Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:59 - 14/05/2023

Δυτική Χαξλεϋκή Χούντα! O Χάξλεϋ εξηγεί την καμόρα περί Κοβιντοκρατίας προεκλογικά : μεγάλη είναι η αλήθεια αλλά πρακτικά ακόμα μεγαλύτερη είναι η αποσιώπηση της…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δυτική Χαξλεϋκή Χούντα! O Χάξλεϋ εξηγεί την καμόρα περί Κοβιντοκρατίας προεκλογικά : μεγάλη είναι η αλήθεια αλλά πρακτικά ακόμα μεγαλύτερη είναι η αποσιώπηση της…. Ο Σημερινός Θεός…..” Στον Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο η Βίβλος ήταν απαγορευμένη! Και ο Δικτάτορας από τις ελευθερίες ευνοούσε μόνο τη σεξουαλική!

Ο Άλντους Χάξλεϋ λύνει κι αυτό το μυστήριο γιατί πάμε για εκλογές με πλήρη αποσιώπηση της Κοβιντοκρατίας κανένας απολογισμός γι αυτή την περίοδο καμιά λογοδοσία καμιά κριτική..πλήρης αποσιώπηση. ”Οι μεγαλύτεροι θρίαμβοι της προπαγάνδας έχουν επιτευχθεί όχι με έργα αλλά με παραλείψεις. Μεγάλη είναι η αλήθεια αλλά ακόμα μεγαλύτερη από πρακτική άποψη είναι η αποσιώπηση της αλήθειας.”

Στο Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο μεταξύ άλλων υπάρχει μια λογοκρισία των βιβλίων περί χριστιανικής θρησκείας ως και της Αγ Γραφής τα βιβλία αυτά ως παρωχημένα έχουν κηρυχθεί απαγορευμένα..(σσ οι ναοί αποσύρθηκαν για 2 χρόνια για τον ίδιο λόγο κρίθηκαν αναχρονιστικοί, αναποτελεσματικοί και η αναποτελεσματικότητα σε αυτά τα καθεστώτα είναι αμαρτία κατά του Αγ Πνεύματος σημειώνει ο Χάξλευ ) Ο ”Σημερινός Θεός” όπως αναφέρεται αποσύρει τον Θεό .. ο Σημερινός Θεός είναι ο νέος μηδενισμός οι νέες απαξίες.. ο Σημερινός Θεός έχει την δική του Ανηθικοηθική ως Ηθική…ο Σημερινός Θεός είναι η Απουσία Θεού….ο Σημερινός Θεός είναι ο Απών ή Ανύπαρκτος Θεός..και η λατρεία. Η λατρεία του Απόντος ή Αύπαρκτου Θεού που προπαγανδίζεται διδάσκεται νομοθετείται θεσμοθετείται ακολουθεί το δόγμα που όρισε ο Ιβάν στους Αδερφούς Καραμαζόφ : «Αν δεν υπάρχει Θεός τότε όλα επιτρέπονται». Ο σημερινός άνθρωπος με τη πίστη στον Σημερινό Θεό ( όπως τον αποκλαέι ο Χάξλευ) λατρεύει το Θεό του δηλ. το Σημερινό Θεό του επιδιδόμενος σε ότι ο κλασικός Θεός με την Ύπαρξή του δεν του επέτρεπε..

”Τέχνη επιστήμη.. φαίνεται πως πληρώστε πολύ ακριβά την ευτυχία σας, μήπως θυσιάσατε και κάτι άλλο;”

”Και τη θρησκεία βέβαια” απάντησε ο Ελεγκτής. ” Υπήρχε κάτι που ονομαζόταν Θεός πριν τον Εναετή πόλεμο”

”Ποτέ δεν διάβασες λόγου χάρη αυτό.” ο Άγριος το πήρε. Η Αγία Βίβλος… ….”ο Θεός στην κρύπτη και ο Φορντ στα ράφια ” Έδειξε γελώντας την εγκεκριμένη βιβλιοθήκη.. ”Αλλά αν ξέρετε για το Θεό γιατί δεν τους το λέτε;” ρώτησε οργισμένος ο Άγριος. ‘‘Γιατί δεν τους δίνετε αυτά τα βιβλία για το Θεό;” ”Για τον ίδιο λόγο που δεν τους δίνουμε και τον Οθέλλο: είναι παλιά είναι για το Θεό όπως Εκείνος ήταν πριν εκατοντάδες χρόνια. Δεν είναι για το Σημερινό Θεό.” ΄΄ Μα ο Θεός δεν αλλάζει.” ”Οι άνθρωποι όμως αλλάζουν”

”όλοι ανήκουν σε όλους” κοινοκτημοσύνη κορμιών μόνο εκεί βρήκαν να εφαρμόσουν την κοινοκτημοσύνη …..

”όσο περιορίζονται η πολιτική και οικονομική ελευθερία τόσο η σεξουαλική ελευθερία εμφανίζει την τάση να μεγαλώνει για ν΄αντισταθμίζει τις απώλειες. Και ο δικτάτορας καλά θα κάνει να ευνοεί αυτή την ελευθερία.’‘ και την ευνοεί… …. Αυτή (η σεξουαλική ελευθερία) σε συνδυασμό με την ελευθερία της ονειροπόλησης υπό την επίδραση των ναρκωτικών, του κινηματογράφου και του ραδιοφώνου (σσ και τβ) θα βοηθήσει τους υπηκόους του να συμφιλιωθούν με την υποδούλωσή τους…”

”Στον θυρεό το έμβλημα του παγκόσμιου κράτους ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ( σσ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ).. στο έτος αυτό της Σταθερότητας” ……..εμείς σε ποιο έτος Σταθερότητας είμαστε;

dimpenews.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*