Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:57 - 02/12/2017

CHIP RFID (ΤΣΙΠ). ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ; ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

CHIP RFID (ΤΣΙΠ). ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ; ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ;

ΠΟΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ HAARP ? ΟΛΑ ΟΣΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.

Όλοι έχουμε ακούσει για το περίφημο CHIP (ΤΣΙΠ) που ετοιμάζονται να τοποθετήσουν σε όλους τους ανθρώπους (…αν θα προλάβουν). Τι είναι όμως αυτό? Πως λειτουργεί και πως τροφοδοτείται? Από πού παίρνει ενέργεια για να λειτουργήσει? Ας δούμε αναλυτικά μέχρι που έχει φτάσει η επιστήμη…

Η τεχνολογία αναγνώρισης µέσω ραδιοσυχνοτήτων (RFID) βασίζεται στην απλή ιδέα ότι υπάρχει ένα ηλεκτρονικό κύκλωµα σε µια µη τροφοδοτούµενη («παθητική») ετικέτα και δεν απαιτεί ούτε µπαταρίες ούτε κάποια συντήρηση. Το κύκλωµα αυτό µπορεί να τροφοδοτείται περιστασιακά εξ΄ αποστάσεως από µία διάταξη (ή συσκευή) ανάγνωσης, µέσω εκποµπής ενέργειας προς αυτό. Δεδοµένου του τρόπου τροφοδότησης, η ετικέτα ανταλλάσσει πληροφορίες µε τη συσκευή ανάγνωσης. Η ετικέτα συνίσταται από ένα απλό πηνίο κεραίας µέσα σε µια θήκη από γυαλί ή πλαστικό, συγκολληµένο στο ολοκληρωµένο κύκλωµα.

Η επόμενη εικόνα δείχνει τα βασικά του πώς ένα απλό σύστημα RFID λειτουργεί και τα τέσσερα κύρια συστατικά του συστήματος αυτού.

Η τεχνολογία RFID χρησιμοποιεί ραδιοκύματα για αυτόματη αναγνώριση αντικειμένων. Η αναγνώριση γίνεται με την αποθήκευση ενός σειριακού αριθμού (ταυτότητα αντικειμένου), ίσως και άλλων πληροφοριών, σε ένα μικροτσίπ (RFID tag/ετικέτα) που προσαρτάται σε μια κεραία. Οι πληροφορίες της ετικέτας μεταφέρονται με ραδιοκύματα, μέσω της κεραίας, σε ένα δέκτη/αναγνώστη (RFID scanner/reader). Ο αναγνώστης μετατρέπει τα ραδιοκύματα σε ψηφιακή πληροφορία, η οποία μπορεί στη συνέχεια να αποθηκευθεί σε ένα πληροφοριακό σύστημα.
Σε ένα άλλο τομέα της νανοτεχνολογίας οι επιστήμονες κατασκεύασαν ένα μικροσκοπικό τσιπάκι – νανογεννήτρια από εκατομμύρια νανοσύρματα από οξείδιο του ψευδαργύρου, τα οποία είναι 500 φορές πιο λεπτά από μια ανθρώπινη τρίχα μαλλιών και παράγουν ηλεκτρισμό από την παραμικρή κίνηση, ακόμα και από την κίνηση των δακτύλων.

Μέχρι στιγμής, έχουν καταφέρει να μεταδώσουν ραδιο-σήμα και να τροφοδοτήσουν με ηλεκτρισμό οθόνες LCD και διόδους, ενώ πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα.

Αισιοδοξούν ότι μελλοντικά θα μπορέσουν να «χειραγωγήσουν» ακόμα και το χτύπο της καρδιάς για να παράγουν ενέργεια, με τελικό στόχο ο άνθρωπος να μην χρειάζεται μπαταρίες για καμία από τις φορητές συσκευές του.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, ρα Ζονγκ Λιν Γουάνγκ η νέα τεχνολογία μπορεί να έχει άπειρες εφαρμογές. “Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα ορόσημο. Οι νανογεννήτριές μας θα αλλάξουν τις ζωές μας στο μέλλον. Οι δυνατότητές τους περιορίζονται μόνο από τη φαντασία”, τόνισε.

Η νέα συσκευή είναι χιλιάδες φορές πιο ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική σε σχέση με άλλες παρόμοιες απόπειρες και, ουσιαστικά, είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια τεχνολογία έχει προοπτικές να βγει από το εργαστήριο για να αξιοποιηθεί σε πρακτικές εφαρμογές.

Τα σχετικά πειράματα έδειξαν ότι πέντε νανογεννήτριες παρήγαγαν την ίδια περίπου ενέργεια με δύο συμβατικές μπαταρίες ΑΑ (τρία βολτ). Σύμφωνα με τους ερευνητές, αν τοποθετηθούν δίπλα-δίπλα περισσότερα νανοσύρματα και περισσότερα τσιπ-νανογεννήτριες, θα καταστεί εφικτό να παραχθεί αρκετή ενέργεια για την τροφοδότηση μεγαλύτερων ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Γεωργίας των ΗΠΑ (Georgia Tech) παρουσίασαν τη σχετική εργασία στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Χημικής Εταιρίας.

Και τώρα, να σου και έρχεται ο Ψηφιακός Άγγελος, (Digital Angels) με μέγεθος κέρματος εμφυτεύσιμος πομποδέκτης του οποίου ο κατασκευαστής, η εταιρεία Applied Digital Solutions, σκοπεύει να τον διαθέσει παγκόσμια για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση ανθρώπων. Καθώς εκπέμπει ένα σήμα εντοπισμού που μπορεί να ανιχνευτεί από δορυφόρους με το σύστημα GPS (global positioning system), το πλασάρουν στην αγορά σαν το τέλειο, άμεμπτο μέσο προσδιορισμού ταυτότητας ανθρώπων. Όταν εμφυτευθεί στο σώμα, η συσκευή τροφοδοτείται ηλεκτρομαγνητικά μέσα από τις κινήσεις των μυών, και μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε από τον “κάτοχό” της είτε από μια μονάδα παρακολούθησης.

“Λίγα χρόνια πριν θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις, όμως όχι άλλο πια,” είπε ο Δρ. Peter Zhou, διευθυντής επιστημόνων για την ανάπτυξη του εμφυτεύματος και πρόεδρος της DigitalAngel.net Inc.θυγατρικής της ADS. “Οι άνθρωποι αρχίζουν να συνηθίζουν στο να έχουν εμφυτεύματα. Νέος αιώνα, νέες τάσεις.

Σ΄ένα ανατριχιαστικό σχόλιό του για το μέλλον της ανθρωπότητας, ο Zhou πρόσθεσε. “Θα είμαστε ένα υβρίδιο ηλεκτρονικής νοημοσύνης και της δικής μας ψυχής.”

Ερευνητές κατασκευάζουν “Βιονικό Τσιπ”, έχουν βρει τον τρόπο να συζεύξουν ανθρώπινα κύτταρα με κυκλώματα μέσα σ’ ένα “βιονικό τσιπ” που θα μπορούσε να παίξει ένα ρόλο κλειδί στην ιατρική και στην βιογενετική.

Αυτή η μικροσκοπική συσκευή–μικρότερη και λεπτότερη από μια τρίχα–συντονίζει ένα υγιές ανθρώπινο κύτταρο με το ηλεκτρικό κύκλωμα ενός τσιπ. Ελέγχοντας το τσιπ μ’ ένα κομπιούτερ, οι επιστήμονες λένε ότι μπορούν να ελέγξουν τη δραστηριότητα του κυττάρου. Το κομπιούτερ στέλνει ηλεκτρικά σήματα στο κυτταρικό-τσιπ, που επιδρούν στους πόρους της μεμβράνης του κυττάρου ώστε να ανοίξουν και να ενεργοποιήσουν το κύτταρο. (Associated Press).

Τέλος, ερευνητές του Πανεπιστημίου του MIT δημιούργησαν ένα νέο chip το οποίο έχει τη δυνατότητα να δέχεται ενέργεια από τρεις διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα μέσω δονήσεων (συσπάσεις μυών), της θερμικής ενέργειας (σώματος), αλλά και του φωτός από το περιβάλλον. Όπως αναφέρεται το chip που κατασκευάστηκε τροφοδοτείται κάθε στιγμή από μία πηγή ενέργειας, ενώ η ενέργεια που εισέρχεται από διαφορετικές πηγές αποθηκεύεται σε πυκνωτές για μελλοντική χρήση.

Το chip (RFID) είναι ότι καλύτερο διαθέτει η παγκόσμια κυβέρνηση για να ολοκληρώσει τον έλεγχο όλης της ανθρωπότητας. Η χρήση τους προβλέπεται παντού, με κορύφωση το τσιπάρισμα του άνθρωπου. Όμως η χρήση τους δεν σταματά μόνο εκεί, ήδη γίνεται χρήση του chip (RFID) στα ψεκάσματα (Chemtrails) και στα τρόφιμα. Σε κάθε άσπρη γραμμή στο ουρανό από τους χημικούς ψεκασμούς ¨ελευθερώνονται¨ δισεκατομμύρια τέτοια “ chips” τα οποία απλώνονται στον αέρα της ατμοσφαίρας και μέσω της αναπνοής αλλά και από τους πόρους του δέρματος εισχωρούν στο ανθρώπινο σύστημα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα τρόφιμα που καταναλώνουμε, αφού πρωτίστως τα φυτικά τρόφιμα έχουν ψεκαστεί με χημικά που τα περιέχουν, ενώ τα ζωϊκά παράγωγα τα απέκτησαν από τον εμβολιασμό των ζωών και από τις τροφές που καταναλώνουν τα ζώα. Από την στιγμή που τα chips εισέρθουν στο σώμα μας πρώτη τους δουλεία είναι η καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι η οργανική άμυνα του ανθρώπου, όσο πιο ισχυρό αμυντικό σύστημα διαθέτουμε τόσο πιο άτρωτοι γινόμαστε από τις νανο-επιθέσεις, εν αντιθέσει ένα ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα είναι έρμαιο του συστήματος και των φαρμακοβιομηχανιών. Αμέσως μετά την ¨κατάρρευση¨ του ανοσοποιητικού συστήματος στοχεύουν όλους τους εκκρίνογονους αδένες του οργανισμού και μπλοκάρουν τις βιο-χημικές ουσίες που εκκρίνονται για θεραπεία και αυτό- ίαση. Η μεγαλύτερη ¨ζημία¨ γίνεται όταν τα ¨chips¨ προσκολλούνται στα εγκεφαλικά κύτταρα και σαν ξενιστές σαμποτάρουν τις εγκεφαλικές πληροφορίες ¨προς¨ και ¨από¨ το υπόλοιπο σώμα με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να νιώθει ασθενής και ¨απρογραμμάτιστος¨. Το ερώτημα που προκύπτει είναι από πού ενεργοποιούνται και προγραμματίζονται αυτά τα ¨chips¨ από την στιγμή που θα μπουν στον ανθρωπικο οργανισμό. Ας πούμε δυο λόγια πρώτα για το HAARP…

Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance). Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το Ευρωπαϊκο EISCAT με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας, καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA. Τέτοιο σύστημα υπάρχει και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

Το CHIP (RFID) ενεργοποιείται με τις εκπεμπόμενες συχνότητες από το HAARP, αναλόγως την εκπεμπόμενη συχνότητα διαφοροποιείται η λειτουργία και η δράση του. Το σύστημα θέλει να ¨φτιάξει¨ έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα είναι όλοι ¨τσιπαρισμένοι¨ και ανάλογα με την χαμηλό – συχνότητα που εκπέμπουν να επηρεάζουν κατά τόπους τον πληθυσμό, να προκαλούν μαζικές καταθλίψεις, ομαδικές εγκεφαλικές υπνώσεις, αποχαύνωση, κτλ. Τελικά το HAARP δεν προκαλεί μόνο σεισμούς και αλλαγές καιρού στον πλανήτη αλλά διαταράσσει – σε συνδυασμό με τα ψεκάσματα και τα ¨τσιπαρισμένα τρόφιμα¨ – και τον ¨ψυχικό μας καιρό¨.

ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ¨ΣΩΣΤΟ¨. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑΣΙΜΟΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ¨ΔΡΟΜΟ¨, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ.ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ

diogeneis
thesecretrealtruthΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. Ευχαριστούμε για το αρθρο..Αν μπορειτε βρειτε πληροφοριες για το πως μπορουμε ν αφαιρέσουμε αυτα τα τυχον chip απο το σωμα μας,εστο προληπτικά.Τι μπορουμε να κανουμε. (Ενοω αυτα που τυχον μας ριχνουν απο τους αεροψεκασμους..

  • Φίλε λόγω δουλειάς (ηλεκτρονικά) θα σου πω μόνο για τα rfid. τα εν λόγω κυκλώματα λειτουργούν δίχως εσωτερική πηγή ενέργειας, τροφοδοσία πέρνουν από το σώμα σου όπως και τα ρολόγια χειρός που λειτουργούν με τους χτύπους της καρδιας. Τα προβλήματα που δημιουργούν στον ανθρώπινο οργανισμό είναι κυρίως λευχαιμία και αυτό διότι έχεις μέσα σου έναν πομπό που εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο-φαντάσου να έχεις ένα κινητό τηλέφωνο κολλημένο στο αυτί σου όλη μέρα-. Αυτό που καταστρέφει κάθε ηλκτρονική συσκευή

  • Που διαθέτει στο κύκλωμά της ημιαγωγούς(τρανζίστορς), όπως και όλα τα νέα κυκλώματα, είναι ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός.Κατά συνέπεια αν υπάρξει ένας ΕΜΡ όλα τα συγχρονα ηλεκτρονικα καταστρέφονται και επιβιώνουν μόνο όσα χρησιμοποιούν λυχνίες (τριοδοι,πέντοδοι κτλ). Μια μίνι γεννήτρια ΕΜΡ δεν στοιχίζει πάνω από 25-40 ευρω για να την κατασκευάσεις μόνος σου αν κατέχεις από ηλεκτρονικά. Στις χρεωστικές μου κάρτες τα τσιπάκια με αυτο τον τρόπο τα έχω κάψει εδώ και 2 χρόνια

   • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 12/03/2017 @ 11:18 ΜΜ

    Ωραίος και αναλυτικός..Κάποια ερωτήματα.Αυτό με τη γεννήτρια που αναφέρεται υπάρχει έτοιμο στην αγορά και αν ναι ποιο το κόστος?Υπάρχει διαφορά στα τσιπάκια των καρτών των τραπεζων και τον εμφυτευμάτων?Συγνώμη αν τα ερωτήματα μου σας φαίνονται αστεια όμως δεν εχω μεγαλες γνωσεις τεχνολογιας

    • Αγαπητέ ανώνυμε, στην Ελληνική αγορά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά και να υπήρχε πιστεύω ότι δεν θα ήταν σε ελεύθερη διάθεση -εννοώ αγορά μόνο με αδειοδότηση- γιατί μας κυβερνούν αμόρφωτα βλαχάδια. Στο εξωτερικό σε μερικά site μπορείτε να βρείτε, αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι έτοιμο.
     Όσον αφορά τα RFID υπάρχουν 2 είδη. Τα ενεργά και τα παθητικά. Ενεργά είναι τα εμφυτευόμενα που σημαίνει ότι εκπέμπουν συνέχεια και έχουν

    • ένα χαμηλό ποσοστό ισχύος ώστε να μπορεί να διαβάζεται από αντίστοιχα μηχανήματα απο μια απόσταση τουλ. 3-5 μέτρων. Τα παθητικά είναι αυτά τα οποία δεν εκπέμπουν μόνιμα όπως οι χρεωστικές με ανέπαφες. Ούτε αυτά διαθέτουν ενσωματωμένη τροφοδοσία και εκπέμπουν όταν λάβουν σήμα από τη συσκευή (πχ POS), σήμα το οποίο μετατρέπεται και σε ρεύμα λειτουγίας. Για να καταλάβεις ποιο απλά σκέψου κάτι σαν την ασύρματη φορτιση των κινητών. Τα παθητικά επίσης δεν έχουν εμβελεια πάνω απο 10cm

    • αν και υπάρχουν τρόποι να γίνει υποκλοπή και από μεγαλύτερη απόσταση (άλλο θέμα)και τέλος δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με τα ενεργά. Γενικώς η τεχνολογία των ηλεκτρονικών είναι μια ολόκληρη επιστήμη που αν τη χρησιμοποιήσεις για τον σωστό σκοπό πράγματι σου λύνει τα χέρια ενώ αν το κάνεις για ΄΄κακούς΄΄ σκοπούς έρχονται τα πάνω κάτω.

     • κατατοπιστικος ,αν θελω να αρχισω να μαθω σχετικα απο που μου προτεινετε να αρχισω ???

 2. Αμίνεσθε περι πάτρις 04/15/2019 @ 10:33 ΠΜ

  πληροφορίες για το Rfid 😉
  https://youtu.be/gsVJGu-7I7M

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*