμπτός είναι. Μάλιστα το λέω ευθέως σε όσους συναντώ για να ξέρουν με τι εγκέφαλο έχουν να κάνουν. Μη χαλάμε και το σάλιο μας τζάμπα δηλαδή. Και φεύγουν πολύτιμα λεπτά απ τη ζωή μας συζητώντας με ξεγάνωτους τενεκέδες που δεν βλέπουν μπροστά τους την τύφλα τους!! 

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*