23:07 - 05/08/2021

Δρ. ΕΥΑ ΔΟΥΒΑΡΑ: “Αυτόν τον εφιαλτικό κόσμο ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας.

Μια συγκλονιστική μαρτυρία -κατάθεση Ψυχής με αδιάσειστα ντοκουμέντα που γκρεμίζουν το σαθρό σάπιο παγκόσμιο οικοδόμημα της Παγκοσμιοποίησης και όσων κρύβονται πίσω από όσα ζούμε βιώνουμε και όσα ακόμα χειρότερα έρχονται.

Όλα τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα – public record – της εμπεριστατωμένης επιστημονικής έρευνας της Δρ. Έυα Δουβάρα θα αναρτηθούν στην σελίδα http://www.alexstefanopoulos.gr

Loading...
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Η γυναίκα αυτή έχει σπουδάσει γενική ιατρική και μετά αποφάσισε να σπουδάσει κι οδοντίατρος. Δεν την ξέρω, αλλά μετά τις ομιλίες της άρχισα να τη θαυμάζω. Ζηλεύω αυτούς που την έχουν ως οδοντίατρό τους. Αλλά δυστυχώς βρίσκομαι σε άλλη πόλη. Δε ξέρω αν ασχολείται και με ολιστική οδοντιατρική, αλλά Θα ήθελα να συζητήσω μαζί της για το συσχετισμό των ενεργειακών μεσημβρινών με τα δόντια, κάτι για το οποίο οι περισσότεροι οδοντίατροι έχουν απόλυτη άγνοια. Σπανίζουν οι ψαγμένοι επιστήμονες σαν αυτήν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*