in

Εκατοντάδες χιλιάδες γυμνοί διαδήλωσαν υπέρ της Νέας Τάξης

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εκατοντάδες χιλιάδες γυμνοί διαδήλωσαν υπέρ της Νέας Τάξης

«GoTopless Day» στις ΗΠΑ

Η Νέα Τάξη γεμίζει εκατομμύρια «υπνωτισμένους» και «υπνωτισμένες» με δήθεν ανησυχίες, οι οποίες έχουν κάνουν με την Νέα Εποχή της απόλυτης διαστροφής.

Η 28η Αυγούστου ήταν η φετινή ημέρα «GoTopless Day» που γιορτάζεται κάθε χρόνο στην πλησιέστερη Κυριακή της «Ημέρας Γυναικείας Ισότητας» στις ΗΠΑ, που σηματοδοτεί την καθιέρωση του δικαιώματος ψήφου στις γυναίκες.

Η Ναντίν Γκρέι, πρόεδρος του κινήματος GoTopless, ισχυρίζεται ότι το αίτημά τους για απελευθέρωση της γυναικείας θηλής είναι εξίσου σημαντικό με το δικαίωμα ψήφου.

Στόχος του κινήματος, σύμφωνα με την Γκρέι, είναι να δοθεί τέλος στο σοκ που προκαλείται στην θέαση του γυναικείου στήθους. Γι’ αυτό τον λόγο, δεκάδες άνδρες και γυναίκες στη Νέα Υόρκη κατέβηκαν στους δρόμους γυμνόστηθοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη Πολιτεία δεν είναι παράνομο -ήδη από το 1992- να κυκλοφορεί μια γυναίκα γυμνόστηθη δημοσίως.

«Στην Νέα Υόρκη γιορτάζουμε το δικαίωμά μας να είμαστε ελεύθερα γυμνόστηθοι χωρίς να λαμβάνουμε κάποιο πρόστιμο ή να πηγαίνουμε φυλακή. Σε άλλα μέρη, θα ήταν μάλλον σαν μια διαδήλωση γιατί συνεχίζουν να γίνονται διακρίσεις», τόνισε η Γκρέι.

Υπενθυμίζεται πως, όπως έχει προφητευθεί, λίγο πριν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, οι άνθρωποι θα κυκλοφορούν μαζικά στους δρόμους.

liako

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. σε λιγο καιρο θα δουμε και τους παιδεραστες βιαστες και καθε ειδους κατακαθι να ζητα τα”νομιμα δικαιωματα του”και το αησυχητικο ειναι πως θα παιρνει και με το παραπανω!!!!

    • Μην το γελάς…έρχεται και οι Νεοταξιτες θα φροντίσουν να γίνει γεγονός.
      Άνοιξε την μασονοτηλεοραση να δεις τι βλέπουν τα παιδιά μας και τι υπάρχει στο Ίντερνετ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ: Έκρηξη στο Προεδρικό Μέγαρο του Μογκαντίσου

Απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας.