12:58 - 09/10/2011

CHEMTRAILS και ΑΤΖΕΝΤΑ 21

Λευκές ουρές μεγάλου μήκους, που αφήνουν πίσω τους συγκεκριμένα είδη αεροπλάνων, αυλακώνουν σε διάταξη σκακιέρας αλλά και ποικιλοτρόπως, τους ουρανούς της Ελλάδας, μα και του εξωτερικού, σχεδόν καθημερινά. Οι ουρές αυτές δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά, τεχνητά νέφη τα οποία μπορούν να καλύψουν μία ολόκληρη περιοχή. Αυτές οι ουρές περιέχουν χημικά και είναι γνωστές ως chemtrails.


Τα χημικά είναι τέτοια φύσεως (ανάμεσα σε άλλα περιέχουν βάριο και αλουμίνιο, οξείδια μετάλλων, τα οποία συνδέονται με την εμφάνιση καρκίνου και αλτσχάιμερ) που αρκετός κόσμος, κυρίως σε ΗΠΑ και χώρες του ΝΑΤΟ,  αρρωσταίνει και αδιαθετεί αμέσως μετά το πέρασμά τους, με ποικιλία συμπτωμάτων, ειδικά στο αναπνευστικό τους σύστημα. Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί με αναίτιους πονοκεφάλους, περίεργες αλλεργίες, γαστρεντερολογικά προβλήματα, κακή ψυχολογική διάθεση, αναίτια σωματική κούραση, διαταραχές της ισορροπίας, κλπ.

Εξηγήσεις που κατά καιρούς έχουν δοθεί παγκοσμίως, επίσημα ή ανεπίσημα: είναι ότι οι εν λόγω αεροψεκασμοί γίνονται για τον έλεγχο του καιρού, για προστασία των ανθρώπων από ασθένειες (λειτουργεί όπως ο εμβολιασμός), για έλεγχο φυσικών φαινομένων (σεισμοί κλπ), για την διάλυση του νέφους (ειπώθηκε προφορικώς στην Ελλάδα παλαιότερα), τέλος, ότι δεν υπάρχουν και δεν συμβαίνουν επικίνδυνοι για την υγεία αεροψεκασμοί.


Αλλά, σίγουρα, δεν είναι έτσι όπως τα λένε κατά καιρούς. Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται, ούτε λίγο ούτε πολύ, για την μη υπερθέρμανση του πλανήτη. Πρόκειται για την «Μέθοδο περί της Βιοφυσικής Μείωσης της υπερθέρμανσης της Γης».
«Ο Holdren, διευθυντής του Λευκού Οίκου, Γραφείο Επιστημών και Τεχνολογίας, περιέγραψε σύντομα την ιδέα της σκοποβολής με σωματίδια διοξειδίου του θείου, σκόνη αλουμίνιου & οξειδίου ή ειδικά σχεδιασμένα αερολύματα στη στρατόσφαιρα, στο ανώτερο επίπεδο της ατμόσφαιρας, μεταξύ δέκα και 30 μιλίων πάνω από την επιφάνεια της Γης».
Ο Holdren παρά την εισήγησή του για την εφαρμογή των αεροψεκασμών, παραδέχθηκε ότι θα μπορούσαν να έχουν σοβαρές παρενέργειες και δεν θα επιλύσουν πλήρως όλα τα προβλήματα από τη ραγδαία αύξηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου!.
Δηλαδή «φτιάχνουν» μία τεχνητή ατμόσφαιρα γεμάτη από χημικά ώστε, υποτίθεται, να δροσίσει την φυσική ατμόσφαιρα της γης και να εξυγιαίνει το στρώμα Όζοντος, αλλά με ανυπολόγιστες καταστροφές για την Υγεία και το Περιβάλλον.
Ένας Ειδικός πραγματογνώμονας, ο Kenneth Caldeira υπολόγισε πως με αυτόν τον τρόπο θα αναχαιτιστεί η υπερθέρμανση του πλανήτη μέχρι και κατά 85%. Συμπέρανε, επίσης, πως αυτό το αποτέλεσμα θα επέτρεπε ακόμη και τον διπλασιασμό καύσεων ορυκτών καυσίμων για ένα διάστημα 50 χρόνων – χωρίς ιδιαίτερα μειονεκτικά επακόλουθα.
Συμπέρασμα; Η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν είναι μία φυσική εξέλιξη. Επίσης κανείς δεν νοιάζεται γι’ αυτήν, αλλά για το πώς θα διπλασιάσουν τις καύσεις ορυκτών καυσίμων χωρίς να φτάσουν τον πλανήτη στα όριά του.

Και πως συνδέονται όλα αυτά με την Agenda 21;

Το Πρόγραμμα-Chemtrail, επίσημα ονομάζεται Ασπίδα  (Shield Project ή Operation Cloverleaf), αποτελεί μία «απαραίτητη» Λύση Ανάγκης, για να αναχαιτιστεί η υπερθέρμανση της ατμόσφαιράς μας και για να εξασφαλιστεί πως θα επιζήσει τουλάχιστον ένα τμήμα της ανθρωπότητας.
Υπόκειται στην UNO (ΟΗΕ) και στον δικό της διεθνή έλεγχο. Παράλληλα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) υπολογίζει πως ο αριθμός των ανθρώπινων θυμάτων του Προγράμματος «Ασπίδα» θα είναι περίπου 2 δισεκατομμύρια κατά την 50ετή προβλεπόμενη διάρκεια διεξαγωγής του προγράμματος, δηλαδή 40 εκατομμύρια θύματα ανά έτος. Εδώ συνυπολογίζεται και ο πρόωρος θάνατος ηλικιωμένων ανθρώπων όπως και ανθρώπων με αναπνευστικά προβλήματα.
Άλλες πηγές, όπως το αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (US-american Disease Control –CDC) στο Meryland μιλούν για 3-4δισεκατομμύρια νεκρούς, δηλαδή 60-80 Εκατομμύρια ανά έτος. Αυτές οι «παράπλευρες απώλειες» θεωρούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WΗΟ) και το CDC μάλλον ανεκτά, εάν ληφθεί υπ’ όψιν η επαπειλούμενη καταστροφή του κλίματος.

Μπροστά στο «σώσιμο» του πλανήτη, τι είναι μερικά δισεκατομμύρια ανθρώπινες ζωές;

Λαμβάνοντας υπόψη μας πως ο κυριότερος σκοπός και επιδίωξη της Ατζέντα 21 είναι ο αποπληθυσμός του πλανήτη στο 80-90%, δήθεν για την διάσωση του πλανήτη, δεν μπορούμε παρά να συμπεράνουμε πως το πρόγραμμα Ασπίδα αποτελεί θέλει να πετύχει με ένα σμπάρο δύο τριγώνια: α) αποδεκατισμό της ανθρωπότητας σε προσδιορισμένο χρονικό διάστημα πενήντα ετών και, ως τότε β) πολλαπλασιασμό κερδών από τον διπλασιασμό (ή μήπως και τριπλασιασμό) των καύσεων ορυκτών καυσίμων.
Πηγή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh