Δηλώσεις Πούτιν για την κατάρριψη ρωσικού του μαχητικού

blantimir-poutin

Ο Πούτιν πάντα ψυχραιμος, συγκροτημένος και χωρίς κορώνες, δίνει για άλλη μια φορά το στίγμα της ανηλεούς πολεμικής των… «πολιτισμένων» συμμάχων που στην προκειμένη είναι η Τουρκία,
επειδή οι ΗΠΑ δεν είναι διατεθειμένες να εγκαταλείψουν την στρατηγική της κυριαρχιάς και ελέγχου που επιδιώκουν και σε πολλά επίπεδα έχουν πετύχει, στη Μ. Ανατολη.

Το ότι οι ΗΠΑ με τους συμμάχους έχουν χτυπήσει μέσα σε 5 χρόνια, μόνο 4 ή 5 στόχους των τζιχαντιστών, και μάλιστα προειδοποιώντας, χωρίς απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, ενώ η Ρωσία έχει καταρρακώσει και σχεδόν αφανίσει την τρομοκρατική αυτή οργάνωση χτυπώντας αμέτρητους και καίριους στόχους (πετρελαιοπηγές και άλλα) μέσα σε 1,5 περίπου μηνα που άρχισε τις επιχειρήσεις, λέει τόσα πολλά, που δεν μπορούν πλέον οι αλαζόνες κερδοσκόποι και εγκληματίες πολέμου της δυτικής ελίτ, να βρουν καμιά ψευτορητορική για να πείσουν ότι η Ρωσία είναι η «κακιά» κι αυτοί οι «άγιοι».

Στη λυσσαλέα εγωιστική ανάγκη τους να αναχαιτίσουν την επιχείρηση της Ρωσίας που επικροτούν πλέον όλοι και θαυμάζουν κρυφά ακόμα και κάποιοι δυτικοί ηγετες, έκαναν αυτή την κινηση που δεν έχει δικαιολογία όπως και να τη δει κανείς. Η θέση των δυτικών συμμάχων δύσκολη και αναγκαστικά θα πρέπει να σιωπήσουν αν όχι να συνδράμουν στην προσπάθεια του Πουτιν, που είναι ο πραγματικός (κι όχι ο δήθιεν μου τάχα μου) πόλεμος κατά της τρομοκρατίας.

Πλήρες βίντεο με τη δήλωση του Ιορδανου βασιλιά εδώ https://www.youtube.com/watch?v=7343n…

Loading...

One thought on “Δηλώσεις Πούτιν για την κατάρριψη ρωσικού του μαχητικού

  1. Dr.Who(ex Van Helsing) says:

    Τώρα εγώ φταίω να χρησιμοποιήσω την πρόταση αυτού που αντιπαθώ?!… Στον Πούτιν Πουτινιές ρε Πουτάνες? Γαμώ τις συμμαχίες μας γαμώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *