Ο Cobra διαψεύδει Fulford. Ποιοί εινα οι Τραμπ, Πούτιν. Μιλάει για Νιμπίρου και άλλα πολλά

Τα κύρια σημεία της τελευταίας συνέντευξης του Cobra στο 2016 που δόθηκε προχθές, 27 Δεκεμβρίου..

COBRA – Δεν ευσταθεί η άποψη του Benjamin Fulford ότι οι David Rockefeller και Nathaniel Rothschild σκοτώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Αυτό θα συμβεί όταν θα είμαστε πολύ κοντά στην Αποκάλυψη και όταν θα αρχίζει να εκδηλώνεται και θα απασχολεί την κύρια ροή των πολυμέσων ενημέρωσης(!)

– Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω 100% ότι ο επίσκοπος Echevarria, αρχηγός της Opus Dei, πέθανε στις 12 Δεκεμβρίου, αν όμως συνέβη αυτό δεν θα υπάρχουν άμεσες επιπτώσεις για την Καθολική Εκκλησία και τους ανθρώπους του κόσμου μας από αυτό το θάνατο.

– Ολόκληρη η περιοχή γύρω και κάτω από το Ντένβερ (του Κολοράντο) είναι τώρα το επίκεντρο μιας ανοικτής σύγκρουσης μεταξύ των διαφόρων φατριών, κάποιες δε από αυτές ανήκουν στην Cabal. Ως ένα βαθμό διαρρέουν κάποιες πληροφορίες στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Αυτή η σύγκρουση είναι μία μόνο πτυχή των μεγάλων μετασχηματισμών ή μια προετοιμασία για αυτά που θα συμβούν κοντά και πριν από την εκδήλωση του Γεγονότος. Αυτά που συμβαίνουν εκεί τώρα δεν αποτελούν την αποφασιστική κίνηση που θα δώσει τη τελική ώθηση.

– Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τους ισχυρισμούς των Corey Goode & David Wilcock ότι η θετική «Γήινη Συμμαχία» έχει αποφασίσει κατόπιν διαπραγμάτευσης με την «σκοτεινή ελίτ» και άλλες μυστικές ομάδες που ελέγχει το Συνδικάτο ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να αντέξει την πλήρη Αποκάλυψη, διότι θα φέρει το απόλυτο χάος λόγω του «συναισθηματικού σοκ». Η ανθρωπότητα είναι περισσότερο από ικανή και έτοιμη να αντέξει και να διαχειριστεί την πλήρη Αποκάλυψη. Στην πραγματικότητα η ανθρωπότητα είναι περισσότερο εξοπλισμένη για να χειριστεί την πλήρη Αποκάλυψη παρά τη μερική Αποκάλυψη, επειδή η μερική αποκάλυψη φέρνει παράδοξα στο μυαλό και δημιουργεί ψυχολογικό στρες. Παρατάξεις που δεν υποστηρίζουν την πλήρη αποκάλυψη δεν ανήκουν στις Δυνάμεις του Φωτός. Το σχέδιο των Φωτεινών Δυνάμεων είναι αμετάβλητο και η πλήρης Αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν και μόλις η κατάσταση το επιτρέψει.

– Μετά την εκδήλωση (του Γεγονότος) και πολύ σύντομα, τα χρήματα θα καταστούν άνευ αντικειμένου, διότι θα έχουμε προηγμένες τεχνολογίες για να υλοποιούμε όλα όσα χρειαζόμαστε με αντιγραφείς και, η πνευματική συνείδηση της ανθρωπότητας θα φθάσει σε τέτοιο σημείο όπου τα χρήματα δεν θα χρειάζονται πλέον.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

– Αυτοί που επισκέπτονται την Ανταρκτική ανήκουν σε φατρίες της Cabal και στόχος τους είναι να βρουν καταφύγιο εκεί για να αποφύγουν το κύμα μαζικών συλλήψεων που θα ξεκινήσει αμέσως με την εκδήλωση του Γεγονότος.

– Ο «Planet X» βρίσκεται σε τροχιά πέρα από τον Πλούτωνα και θα παραμείνει εκεί. Δεν θα πλησιάσει τον πλανήτη Γη. Είναι η βάση του Κινήματος Αντίστασης (Resistance Movement), το οποίο αγωνίζεται για την απελευθέρωση του πλανήτη. (Σημείωση δική μου: Πρόκειται για την Αστροπολιτεία των Ολυμπίων «Φοίνιξ»)

– Η ομάδα «Χίμαιρα» ελέγχει με την τεχνολογία Al τους Δρακονιανούς και τους Ερπετοειδείς, καθώς και όλη τους την δράση και συμπεριφορά. Η τεχνολογία αυτή δεν είναι ανεξάρτητη τεχνητή νοημοσύνη, αλλά πάντα συνδέεται με μια οργανική οντότητα.

– Ο Ντοναλτ Τραμπ συνδέεται με ένα συγκεκριμένο δυναμικό που κλίνει προς τις Δυνάμεις του Φωτός. Επίσης για τις Φωτεινές Δυνάμεις εργάζεται και ο Steve Pieczenik.

– Θα φέρει αντίθετο αποτέλεσμα η προσπάθεια της Cabal και των κυβερνήσεων που ελέγχει να αντιμετωπίσουν τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης με την κατηγορία ότι μεταδίδουν «ψευδείς ειδήσεις». Οι εν λόγω «ψευδείς ειδήσεις» δημοσιεύονται στα κύρια ΜΜΕ αναφέροντας την πηγή τους, κάνοντας ολοένα και περισσότερο κόσμο να στρέφεται προς αυτά.

– Οι συλλήψεις για την παιδεραστία που ξεκίνησαν στην Ευρώπη, θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν και κάποια στιγμή, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται για το αντίθετο, θα ξεσπάσουν και στις ΗΠΑ και θα κλιμακωθούν με την έναρξη του Γεγονότος.

– Οι φυλές των φιλικών εξωγήινων (Quardian ET) που θα καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα μετά την εκδήλωση του Γεγονότος είναι οι Πλειάδιοι, οι Σείριοι, οι Ανδρομέδιοι, οι Αρκτουριανοί και κάποιοι όχι και τόσο γνωστοί άλλοι.

– Δεν έχει ακόμα μειωθεί ο κίνδυνος για την ανθρωπότητα από την οντότητα Yaldabaoth και τις βόμβες πλάσματος toplet (που περιβάλλει σαν χταπόδι σε αιθερικό επίπεδο τον πλανήτη) και ούτε προέρχεται από δορυφόρο του Κρόνου η πηγή δύναμης και ενέργειας της οντότητας αυτής.

– Παρά τα όσα ισχυρίζεται ο Benjamin Fulford, ο Βλαντιμήρ Πούτιν δεν είναι κλώνος και εργάζεται για τις Δυνάμεις του Φωτός.

– Δεν πρόκειται να επιτραπεί η χρήση πυρηνικών όπλων ούτε είναι ανεκτή η επανάληψη αυτού που έγινε στην Χιροσίμα.

– Η πρόσφατη εκτελεστική εντολή που υπέγραψε ο Ομπάμα, που διατάσσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να προετοιμάσει τις υποδομές της για τις «επερχόμενες ηλιακές εκλάμψεις», δεν μπορεί να έχει σχέση με το Γεγονός, διότι οι ηλεκτρονικές συσκευές θα λειτουργούν κατά την εκδήλωση του, το οποίο θα επηρεάσει θετικά όλα τα όντα του πλανήτη.

– Οι Δρακονιανοί ενσαρκώνονται σε ανθρώπινο σώμα προβάλλοντας την ουσία της ψυχής τους σε γενετικούς θαλάμους ενσάρκωσης. Η τεχνολογία τους αυτή είναι τώρα περιορισμένη

– Ο Φιντέλ Κάστρο υπηρετούσε τις σκοτεινές δυνάμεις.

– Υπάρχουν πολλές εξωγήινες βάσεις στο Αφχανιστάν, αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την πληροφορία ότι δυνάμεις των ΗΠΑ βρήκαν και σκότωσαν γίγαντα που ζούσε σε σπηλιά ή συγκρούστηκαν με εξωγήινους.

– Είναι αλήθεια ότι συνελήφθησαν πολλοί δυτικοί και άλλοι στρατιωτικοί στο Χαλέπι. Δεν είναι ζωντανός ο Ferdinand Marco και ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Νήσων Duterte δεν ανήκει στις Δυνάμεις του Φωτός.

– Αυτοί που χάνονται στον αγώνα κατά των δυνάμεων του σκότους θα τιμηθούν με νέα μετενσάρκωση.

– Η «Χίμαιρα» μπορεί να διαβάζει σε κάποιο βαθμό τις ιδιωτικές σκέψεις και να επεμβαίνει στα όνειρα σας, όταν η συχνότητα σας υπερβαίνει κάποιο όριο. – Πρόκειται για καθαρή ανοησία η άποψη ότι οι άγγελοι και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι αποτελούν πτυχές του Εωσφόρου (του Εωσφόρου υπό την κακή έννοια)

Loading...

27 thoughts on “Ο Cobra διαψεύδει Fulford. Ποιοί εινα οι Τραμπ, Πούτιν. Μιλάει για Νιμπίρου και άλλα πολλά

 1. Mario says:

  In these Now Moments, We are performing a ceremony in Mt Shasta, calling all those of the dark (By Name), to end the cycle of fear, pain and suffering created within the Illusion (Ding)
  They are being asked to step into the Light… If they do not comply, these energies will be recycled within the Galactic Central Sun. Their Choice will be Honored. This in turn, will allow the New Energies of Year 1 (2017) to commence and flourish. So it Is…. And so it Be Done. Dreams of LOVE and NEW EARTH, HERE WE ARE!!!
  http://www.lovehaswon.org/updates/special-message-from-mother-father-of-creation-122816-ceremony-to-end-the-dark-powers.
  Message to All Dracos, Reptilians, and Those Who Hurt Other Beings http://www.lovehaswon.org/updates/message-to-all-dracos-reptilians-and-those-who-hurt-other-beings

 2. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  ΌΛα αυτά που πρεσβεύουν οι Ινδουιστές ότι ο Ιησούς Χριστός μαζί με τους άλλους ήταν αβάταρ, όπως οι μουσουλμάνοι ότι ήταν προφήτης σαν τον Μωάμεθ. Τρέμουν οι θρησκείες του διαβόλου την αλήθεια. Τρέμει ο διάβολος την αλήθεια ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Θεός και ότι ο τριακστάρατος εωσφόρος, ο αρχηγός του 10ου εκπεσόντος αγγελικού τάγματος σταύρωσε το Δεύτερο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, τον Υιό και Λόγο του Θεού και επειδή η καταδίκη του στην αιώνια κόλαση είναι δεδομένη, προσπαθεί να παρασύρει τον άνθρωπο στην δική του μοίρα, δηλαδή στην καταδίκη στην αιώνια κόλαση, μήπως και ο Θεός αλλάξει απόφαση και δεν καταδικάσει ούτε εκείνον, ούτε το άνθρωπο. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Τα πράγματα θα τραβήξουν έτσι μέχρι το τέλος.

 3. ορθοδοξος ελληνας says:

  Φοβερο αρθρο για πλανητες Χ και για δυναμεις «φωτος».φανταζομαι πως η πηγη του αρθρου ειναι το nikelodeon.

 4. vasoula2908 says:

  Ο Κόμπρα το’βγαλε αυτό 27/12, όμως ο Φούλφορντ έβγαλε αυτό

  https://www.youtube.com/watch?v=h-ANg24Z4E0

  στις 26/12 και λέει (στο 5:11) πως ο Ναθάνιελ Ροθτσάιλντ ΔΕΝ σκοτώθηκε αλλά κρύβεται. Στο ίδιο ενημερωτικό βίντεο (συγκεκριμένα στο 7:46 ) λέει ότι ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ πέθανε, αλλά βρίσκεται σε κρυογενή νάρκη (stasis) στη βάση και αν τον ξαναδούμε, θα ειναι ολογραφικά.

  Καλό είναι να έχει πληρέστερη ενημέρωση ο κύριος Κόμπρα

  • Περιδιαβαίνων says:

   Δηλαδή Βασούλα, μπορούμε να αποδείξουμε εμείς ότι την αλήθεια τη γνωρίζει σίγουρα ο Α ή ο Β.
   Και αν δούμε τον κ. Fulford «να χει δίκιο», θα ‘ναι σίγουρα κλώνοι ή ολογράμματα.

   Χαχαχ θυμάμαι το απόφθεγμα (ποιων;)

   «Πίστευε τίποτα από αυτά που ακούς, και τα μισά από αυτά που βλέπεις»

   Προφανώς το λέγαν για περιπτώσεις δύσκολες σαν και αυτές

 5. Ανώνυμος says:

  ….Η ανθρωπότητα είναι περισσότερο από ικανή και έτοιμη να αντέξει και να διαχειριστεί την πλήρη Αποκάλυψη….ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ!!!

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

   ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΒΡΙΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ.

   • Ανώνυμος says:

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΠΛΕΟΝ ….ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ….ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!! Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ, ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ..ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΗΔΗ, ΤΟ ΤΟΞΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ…

   • vasoula2908 says:

    Από ποια σχόλια ακριβώς ρε ΝΕΜΕΣΙΚΕ? Γιατί δεν ανέχομαι αυτόν τον χαρακτηρισμό που μας πετάς, όχι μόνο για μένα, αλλά για κανέναν Ελληνα. Για κάποιους αυτό είναι γεγονός εκ της καταγωγής και μόνον, (για κάποιους και εκ του ψυχισμού γενικότερα). Γα άλλους όμως (που ουτε καταγωγή έχουν ούτε καταβολές) αυτό είναι ύβρις. Πώς θα σου φανει αν σου πω ότι εσύ είσαι Εβραιοέλληνας και κρίνεις ΕΞ ΙΔΙΩΝ τα αλλότρια? Εθίγης? Καλά έκανες. Έτσι θιγόμαστε όλοι όταν μας χαρακτηρίζεις πετώντας τέτοια χλαπάτσα τόσο χαλαρά, αβασάνιστα και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ! Αντε μην πω καμιά βαριά βραδυάτικα… έλεος δηλαδή με τους κίνσορες και απανταχού κριτές! Αντε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη να κρίνετε τον εαυτο σας πρώτα, κι αφήστε τους άλλους ήσυχους..

    • Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΛΩΝ ΚΑΓΑΘΩΝ ΦΘΟΝΕΡΟΣ ΕΣΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΦΘΟΝΕΡΩΝ ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ ΕΣΤΙ says:

     ΓΙΑΤΙ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ; ΠΧ Φοβερο αρθρο για πλανητες Χ και για δυναμεις «φωτος».φανταζομαι πως η πηγη του αρθρου ειναι το nikelodeon.
     ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!!!ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ!!!ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!!!
     Παρ,τ,αυγο και κουρευτο.
     ΌΛα αυτά που πρεσβεύουν οι Ινδουιστές ότι ο Ιησούς Χριστός μαζί με τους άλλους ήταν αβάταρ, όπως οι μουσουλμάνοι ότι ήταν προφήτης σαν τον Μωάμεθ. Τρέμουν οι θρησκείες του διαβόλου την αλήθεια. Τρέμει ο διάβολος την αλήθεια ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Θεός και ότι ο τριακστάρατος εωσφόρος, ο αρχηγός του 10ου εκπεσόντος αγγελικού τάγματος σταύρωσε το Δεύτερο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, τον Υιό και Λόγο του Θεού και επειδή η καταδίκη του στην αιώνια κόλαση είναι δεδομένη, προσπαθεί να παρασύρει τον άνθρωπο στην δική του μοίρα, δηλαδή στην καταδίκη στην αιώνια κόλαση, μήπως και ο Θεός αλλάξει απόφαση και δεν καταδικάσει ούτε εκείνον, ούτε το άνθρωπο. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Τα πράγματα θα τραβήξουν έτσι μέχρι το τέλος.
     ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΣ ΤΩΡΑ Η ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΠΙ ΠΑΣΤΕ;

     • vasoula2908 says:

      Μυγιάζομαι για 2 λόγους. 1/ μας τσουβάλιασες ΑΠΑΝΤΕΣ, 2/ ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του χωρίς να χαρακτηρίζεται από κανέναν. Δε θα τους δείξεις ούτε εσύ ούτε εγώ το μονοπάτι που θα βαδισουν. Ο καθένας το επιλέγει μονάχος του. Όλοι στον ίδιο προορισμό θα φτάοσουμε. Άλλοι βαδίζοντας σε ένα μονοπάτι νοητης ευθείας, άλλοι σε κάποιο με χιλιάδες στροφές και παρακάμψεις. Δεν έχει σημασία το ποια και πόση ταλαιπωρία θα επιλέξει κανείς να βιώσει… σημασία έχει ο προορισμός.

 6. ΑΓΓΕΛΙΚΗ says:

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!!!ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ!!!ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!!!

 7. croif101 says:

  ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!
  ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ,ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!
  ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!!!
  ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ Θ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ.

  • Ανώνυμος says:

   Ο Ιησους ΧρΕιστος με εψιλον ειναι ο χρΕιστος του ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ και οχι του χριστιανισμου των αποκαλυπτικων ευαγγελιων.Συνεπως οι μονοι που δεν θα πεσουν στην παγιδα τους θα ειναι οι Νεοπαγανιστες ομοιδεατες σου? Το μυαλο σου και μια λιρα και του μπογιατζη ο κοπανος.

   • croif101 says:

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ?
    ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ?
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ΖΩΗΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ?
    Η ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΤΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΘΕΟΥ?
    ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΕΧΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΥΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ ΑΝΕΣΤΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

   • croif101 says:

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗΤΗ ΒΑΣΟΥΛΑ,ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ,ΕΣΥ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΟΝΗΡΟ,ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ,ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΝ ΕΧΩ.
    ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ΖΩΗΝ.
    ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ,ΔΛΔ ΥΠΑΡΞΙΝ,ΠΑΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ,ΔΛΔ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ,ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑΣ ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ,ΑΛΛΑ ΟΜΟΙΟΣ.ΔΛΔ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝ ΧΡΕΙΣΤΩ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ,ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.

 8. ΚΑΤΕΡΙΝΑ says:

  ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Π ΚΟΜΠΡΑ ,ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΑΡΑΚΑΛΏ.

  ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

  • vasoula2908 says:

   Τον παρακολούθησα (ελάχιστα) το 2012 που βγηκε και δηλωνε αντιστασιακός κι ότι αντιμάχεται την ελίτ με τους πλειάδιους και δε συμμαζεύεται. Σε εκπομπές που τον καλούσαν απαιτούσε να αλλοιώνεται η φωνή του γιατι΄»κινδυνεύει» και καλά… κι ακόμα με αλλοίωση φωνής βγαίνει. Δυο τρία βίντεο (ραδιοφωνικών εκπομπών της αμερικανικής εναλλακτικής ενημέρωσης) χρειάστηκαν για να καταλάβω πως δουλεύει κοσμάκη για να τους μαζεύει φράγκα, είτε μέσω δωρεών ειτε μέσα από «συνέδρια» που οργανώνει…. Καθόλου απίθανο να’ναι ένας από τους πολλούς που στηνουν τα λαμογια για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *