Δυσαρεστημένοι οι διοργανωτές, του thessaloniki pride, επειδή θα γίνει και STRAIGHT PRIDE

Δυσαρεστημένοι οι διοργανωτές, του thessalonikh pride, επειδή θα πραγματοποιηθεί straight pride, την ίδια μέρα.

Τι δήλωσε ένας εκ των διοργανωτών:

«Έχουμε συνηθίσει τις αντιδράσεις. Πριν δύο τρία χρόνια αντιδρώντες είχαν στήσει μπλόκο στην οδό Τσιμισκή. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν τέτοια. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε επεισόδια»

Η ανακοίνωση του straight pride:

«Στηρίζουμε την Ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση Ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασσικό πρότυπο της οικογένειας».

el.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

4 thoughts on “Δυσαρεστημένοι οι διοργανωτές, του thessaloniki pride, επειδή θα γίνει και STRAIGHT PRIDE

  1. Straight Pride says:

    Λένε ότι είναι προκλητικό… Φυσικά και θα είναι προκλητικό το Straight Pride! Αν δεν αρέσουν οι προκλήσεις στις λούγκρες και στις ξεφωνημένες, τότε ας αλλάξουν χώρα! Άλλωστε από την αρχαία Ελλάδα όλοι αυτοί κινούσαν την ντροπή, για αυτό είχαν τον τίτλο του Κίναιδου. Ο κίναιδος είναι αυτός που με την ύπαρξή του και μόνο προκαλεί την αιδώ. Είναι μια ντροπή της φύσης! Οπότε λοιπόν μήπως είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα; Αυτοί είναι που πραγματικά προκαλούν τα χειρότερα στον εαυτό τους και προσβάλουν τη νοημοσύνη τους με αυτά που κάνουν. Ξεκάθαρα πράγματα λοιπόν! Τόσα χρόνια το Gay Pride ήταν ένα τρολλάρισμα ανωμαλίας και ο σκοπός τους ήταν να γίνονται όλο και περισσότερο γελοίοι, ώστε να μην τους πάρει κανείς στα σοβαρά! Τουλάχιστον το Straight Pride ήρθε για να καταργήσει το τρολλάρισμα και να επαναφέρει την λογική και την ομαλότητα. Οι ανώμαλοι και οι ανώμαλες ως μειοψηφία έχουν τον τελευταίο λόγο στην Δημοκρατία, ποτέ δεν θα περάσει το δικό τους και μακάρι να είναι λίγα τα ψωμιά τους! Θα ανέβω κι εγώ στη Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξω το Straight Pride, ήρθε για να μείνει και όλοι εμείς με τη φωνή μας ήρθαμε να επαναφέρουμε το φυσιολογικό στην κοινωνία. Straight Pride, Nothing to Hide !!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *