in

Δυσαρεστημένοι οι διοργανωτές, του thessaloniki pride, επειδή θα γίνει και STRAIGHT PRIDE

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δυσαρεστημένοι οι διοργανωτές, του thessalonikh pride, επειδή θα πραγματοποιηθεί straight pride, την ίδια μέρα.

Τι δήλωσε ένας εκ των διοργανωτών:

«Έχουμε συνηθίσει τις αντιδράσεις. Πριν δύο τρία χρόνια αντιδρώντες είχαν στήσει μπλόκο στην οδό Τσιμισκή. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν τέτοια. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε επεισόδια»

Η ανακοίνωση του straight pride:

«Στηρίζουμε την Ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση Ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασσικό πρότυπο της οικογένειας».

el.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Λένε ότι είναι προκλητικό… Φυσικά και θα είναι προκλητικό το Straight Pride! Αν δεν αρέσουν οι προκλήσεις στις λούγκρες και στις ξεφωνημένες, τότε ας αλλάξουν χώρα! Άλλωστε από την αρχαία Ελλάδα όλοι αυτοί κινούσαν την ντροπή, για αυτό είχαν τον τίτλο του Κίναιδου. Ο κίναιδος είναι αυτός που με την ύπαρξή του και μόνο προκαλεί την αιδώ. Είναι μια ντροπή της φύσης! Οπότε λοιπόν μήπως είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα; Αυτοί είναι που πραγματικά προκαλούν τα χειρότερα στον εαυτό τους και προσβάλουν τη νοημοσύνη τους με αυτά που κάνουν. Ξεκάθαρα πράγματα λοιπόν! Τόσα χρόνια το Gay Pride ήταν ένα τρολλάρισμα ανωμαλίας και ο σκοπός τους ήταν να γίνονται όλο και περισσότερο γελοίοι, ώστε να μην τους πάρει κανείς στα σοβαρά! Τουλάχιστον το Straight Pride ήρθε για να καταργήσει το τρολλάρισμα και να επαναφέρει την λογική και την ομαλότητα. Οι ανώμαλοι και οι ανώμαλες ως μειοψηφία έχουν τον τελευταίο λόγο στην Δημοκρατία, ποτέ δεν θα περάσει το δικό τους και μακάρι να είναι λίγα τα ψωμιά τους! Θα ανέβω κι εγώ στη Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξω το Straight Pride, ήρθε για να μείνει και όλοι εμείς με τη φωνή μας ήρθαμε να επαναφέρουμε το φυσιολογικό στην κοινωνία. Straight Pride, Nothing to Hide !!!!!!

  2. el.m.wikisource.org/wiki/%CE%91%CE%B9%CF%83%CF%8E%CF%80%CE%BF%CF%85_%CE%9C%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CE%B9/%CE%96%CE%B5%CF%8D%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%BD%CE%B7

  3. ΚΑΛΕΣΜΑ διαμαρτυρίας ενάντια στο Thessaloniki gay pride
    ierosloxos2012.blogspot.com/2019/06/thessaloniki-gay-pride.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή για τον γιο του εφοπλιστή, Νικόλα Πατέρα

Ημερομηνία-ΚΛΕΙΔΙ: 23η Ιουνίου- Τι ετοιμάζεται; Πρέπει να το γνωρίζετε