22:20 - 04/11/2015

CERN: Τρεις ημέρες από το πείραμα που μπορεί να κάνει την Ανθρωπότητα να αγγίξει την άκρη του Σύμπαντος – Βιντεο

cern

CERN: Τρεις ημέρες από το πείραμα που μπορεί να κάνει την Ανθρωπότητα να αγγίξει την άκρη του Σύμπαντος – Βιντεο

Στις 7 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τους επιστήμονες του CERN, θα πραγματοποιηθεί ένα πείραμα το οποίο θα αποφέρει νέες γνώσεις σχετικά με την ύπαρξη του Multiuniverse (πολυσύμπαν) και την ύπαρξη παράλληλων κόσμων αλλά και που μπορεί να δημιουργήσει απροσδόκητους κινδύνους σύμφωνα με κάποιους άλλους καθώς θα επιτρέψει τη δημιουργία “μαύρων τρυπών” οι οποίες θα μπορούσαν να “ρουφήξουν” τη Γη!

Bέβαια, αυτό στην πραγματικότητα δεν μπορεί να συμβεί καθώς οι “μίνι” αυτές “μαύρες τρύπες” δεν ζουν παρά απειροελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου, τόσο μικρά που θεωρείται ότι δεν μπορούν να προλάβουν να μεγαλώσουν ώστε να “τραφούν” με γειτονική ύλη.

Και πάλι όμως μπαίνουμε στα άδυτα του Θεού και κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται με το ανάλογο σέβας.

Το συγκεκριμένο πείραμα, εάν πετύχει, θα δώσει ενδείξεις διαστάσεων πέρα από το μήκος, το πλάτος, το βάθος και τον χρόνο, δηλαδή θα αποκαλύψει την Πολυδιαστατική Πραγματικότητα (Μultidimensional Reality), που διέπει τον Πολυσύμπαν, στην θεωρητική του τουλάχιστον μορφή.

Οι επιπτώσεις στην Φυσική,την Φιλοσοφία αλλά και την Μεταψυχική θα είναι κολοσσιαίες.

Οι επιστήμονες στη Γενεύη, όπου βρίσκεται ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC) είναι έτοιμοι να ανεβάσουν τα επίπεδα ενέργειας σε συγκρούσεις υποατομικών σωματιδίων, έτσι ώστε να ανιχνεύσουν μαύρες τρύπες, σημάδι πολυσύμπαντος, αλλά κάποιοι θεωρούν ότι είναι πιθανό να υπάρξει διαρροή βαρύτητας του δικού μας σύμπαντος σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.

Οι επικριτές μάλιστα του LHC, προειδοποιούν πως ο επιταχυντής σωματιδίων υψηλής ενέργειας, μπορεί να σημάνει το τέλος του σύμπαντός μας με τη δημιουργία μιας αδηφάγας μαύρης τρύπας (ίσως υπέρμετρα υπερβολικό αλλά πρώτη φορά επιχειρέιται κάτι τέτοιο και είναι άγνωστοι οι κίνδυνοι)

Οι θεωρητικοί του Cern πιστεύουν πως μόνο η βαρύτητα μπορεί να περάσει από το ένα σύμπαν σε κάποιο άλλο.

Ο Αχμέντ Φαράγκ Άλι τονίζει πως αν ανιχνευθούν μαύρες τρύπες στο LHC με τα προβλεπόμενα επίπεδα ενέργειες, τότε θα μπορεί να αποδειχθεί η ύπαρξη παράλληλων συμπάντων.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Αν οι μαύρες τρύπες δεν ανιχνευτούν στα προβλεπόμενα επίπεδα ενέργειας, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τρία πράγματα. Είτε ότι δεν υπάρχουν επιπλέον διαστάσεις, είτε ότι είναι μικρότερες από ό,τι περιμέναμε, είτε ότι οι παράμετροι πρέπει να τροποποιηθούν».

Τι είναι όμως το Multiuniverse; Η Θεωρία λέει ότι κάθε φορά που ένα άτομο κάνει μια επιλογή τότε το αποτέλεσμα συμβαίνει σε όλες του τις εκδοχές. Δηλαδή, εάν κάποιος επιλέξει σε ένα σταυροδρόμι την κατεύθυνση Α, δημιουργείται ταυτόχρονα ένα σύμπαν όπου το ίδιο μέχρι εκείνη την στιγμή άτομο επέλεξε την κατεύθυνση Β, ακολουθώντας από εκείνη την στιγμή διαφορετική πορεία από τον “δίδυμο” αδελφό του που επέλεξε την Α.

Εν ολίγοις κάθε στιγμή δημιουργούνται απειρα “αντίτυπα” των εαυτών μας που άλλα μοιάζουν περισσότερο άλλα λιγότερο με εμάς αναλόγως την στιγμή του “διαχωρισμού”.

Έτσι το Πολυσύμπαν εκφράζει όλα τα πιθανά γεγονότα που θα μπορούσαν να λάβουν χώρα και δεν έλαβαν στο δικό μας σύμπαν.

Υπάρχουν δηλαδή σύμπαντα στα οποία, τον Β’ ΠΠ τον κέρδισε η Γερμανία, ο Τ.Κένεντι δεν δολοφονήθηκε ποτέ, ο Μεσαίωνας δεν υπήρξε, η Αυτοκρατορία του Μ.Αλέξανδρου δεν διαλύθηκε με τον θάνατό του, η Ανθρωπότητα έχει βγει στο Διάστημα,ή η Ανθρωπότητα δεν κυριάρχησε ποτέ στον πλανήτη και άπειρες άλλες πιθανές εκδοχές της Ιστορίας.

H Θεωρία του Πολυσύμπαντος εξηγεί και το γιατί δεν υπάρχει το περιβόητο παράδοξο του εγγονού που επιστρέφει πίσω στον χρόνο και σκοτώνει τον παππού του. Εάν το κάνει τότε αυτός δεν θα γεννηθεί, άρα δεν θα γυρίσει πίσω στον χρόνο για να τον σκοτώσει και έχουμε ένα loop χωροχρονικής Παραδοξότητας.

Με το Πολυσύμπαν όμως αυτό είναι εφικτό, ο εγγονός που γυρνάει πίσω στον χρόνο σκοτώνει έναν παππού από μια παράλληλη χρονική λωρίδα οπότε αυτός συνεχίζει να ζει κανονικά.

Όπως γίνεται κατανοητό θα προκύψουν μεγάλες συνειδησιακές αλλαγές και στην ουσία θα φέρει τους ανθρώπους σε άμεση γνωριμία με την έννοια του Θεού, καθώς ο θεολογικός ορισμός του Μεγαλοδύναμου είναι “ο ων”, δηλαδή η Ύπαρξη, τα Πάντα,ότιδήποτε αντλαμβανόμαστε και μη, ότιδήποτε θα μάθουμε ή όχι, όλα τα γεγονότα, όλες οι πράξεις, όλες οι εξισώσεις.

Στην πραγματικότητα το Πολυσύμπαν δεν είναι κάτι “τραβηγμένο” είναι κάτι που επιβάλλεται από την ίδια την ύπαρξη του Θεού. Το ζήτημα έιναι πόσοι πέρα από τις ιδεοληψίες τους θα μπορέσουν να το αποδεχτούν;

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

https://youtu.be/5dJz548F7Z0

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

 1. adikos kopos…
  to poli poli na anakalipsoun neo tropo aktinografias !!
  Na tous peite oti etsi den apokaliptete o Theos !

 2. ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!
  ΕΚΕΙΝΟΝ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ,ΤΟ ΡΩΤΗΣΑΝ?
  ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!
  Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!
  ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ!!!
  ΤΡΕΛΟ Ε?
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΟΥΤΕ ΣΕΡΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΛΜΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΞΕΡΟΥΣ!!!
  ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ,ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ,Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

 3. Βασίλης 11/04/2015 @ 11:25 ΜΜ

  Ενδιαφέρον άρθρο. Σε 3-4 μέρες από σήμερα θα ξέρουμε αλλά αν υπάρχουν πολυσύμπαντα ας ελπίσουμε ότι θα διαλέξουμε αυτό που δεν υπάρχει καταστροφή. Τελικά μήπως αυτό γίνεται; Μήπως είναι οι δικές μας αποφάσεις που μας οδηγούν στο τώρα που ζούμε παρά τις κατστροφικές προβλέψεις που διαβάζουμε καθημερινά; Αλλά μήπως έχουμε διαλέξει το σύμπαν όπου διαβάζουμε τις καταστροφικές προβλέψεις και στο οποίο αυτές οι προβλέψεις δεν πραγματοποιούνται;

  • Σιμωνίδης 11/05/2015 @ 7:59 ΠΜ

   Συμφωνώ μαζί σου.Πάντως το πείραμα κατά την δική μου γνώμη έχει γίνει και ξέρουν και το αποτέλεσμα.
   Θα μου πεις γιατί?Θα σου πω διότι αν εγώ ήμουνα υπεύθυνος επιστήμονας προγράμματος ενός τόσου σημαντικού πειράματος-έργου ….για να αποφύγω τον φόβο των ανθρώπων που ζουν ακόμα στην εποχή του χαλκού και τις 10 εντολές,θα διέδιδα ψευδής ειδήσεις με την ημέρα διεξαγωγής πειράματος.Το πείραμα έχει γίνει….για να μην σου πω,ότι μπορεί και να έχουν πάει και αλλού και να αποικίζουν κόσμους.

 4. ΧΑΤΛΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΡΑ 11/05/2015 @ 12:05 ΠΜ

  • Ανώνυμος 11/05/2015 @ 2:08 ΜΜ

   ΦΙΛΕ ΧΑΤΛΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ …
   ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ CERN ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 666 …ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ [ ΚΕΡΝΟ = CERN ] ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΑΡTΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ …
   ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ AYTHN ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ…

   ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

   • ΧΑΤΛΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΡΑ 11/05/2015 @ 5:55 ΜΜ

    Οχι δεν ειμαι τοσο ψαγμενος. Ανεβασα το βιντεο γιατι το βρηκα ενδιαφερον.

    • Ανώνυμος 11/05/2015 @ 8:41 ΜΜ

     ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ CERN ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ 666…ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ,,, ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ Η ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΘΕΝΕΣΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ …ΥΠΡΧΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ [ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ] ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ…

     ΝΑ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ TOY CERN … ΤΡΙΑ ΕΞΑΡΙΑ [ 666 ] ΣTO ENIAIO EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΕΞΑΡΙ [ 6 ] ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ ΓΡΑΜΜΗ…ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΗΝ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΥΝΑΜΗ [ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ] ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ….

     ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ…ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ …ΤΙΣ ΒΑΡΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ — ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΛΗ — ΤΟ ΝΕΤΡΙΝΟ ΤΟ ΦΩΤΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ [ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ] ΥΠΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ…

     ΜΕΣΑ ΣΤΟ CERN ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟΣ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ — ΝΕΣΤΟΡ — ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ…ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΦΩΤΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΕΤΡΙΝΙΟ ΚΛΠ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΥΛΗ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ…

     ΑΠΟ ΤΟ…ΕΝΕΡΓΕΙΑ = MΑΖΑ ΕΠΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ….
     ΠΑΜΕ ΣΤΟ… ΜΑΖΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ…

     ΧΞΣΤ …Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΙ….
     Χ= ΤΟ ΧΟΙΚΟ ΣΩΜΑ…
     Ξ [ ΚΣ ]= ΚΑΣΑ = ΤΟ ΣΩΜΑ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΛΗ…
     ΣΤ = Η ΣΤΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗ…Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ…

     ΓΙΑΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Ο ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ…

     ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑI Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΙΠΕ TO ΘΕΙΚΟ — ΣΤΟΠ– ΣΤΟ CERN… ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΝΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ…

     ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 5. Αυτο τώρα είναι “πληροφορία προς έρευνα και ξεσκαρτάρισμα” ή πάλι ημερομηνίες δίνετε;

 6. Πως επιλέχτηκε η ημέρα του πειράματος? πως και γινεται Σαββατο 7/11;

 7. Ανώνυμος 11/05/2015 @ 1:21 ΠΜ

  αυτο που γνωρίζω είναι ότι στις 7 πρόκειται να υπάρχει πλανητική ευθυγράμμιση 5 πλανητών εάν δεν κάνω λάθος…τώρα αν έχει κάποια σχέση με cern ιδέα δεν έχω

  • 7 νοεμβριου η ημερα των αρχιστρατηγων και ιδιως ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΜΙΧΑΗΛ-ΓΑΒΡΙΗΛ λετε να καταφερουν τιποτα?? η θα τρεχουν και δεν θα φθανουν οπως λενε και στο χωριο μου

 8. Ενας Ανοητος 11/05/2015 @ 4:15 ΠΜ

  ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ 2008 ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΜΕΝΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ….ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ….ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ….

  ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ….ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ CERN ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ….

  ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ….ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΛΕΝΤΖΕΡ….ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΜΥΘΩΔΙΑ….ΕΙΔΟΜΕΝ……

  \

 9. Άλλοι πιστεύουν στο Ών οπως ο Λιάκουρας και ο Παρεμνίδης και βρίσκονται σε κάποιο καταφύγιο κάπου στον Μεσαίωνα και άλλοι όπως ο Σφακλανάκης και ο Ρασσιάς πιστεύουν στην εποχή των πρωκτΩν και στον πρωκτοζωισμό και βρίσκονται ανωχύρωτοι κάπου στην εποχή των καυλομένων θηρίων της ζούγκλας.

  ΩΝ = 850

  850 = Ο ΔΙΑΣ ΕΣΤΙΝ

  850 = Ο ΟΦΙΣ

  850 = ΕΛΕΥΣΙΣ

  850 = ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ

  Σημείωστε επίσης ότι ΟΣΦΠ = 850 για να ξέρετε που θα ποντάρετε τα λεφτά σας.

 10. ανωνυμος 11/05/2015 @ 1:16 ΜΜ

  μαλλον ανωνυμε κανεις λαθος εχουν γινει οι ευθυγραμμησεις και αφορουν αλλες χωρες

 11. Κάνοντας μια μικρή έρευνα στο internet για τυχόν επίσημες ανακοινώσεις επί του θέματος διαπίστωσα τα εξής

  1. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τις 7/11
  2. Βρήκα ένα άρθρο από κάποιον που ισχυρίζεται ότι ειναι Φυσικός και δουλεύει στο CERN. Σύμφωνα με αυτόν το πείραμα έγινε ήδη στις 29 Οκτωβρίου. Περιγράφει ένα συμβάν, σας παραθέτω τον σύνδεσμο. Προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το άτομο ειναι πραγματικό, αν το άρθρο είναι αληθινό ή γράφεται για να εξυπηρετήσει κάποια σκοπιμότητα. Προς περαιτέρω έρευνα λοιπόν.

  http://beforeitsnews.com/prophecy/2015/10/im-a-physicist-at-cern-weve-done-something-we-shouldnt-have-done-connecting-to-other-dimensions-is-real-and-we-have-acheived-contact-2474510.html

 12. Anakin Skywalker 11/05/2015 @ 4:04 ΜΜ

  Οι μαζοχιστές που νομίζουν ότι θα λύσουν το θέμα του Θεού με την επιστήμη και με το πεπερασμένο μυαλό τους βρίσκονται υπό την εξουσία του Darth Vader γιατί έχασα μέσα τους το δεξί μου χέρι από τις δυνάμεις του σκότους και για αυτό υποχρεώθηκα να γίνω ο άρχοντας του σκότους για να σώσω τον γιό μου όταν θα κλύσει ο κύκλος μου και θα ξαναγεννηθώ μέσα από τις στάχτες μου οπως ο Φοίνικας.

  From the Pyramid texts about THE GOD OSIRIS = 888:

  “Remove yourself from upon your left side, put yourself upon your right side, for your seat among the gods endures and Ra leans on you with his arm. Your scent is as their scent, your sweat is as the sweat of the Two Enneads. You appear in the royal hood, your hand grasps the scepter, your fist grips the mace; stand at the head of the Conclaves, judge the gods, for you belong to the stars who surround Ra, who are before the Morning Star, you are born in your months as the moon, Ra leans upon you in the horizon.”

  THE LEFT HAND OF GOD = 900

  900 = TO MEGA THERION

  900 = THE SHADOW OF GOD

  Matthew 25:31-45

  When the Son of Man comes in his glory, and all the angels with him, he will sit on his glorious throne.

  All the nations will be gathered before him, and he will separate the people one from another as a shepherd separates the sheep from the goats.

  He will put the sheep on his right and the goats on his left.

  Then the King will say to those on his right, ‘Come, you who are blessed by my Father; take your inheritance, the kingdom prepared for you since the creation of the world.

  For I was hungry and you gave me something to eat, I was thirsty and you gave me something to drink, I was a stranger and you invited me in,

  I needed clothes and you clothed me, I was sick and you looked after me, I was in prison and you came to visit me.’

  “Then the righteous will answer him, ‘Lord, when did we see you hungry and feed you, or thirsty and give you something to drink?

  When did we see you a stranger and invite you in, or needing clothes and clothe you?

  When did we see you sick or in prison and go to visit you?’

  “The King will reply, ‘Truly I tell you, whatever you did for one of the least of these brothers and sisters of mine, you did for me.’

  “Then he will say to those on his left, ‘Depart from me, you who are cursed, into the eternal fire prepared for the devil and his angels.

  For I was hungry and you gave me nothing to eat, I was thirsty and you gave me nothing to drink,

  I was a stranger and you did not invite me in, I needed clothes and you did not clothe me, I was sick and in prison and you did not look after me.’

  “They also will answer, ‘Lord, when did we see you hungry or thirsty or a stranger or needing clothes or sick or in prison, and did not help you?’

  “He will reply, ‘Truly I tell you, whatever you did not do for one of the least of these, you did not do for me.’

  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sheep_and_the_Goats

  900 = BURN THE GOATS

  900 = BURN THE MALAKES (τυχαίο;)

  May the force be with you and save you from my left hand.

 13. Παλιά Ψυχή 11/05/2015 @ 5:36 ΜΜ

  Η όλη ιστορία μου θυμίζει τον μύθο του “Δαίδαλου και του Ίκαρου”.

  Ο μύθος διδάσκει πως ο άνθρωπος όταν θέλει να ξεπεράσει τα επιτρεπτά του όρια αυτοκαταστρέφεται !!! Μήπως βιαζόμαστε να κατακτήσουμε πράγματα για τα οποία δεν είμαστε έτοιμοι ?!?!

  Κάποιοι θέλουν να κατακτήσουν την απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά με την ανηθικότητα που δέρνει τον Πλανήτη αυτό δεν πρόκειται να συμβεί !!! Και η ΑΛΗΘΕΙΑ έχοντας μεταφορικά κι εκείνη Ψυχή γνωρίζει με ποιούς έχει να κάνει και στο τέλος θα τους κάψει !!!

  Και η ζωή θα συνεχιστεί … μέχρι να βάλει μυαλό ο Άνθρωπος και συνειδητοποιήσει πως η έννοια Ηθική κρύβει μέσα της ένα Μεγαλείο και όταν το αγγίξουμε όταν το Καταλάβουμε, τότε έχουμε ελπίδες να μάθουμε όλα τα Μυστικά του Σύμπαντος !!!

  Μέχρι τότε έχουμε πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα πνευματικής εγρήγορσης να διανύσουμε …

 14. ΣΗΜΑ;ΤΩΡΟΣ 11/05/2015 @ 7:32 ΜΜ

  δηλαδη καθαρη αντιπαραθεση με τους ταξιαρχες,,,,??????………μερα που διαλεξαν αλλοι να δοξολογουν τους φυλακες της γης και αλλοι να θελουν να καταστρεψουν την γη ,,,,καθαρη μαχη,,,,,,

 15. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 11/05/2015 @ 10:56 ΜΜ

  “CERN”. ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ.!!!!!!
  ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ,
  ANAKATEMENEΣ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ,
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
  ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΙΠΕ,
  ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1020179998002220&id=979084458778441&substory_index=0

 16. CERNοκουκούλωνε και Διστασεοκαρτέρει!

  • Λαλακίες!….Μόνο όταν οι “επιστήμονες” σας, θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν, το πως το “απείρως ΜΕΓΑΛΟ”μπορεί να χωρέσει στο “”απείρως ΜΙΚΡΟ”,ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ τότε,θα μπορέσουμε να ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ να συζητάμε για το επόμενο πεδίο αντίληψης !

 17. «στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού».

 18. Δημοσιεύτηκε στις 5 Νοε 2015
  A large CME had blasted from the Solar surface and is earth directed

  EarthQuake Warning/CME/CERN

 19. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 11/06/2015 @ 8:39 ΜΜ

  Κρατήστε μου δυο κιλά μποζόνια, έμαθα πως κάνουν καλή σούπα…..

 20. Μη φοβάστε μωρέ !Τίποτα δεν μπορούν να καταστρέψουν!(ίσως ΜΟΝΟ τον εαυτό τους). Εκείνο που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι κυνηγούν μία ΟΥΤΟΠΙΑ,αφού στο αμέσως μικρότερο από το αντιληπτό από εμάς Σύμπαν,υπάρχει ένα άλλο μικρότερο κοκ και προς τις δύο πλευρές της αιωνιότητας του συν και πλην ΑΠΕΙΡΟΥ!…Αν κάποτε μπορέσουν να καταλάβουν πως είναι δυνατόν το συν ΑΠΕΙΡΟ ΝΑ ΧΩΡΈΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΗΝ ΆΠΕΙΡΟ,τότε ίσως ΑΡΧΙΣΟΥΝ να καταλαβαίνουν το μεγαλείο της δημιουργίας,και τότε μάλλον θα καθίσουν στά αντιληπτά από το είδος μας αυγά τους!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh