ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

CHRISLAM, Η ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ

· Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου του 2014 ο Πάπας Φραγκίσκος για πρώτη φορά είχε χρησιμοποιήσει δημόσια τον όρο CHRISLAM, και είχε δώσει εντολή το Βατικανό να δημιουργήσει μια έκθεση προβολής αυτού του όρου σαν ένα σημαντικό βήμα για την εγκαθίδρυση της μιας παγκόσμιας θρησκείας.

Αλλά τι είναι αυτό το CHRISLAM ; Ο όρος είναι ένα μείγμα των λέξεων Christos και Islam, δηλαδή μια υποτιθέμενη σύνθεση των λέξεων Χριστός και Ισλάμ σαν μια απεικόνιση της υποτιθεμένης ένωσης αυτών των δυο εννοιών σε μια προώθηση της παγκόσμιας θρησκείας που θα είναι σε πρώτη φάση η ενοποίηση του Χριστιανισμού με το Ισλάμ. Ο Πάπας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση σε συνεργασία με το Emirate of Shajah και ήταν η πρώτη φοα που το Βατικανό συνεργάζονταν επίσημα με ένα αραβικό ισλαμικό κράτος.

Η κίνηση αυτή του Πάπα ερμηνεύτηκε από τα ΜΜΕ σαν μια πρώτη σημαντική κίνηση προς την ένωση με το Ισλάμ και την δημιουργίας μιας καινούργιας θρησκείας όπου θα συνδυαστούν οι βασικές αρχές του Χριστιανισμού με το Ισλάμ. Με λίγα λόγια ο Πάπας προχώρησε ακάθεκτος προς την δημιουργία της νέας παγκόσμιας θρησκείας σύμφωνα με τα σχέδια των Ιλλουμινάτι και των διαφόρων παγκόσμιων κύκλων που προωθούν την παγκοσμιοποίηση με την νόθευση των αρχών του χριστιανισμού και την σταδιακή άμβλυνση όλων των αντιστάσεων σε αυτή την προσπάθεια, με την επίκληση «όμορφων» εννοιών όπως αγάπη, συμφιλίωση, ενότητα κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταία έγινε γνωστό πως ο Πάπας είναι αποφασισμένος να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια και να εγκαθιδρύσει ένα μόνιμο σημαντικό διάλογο με το Ισλάμ με κύριο στόχο το CHRISLAM να γίνει το ορόσημο της νέας παγκόσμιας ενοποιητικής θρησκείας.

Όλα αυτά τα «χαριτωμένα» ιλλουμινατικά και καθοδηγούμενα σίγουρα από τον «Έξω από εδώ», δεν θα μας πείραζαν αν δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση με τον Προκαθήμενο του Πατριαρχείου που κάνει ότι μπορεί για να ακολουθεί τον Πάπα του Βατικανού σε όλες του τις κινήσεις.

Με δυσάρεστη έκπληξη διαβάσαμε ότι ο Βαρθολομαίος δήλωσε στις 19/6 για τον Πάπα επί τη ευκαιρία της εγκύκλιου του για την Οικολογία αφού τον απεκάλεσε, «ο αγαπημένος αδελφός μας Φραγκίσκος της Ρώμης» τα εξής : «πάνω από οποιαδήποτε δογματικές διαφορές που μπορεί να χαρακτηρίζουν τις διάφορες χριστιανικές ομολογίες και πέρα από οποιαδήποτε θρησκευτική διαφωνία που μπορεί να διαχωρίσει τις διάφορες θρησκευτικές κοινότητες, η γη μάς ενώνει με ένα μοναδικό και εξαιρετικό τρόπο». Δηλαδή μαθαίνουμε πως η χριστιανική ομολογία δεν είναι μια και μοναδική αλλά υπάρχουν διάφορες χριστιανικές ομολογίες!!! Όσον αφορά το CHRISLAM, εδώ ο προκαθήμενος του Πατριαρχείου ξεπέρασε και τον Πάπα αφού χαρακτήρισε δημόσια και επίσημα το Κοράνι σαν… ιερό βιβλίο!

Αλήθεια που θα έβρισκαν καλύτερους εξυπηρετητές των σχεδίων τους όλοι αυτοί Ιλλουμινάτοι, Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, Σιωνιστικά Κέντρα κλπ από τους δυο αγαπημένους αδελφούς «εν κοινή ένωση», Πάπα Φραγκίσκο της Ρώμης και Πατριάρχη Βαρθολομαίο Κωνσταντινούπολης ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Καλώδια επικοινωνιών, θεματική εικόνα για το Project SHAMROCKΕΡΕΥΝΑ

Project SHAMROCK: Όταν η NSA έπαιρνε τηλεγραφήματα Αμερικανών από τις ίδιες τις εταιρείες επικοινωνιών

Ριάντ, θεματική εικόνα για την έκτακτη σύσκεψηΔΙΕΘΝΗ

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ · Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Πακιστάν σε έκτακτη σύσκεψη για τους Χούθι – Πολιτική λύση ή νέα μεγάλη επιχείρηση;

Επεξεργαστές τεχνητής νοημοσύνης, θεματική εικόναΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ–AI: Έξι κολοσσοί υπέγραψαν εθελοντική συμφωνία ασφάλειας – 3 στους 4 Αμερικανούς φοβούνται ότι ο κλάδος δεν κάνει αρκετά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *