10:12 - 14/09/2021

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!…

ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ 2013: «ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (mRNA) ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ “ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ”»

Γράφει ο Περικλής Μποζινάκης

Υπάρχουν οι φήμες, υπάρχει η παραφιλολογία, και υπάρχει και η πραγματικότητα που όταν εκτραπεί είναι πιο ζοφερή και ολέθρια από κάθε μύθο.

Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Αν ισχύει (που φοβάμαι ότι ισχύει) πρόκειται για τρομαχτική προοπτική.

Ο Γιαννακόπουλος της ΒΙΑΝΕΞ, ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες του φαρμάκου στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχει υιοθετήσει μια “λαϊκή” συμπεριφορά που του επιτρέπει να περνάει “συνθηματικά” μηνύματα.

Όταν δήλωσε ότι δεν κάνει το “εμβόλιο” όχι επειδή φοβάται αλλά “για να μην τροποποιηθεί το DNA του”…δεν εννοούσε ότι θα μεταμορφωθεί σε κροκόδειλο, ούτε ότι θα βγάλει ουρά όπως αρέσκονται να κραυγάζουν οι γραφικοί χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος.

Εννοούσε ότι δεν θέλει, σε βάθος χρόνου, να πάψει να είναι Φυσικό Πρόσωπο ΝΟΜΙΚΑ. Εξωφρενικό; Ανήκουστο; Δυστυχώς όχι. Η ιστορία είναι απλούστατη. Και εξαιρετικά δυσάρεστη.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ το 2013 αποφάσισε ότι εάν το γονιδίωμα ενός ατόμου τροποποιηθεί μέσω σκευασμάτων (mRNA), τότε αυτό το γονιδίωμα κατοχυρώνεται ως “πατέντα”.

Και αυτό που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι ιδιοκτησία του κατόχου του διπλώματος!

Δηλαδή, νομικά, όταν κάποιος έχει υποστεί έστω και απειροελάχιστη τροποποίηση του γονιδιώματός του, παύει να αναγνωρίζεται ως “φυσικό πρόσωπο”.

Και επιπλέον, μιας και πρόκειται για πατέντα, αποτελεί “εργασία” (project) της Εταιρίας που έχει παρασκευάσει το σκεύασμα! Ένα τέτοιο άτομο δεν είναι πλέον νομικά κατοχυρωμένο ως “ανθρώπινο”. Ούτε καν ως “ζώο”.

Και σε αυτή την περίπτωση, χάνει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αυτή η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ισχύει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, καθώς τα ίδια τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν καταχωριστεί στις ΗΠΑ.

Καταλάβαμε όλοι γιατί δεν “εμβολιάζουν” το Ισλάμ; Γιατί ως μετανάστες καλύπτονται από τη Χάρτα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Είναι κατανοητό πλέον το πώς οι πολυεθνικές εκμεταλλεύτηκαν (δεν θα πω δημιούργησαν) τον παρανοϊκό συρμό του “άφυλου” και του “ουδέτερου”(το), προωθώντας τον πλήρη εκφυλισμό του Πελάτη τους;

Γιατί ο Ιδανικός Πελάτης δεν πρέπει να έχει το παραμικρό δικαίωμα. Δεν πρέπει να είναι “ανθρώπινος”. Δεν πρέπει να είναι ούτε καν ζώο…Πρέπει να είναι αντικείμενο!!!

Περικλής Μποζινάκης

oimos-athina

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ. ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΤΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΠΑΤΕΝΤΑΡΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ Ή ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΤΕΝΤΑΡΕΙ.

 2. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ; ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!

 3. Παναγιώτης Πολίτης 09/14/2021 @ 11:06 ΠΜ

  Τα λέμε εξ αρχής ότι θα γίνετε ιδιοκτησία της κάθε Pfizer και δεν μας ακούγατε… .

 4. https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf

  (c) cDNA is not a “product of nature,” so it is patent eligible under
  §101. cDNA does not present the same obstacles to patentability as
  naturally occurring, isolated DNA segments.

 5. ΠάνοςΓέριμου 09/14/2021 @ 11:52 ΠΜ

  Όσον ηλίθιον είναι νά βγάλει κάποιος ουρά τόσον ηλίθιον είναι νά θεωρηθεί αλλόζωον επειδή τροποποιήθηκε έστω ελαχίστως η γονιοδομή τούς. Τό θέμα είναι ότι μέ ή χωρίς ουρά, μέ ή χωρίς τροποποίηση, διά ωμής βίας νόμων καί αποδοχής τών ηλίθιων υπακούνε σέ μία μεταλλαξη παντός είδους. Εάν όσοι τροποποιηθούν π.χ. αρνηθούν ενωμένοι νά είναι ιδιοκτησίες καί νικήσουν, τότε δέν θά είναι. Εκτός καί άν τώ όντι τούς ελέγχουν από μέσα, που αυτό είναι που συμβαίνει καί καταλάβουμε πού καί ποία είναι η ηλιθιότ

 6. ΠάνοςΓέριμου 09/14/2021 @ 11:53 ΠΜ

  ητα… Συνάμα μεγάλη τροποποίηση σημαίνει τερατούργηση όπως συμβαίνει πολλές φορές σέ γέννες ένεκα λόγων που αναλύσαμε, είτε από εισπνοή χυμικών είτε αποθαύμαση άλλου ζώου που η γυναίκα τό γεννάει όμοιον.

 7. AΝΑΣΤΑΣΙΑ 09/14/2021 @ 7:23 ΜΜ

  ‘‘Mostrum Prodigium vel’’
  ‘‘Τέρας ή θαύμα’’
  https://it.m.wikipedia.org/wiki/Monstrum_vel_prodigium

  Επομένως για τους σκοπούς του νόμου, εφόσον αυτό που θα προκύψει από τα ,,νεογέννητα’’ θα είναι μνημειώδες δηλαδή τόσο μεγάλου μεγέθους άρα θα είναι ή τέρας, παραμορφωμένο άτομο ή θαύμα, θα θεωρηθεί σαν να μην έχει γεννηθεί ποτέ και αυτόματα στερείται νομικής ικανότητας, δηλαδή την ευαισθησία ενός ανθρώπου να εννοεί την έννομη τάξη κ.ά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh