Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:52 - 13/08/2015

Αυτά που δε θέλουν να ξέρουμε… 6ο μέρος

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτά που δε θέλουν να ξέρουμε… και βγαίνουν στο φως

Αυτά που δε θέλουν να ξέρουμε… 2ο μέρος

Αυτά που δε θέλουν να ξέρουμε… 3ο μέρος

Αυτά που δε θέλουν να ξέρουμε… 4ο μέρος

Αυτά που δε θέλουν να ξέρουμε… 5ο μέρος

H συγγραφέας Δρ. Τζόι Πιού, πιστεύει πως έχει ανακαλύψει την ταυτότητα του αντίχριστου μέσα από τη σχολαστική της έρευνα. Είναι η συγγραφέας του βιβλίου “Εδεμ” Ισχυρίζεται ότι ο κήπος της Εδεμ απέχει πολύ από την ιστορία με το μήλο και το φίδι, που μάθαμε στο κατηχητικό. Πιστεύει ότι η Εύα έκανε με το ερπετό τον γιο της Κάιν, μέσα από τον οποίο βγήκαν σατανικά υβρίδια.

Gyazo

είναι πεπεισμένη ότι η ιερά σινδόνη του Τουρίνου είναι αυθεντική και ότι σε αυτήν τυλίχτηκε ο Ιησούς μετά τη σταύρωση.
Οι επιστήμονες και οι ερευνητές ακόμα αυζητούν πάνω στο θέμα της αυθεντικότητας και η καθολική εκκλησία, δεν έχει αποφασίσει. (δημοσίως)
Η Τζόι επιμένει ότι η σινδόνη είναι αυθεντική και ότι έγινε σκευωρία με τον προσδιορισμό της ηλικίας της, για να συγκαλυφθεί η αυθεντικότητά της. Επισημαίνει ότι υπάρχει αναφορά στην Αποκάλυψη, που υποδηλώνει ότι ο αντίχριστος είναι δαιμονικός
κλώνος του Ιησού. Αφού οι κλώνοι δεν έχουν ψυχή, ένας κλώνος του Ιησού θα ήταν η ενσάρκωσή του, χωρίς ψυχή, και άρα θα ήταν ανοιχτός σε “κατάληψη” (δαιμονισμό) από σατανική οντότητα. Πιστεύει ότι ο Γουίλιαμ κλωνοποιήθηκε με το DNA του Χριστού,
που πάρθηκε από το αίμα στην ιερά σινδόνη κι ότι ο Γουίλιαμ έχει το DNA του Χριστού. Η έρευνά της έβγαλε πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι η ΝταΪάνα χρησιμοποιήθηκε από τη βασιλική οικογένεια, σαν φοράδα αναπαραγωγής που θα θυσιαστεί, για να φέρει στη ζωή τον αντίχριστο- τον πρίγκηπα Γουίλιαμ. Η Τζόι λέει: “Επανειλημμένα προσπάθησε να αποβάλει, έπεσε κι από τις σκάλες, για να τον σκοτώσει.
Ήξερε πως κάτι δεν πήγαινε καλά… Της χορηγούσαν πολλά φάρμακα… Είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της, πως ένιωθε ότι χρησιμοποιήθηκε σαν σκεύος για να γεννήσει. Με την προσπάθεια να αποβάλει και με αυτά που έλεγε, έδειχνε πως κυοφορούσε κάτι που δεν είχε ψυχή,και δεν είχε γενετική σύνδεση μ’εκείνη ή τον Κάρολο. Το γεγονός οτι τον ονόμασαν Γουίλιαμ-Άρθουρ, έχει ενδιαφέρον. Δεν τον έλεγε Γουίλιαμ, τον φώναζε Γουίλ. Παρέλειπε το Ι ΑΜ… (που στα αγγλικά σημαίνει ΕΙΜΑΙ). Και πώς αυτοαποκαλείτο ο Γιαχβέ; ΕΙΜΑΙ. (Ο ων)
Το δεύτερό του όνομα είναι Άρθουρ, οπότε έχουμε το “Είμαι ο Αρθούρος”.

Gyazo (1)

Τελικά, λέει η Τζόι, θα δημοσιοποιηθούν αποδείξεις ότι η σινδόνη είναι αυθεντική και πως όταν φανεί ότι το DNA του Γουίλιαμ ταιριάζει με του Χριστού, οι άνθρωποι θα αγκαλιάσουν και θα λατρέψουν λαθεμένα, αυτόν τον κάλπικο μεσία.

Αν ο Γουίλιαμ είναι κλώνος του Ιησού οπως προτείνει η Δρ. Τζόι, σημαίνει πως είναι πανομοιότυπο σωματικό αντίγραφό του. Σε θρησκευτικούς πίνακες, ο Ιησούς απεικονίζεται ως Εβραίος με σκούρα μαλλιά και μάτια. Ο Γουίλιαμ εχει ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια και γερμανικά αρια χαρακτηριστικά. Είναι κατά πάσα πιθανότητα, ο βιολογικός γιος της Νταϊάνας και του Καρόλου, ο γάμος των οποίων ένωσε τη γραμμή αίματος των Γερμανών Σαξ-Κόμπερτ-Γκόθα, με αυτή των επίσης Γερμανών Γκόλντσμιθ-Ρόθστσάιλντ.

Η μανιέρα ότι ο Γουίλιαμ είναι ο απόγονος του Χριστού, μέσω της γραμμής αίματος των Μεροβιγιανών, είναι απλά προπαγάνδα. Είναι ένα ψέμα
που προωθείται από τα ΜΜΕ, μέσω ταινιών και βιβλίων όπως τον Κώδικα Ντα Βίντσι, και το “Άγιο Αίμα, Άγιο δισκοπότηρο”. Ο κόσμος προετοιμάζεται για τον ερχομό ενός μεσία-σωτήρα, βασισμένος στην κατασκευασμένη πεποίθηση ότι η γραμμή αίματος του Χριστού, επέζησε μέσα στους αιώνες. Για να ολοκληρωθεί το ψέμα της καταγωγής του Γουίλιαμ, τα ΜΜΕ θα χρειαστούν πειστικές αποδείξεις.
Ο κόσμος θα πρέπει να δει την ικανότητα του Γουίλιαμ να κάνει θαύματα, όπως ο Χριστός. Να γιατρέψει αρρώστους ή να αναστήσει νεκρούς. Η δουλειά του ως πιλότος ανεύρεσης και διάσωσης της RAF, είναι το τέλειο όχημα, για να στηθεί μια “θαυματουργή” διάσωση. Ο κόσμος θα χρειαστεί και πειστήρια ότι το DNA του Γουίλιαμ, συνδέεται με αυτό του Χριστού και της Μαγδαληνής. Αυτό μπορεί να παρθεί από διάφορες πηγές. Μία απ’αυτές είναι η ιερά σινδόνη. Άλλη είναι τα υποτιθέμενα λείψανα της Μαγδαληνής. Ο βραχίονάς της, διατηρείται στη Γαλλία.
Και το κρανίο της, βρίσκεται σε μαρμάρινη σαρκοφάγο, επίσης στη Γαλλία. Άλλη μια πηγή είναι ένα δόντι της Μαγδαληνής που κρατάει το Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη. Όταν επικυρωθεί η γενετική σύγκλιση, ο κόσμος της χριστιανοσύνης θα “αγκαλιάσει” τον Γουίλιαμ. Πολλοί θα θεωρήσουν ότι είναι ο μεσίας-σωτήρας που επέστρεψε. Σαν απόγονος του Χριστού και υποστηρικτής της παγκόσμιας θρησκείας, θα γίνει αποδεκτός από βουδιστές, ινδοϊστές και στη Μέση Ανατολή, όπου έζησε ο Χριστός, και μελέτησε και κήρυξε την ανατολιική φιλοσοφία. Ο Γουίλιαμ, σαν απόγονος της δαβιδικής φυλής του Ιούδα, θα τον έκανε αποδεκτό και στους Εβραίους. Φυσικά, θα γίνει αποδεκτός και από τους ελευθεροτέκτονες και από τις μυστικές οργανώσεις, αφού είναι μέλος τους. Όταν η μητέρα του Γουίλιαμ πέθανε σε τροχαίο στο Παρίσι, στην αγκαλιά ενός μουσουλμάνου, λυπήθηκε όλος ο κόσμος γι’αυτόν, και οι μουσουλμάνοι που τον λατρεύουν.

Ο Γουίλιαμ, ο όμορφος, χαρισματικός και φιλάνθρωπος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, είναι ήδη αντικείμενο λατρείας και εμπιστοσύνης
της μάζας. Αν σκεφτεί κανείς όλους τους πιθανούς υποψηφίους, κάτω από τους οποίους ο κόσμος θα ήθελε να ενωθεί, ο Γουίλιαμ υπερέχει.

Στο βιβλίο του “Ο αντίχριστος σ’ένα φλυτζάνι τσάι”, ο συγγραφέας Τιμ Κόεν αναφέρεται τη συνωμοσία της βρετανικής μοναρχίας μέσα
στους αιώνες, για τη δημιουργία μιας νέας τάξης πραγμάτων (ΝΤΠ) μέσα από την πιο ισχυρή οργάνωση του κόσμου. Το Τάγμα του Γκάρτερ.

Gyazo (2)

Αυτό το τάγμα είναι το 1% πάνω από το 1% που διοικεί το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ιδρύθηκε το 1948, τα μέλη του είναι λίγα. Ο Κάρολος, ο πρίγκηπας της Ουαλίας, η βασίλισσα, και μόνο μέχρι 24 μέλη-σύντροφοι, ανά εποχή. Το Τάγμα του Γκάρτερ, είναι η μητρική οργάνωση του ελευθεροτεκτονισμού παγκοσμίως. Όταν ένας μασόνος παίρνει τον 33ο βαθμό του, ορκίζεται πίστη στο Τάγμα του Γκάρτερ. Είναι η ηγεσία-πυρήνας των Priori of Sion, των Ναϊτών, του ελευθεροτεκτονισμού της Σκοτίας, των Ροδόσταυρων και της πανίσχυρης επιτροπής των 300. Αυτό το μεσαιωνικό Τάγμα, είναι ο προάγγελος της επικείμενης εδραίωσης της στρογγυλής τραπέζης της ΝΤΠ.

Gyazo (3)

Στις 23 Απριλίου του 2008, ο πρίγκηπας Γουίλιαμ, το δεύτερο όνομα του οποίου είναι Άρθουρ, έγινε το 999ο μέλος του Τάγματος του Γκάρτερ.
Αν δει κανείς τον αριθμό αυτό σε καθρέφτη, είναι το 666. Ειπώθηκε πως ο Γουίλιαμ έγινε το 1000ο μέλος, όταν προστέθηκε
και το όνομα του Ιδρυτή. Oι ιππότες του Τάγματος του Γκάρτερ, υπηρετούν ως ιππότες του κύκλου του βασιλιά Αρθούρου της στρογγυλής τραπέζης, όταν ο Γουίλιαμ χριστεί θεϊκός βασιλιάς και παγκόσμιος ηγέτης.

Gyazo (4)

Το έμβλημα του Τάγματος του Γκάρτερ, είναι μια σατανική κατάρα. Honi Soit Qui Mal Y Pense που σημαίνει <<Κακό να πάθει αυτός που σκέφτεται κακά για "αυτό">> Όταν λένε “αυτό”, αναφέρονται στο ίδιο το κακό. Οπότε, η πραγματική μετάφραση της κατάρας, είναι:
“Κακό να πάθει αυτός που σκέφτεται κακά για το κακό”.

Gyazo (6)

Το Γκάρτερ είναι ένα έμβλημα μιας κάστας μαγισσών και της μαγείας, που ήταν πρακτική του ιδρυτή του τάγματος, του βασιλιά Εδουάρδου του Γ’
Το οικόσημο του Καρόλου, το έμβλημα του τάγματος του Γκάρτερ, καθώς και τον κόκκινο δράκο.

Gyazo (7)

στην Αποκάλυψη αναφέρεται μόνο μία φορά ο κόκκινος δράκος, που υπονοεί τον σατανά. Οι γραφές περιγράφουν το πνεύμα του αντίχριστου, ως κόκκινο δράκο που σηκώνεται από την αλλόκοσμη άβυσσο, και γνωρίζοντας το στόχο του, μπαίνει μέσα στον πρίγκηπα και του δίνει τη δύναμή του, το θρόνο του και μεγάλη εξουσία.

Gyazo (8)

Κόκκινος δράκος φαίνεται στο πάνω δεξί μέρος της ασπίδας, στο οικόσημο του Γουίλιαμ. Αλλά μέρος του κρύβεται από λευκό μονόκερο.
Στην Αποκάλυψη, το “κτήνος” περιγράφεται σαν λεοπάρδαλη με πόδια αρκούδας και στόμα λιονταριού. Στην αριστερή πλευρά του οικόσημου
του Γουίλιαμ, το κτήνος που κρατάει ψηλά την ασπίδα, εναρμονίζεται τέλεια με τη βιβλική περιγραφή, όπου το κτήνος έχει το σώμα λεοπάρδαλης, τα πόδια της αρκούδας και το στόμα λιονταριού. Στην κορυφή του οικόσημου του Γουίλιαμ, βρίσκεται άλλο λιοντάρι.
Αυτό το κυρίαρχο λιοντάρι, συμβολίζει τον παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος είναι ο βασιλέας πάνω απ’όλους τους βασιλείς. (βασιλεύς των βασιλέων)

Gyazo (9)

προσέξτε πώς αυτό το κυρίαρχο λιοντάρι είναι αποσπασμένο, όπως η κορυφή της αιγυπτιακής πυραμίδας στο χαρτονόμισμα του αμερικανικού δολαρίου. Περιμένει να ενωθεί με την υπόλοιπη πυραμίδα, πράγμα που θα γίνει όταν ο παγκόσμιος βασιλιάς, ξεκινήσει την ηγεμονία του.
Ο μονόκερος στη δεξιά πλευρά του οικόσημου, συμβολίζει την αγνότητα της καρδιάς και τη φαντασία. Ο μονόκερος είναι αλυσοδεμένος, πράγμα
που συμβολίζει την καρδιά και το μυαλό που είναι δέσμια. Η αλυσίδα ξεκινάει από την κορώνα του μονόκερου, και φτάνει στη γη, κρατώντας τον δέσμιο.

Ο μονόκερος είναι ο κάλπικος Χριστός λέει ο Τιμ Κόεν, στο βιβλίο του. Η Αποκάλυψη λέει πως το κτήνος θα εξαναγκάσει τους πάντες να δεχτουν
ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι, ή στο μέτωπο. Σήμερα, το χάραγμα είναι ένα μικροτσίπ που συνδέεται με δορυφόρο και εμφυτεύεται στο σώμα.

Gyazo (10)

Λέγεται “σημάδι Χ” . Περιέχει το οικονομικό, ιατρικό και προσωπικό σας ιστορικό και μπορεί να σας εντοπίσει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.
Σκλαβώνει τον κόσμο, ώστε κανείς να μη μπορεί να αγοράσει, να πουλήσει ή να συμμετάσχει στην κοινωνία, χωρίς να’ναι μαρκαρισμένος.
Ο Γουίλιαμ εμφύτευσε ηλεκτρονικό τσιπάκι στο δεξί του χέρι το 1995. Ας ξαναδούμε τις φωτογραφίες του Associated Press, που δημοσίευσε
το Μπάκινγχαμ, με τον Γουίλιαμ να κρατάει αρνάκι, όπως ο Ιησούς.

Gyazo (11)

Ο Γουίλιαμ κρατάει συμβολικά την οπλή. Ο σατανάς απεικονίζεται
συχνά με οπλές.

Gyazo (12)

Gyazo (13)

Ο Γουίλιαμ προωθείται ως “ο αμνός του Θεού” σε αυτή τη φωτογραφία. Οι τέχνες και η λογοτεχνία, περιγράφουν τον αντίχριτο ως όμορφο και
γοητευτικό, που ειναι αριστοτέχνης στο ψέμα και την εξαπάτηση.

Γιατί κρατάει την οπλή ο Γουίλιαμ στη φωτογραφία; Όσοι γνωρίζουν τον αποκρυφισμό, κατανοούν το μήνυμα αυτής της φωτογραφίας,
η οποία ταυτίζει τον Γουίλιαμ με τον αντίχριστο.

Στις 9/6/2011, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ παρευρέθηκαν σε ένα γκαλά της ελίτ στο παλάτι Κένσινγκτον. Το ολογράφημα που εμφανιζόταν από πάνω τους,
(βλ. από το 14:50 λεπτό στο βίντεο) φαίνεται να απεικονίζει έναν δαίμονα
που τρώει το κεφάλι ενός αρνιού.

Στις 3/7/2011 ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, επισκέφθηκαν τον Καναδά.

(συνεχίζεται)

πηγή http://www.ideografhmata.gr/Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. ορθοδοξος ελληνας 08/13/2015 @ 5:52 ΜΜ

  Λοιπον για να τελειωνουμε με αυτο το θεατρο και αυτην την ψευτοαναλυση για τον αντιχριστο και τον ουιλιαμ.στην αγια γραφη αναφερεται ολοκαθαρα πως ο αντιχριστος θα προελθει απο την φυλη του δαν.παει και τελειωσε!!!!!!! Ο,τι αλλο γραφεται η λεγεται ειναι μυθοι του αισωπου.ουδεμια σχεση εχει η γενεολογια του Χριστου με του αντιχριστου.

  • Οπως εσύ πιστεύεις σεΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ καταγραφές (?) και αξιώματα, έτσι κι αυτοί που έκαναν την “ψευτοανάλυση” όπως την χαρακτηρίζεις, πιστεύουν σε άλλες (της Αποκάλυψης-την οποία συνιστώ να ξανακοιτάξεις- και όχι μόνον).
   Το να επικρίνεις τη μία ανάλυση επειδή σου αρέσει η άλλη καλύτερα, δεν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ απολύτως τίποτα.
   Το πιστεύω σου παραμένει στη σφαίρα της υποκειμενικής σου αποδοχής. Γι’αυτό καλό θα είναι να μην κρίνεις
   άλλους που κάνουν το ίδιο με σένα, παραθέτοντας τα δικά τους ερείσματα, τα οποία παρεμπιπτόντως,
   ούτε καν πραγματεύτηκες.

   Δεν ξέρω αν το’χεις αντιληφθεί, αλλά η εποχή του δογματισμού και του “πίστευε και μη ερεύνα” , έχει περάσει
   ανεπιστρεπτί, παρά το γεγονός ότι κάποιοι, επιμένουν να ζουν σε τέτοια πραγματικότητα.

   Μπορείτε να το κάνετε. Το να προσπαθείτε να το επιβάλλετε όμως, όχι μόνο δεν φέρνει (το ποθητό για σας)
   αποτέλεσμα, αλλά είναι και θλιβερό. Καλό θα είναι να θυμάσαι πως απευθύνεσαι ΚΑΙ σε ΑΥΤΟΝΟΜΑ σκεπτόμενους,
   και όχι μόνο σε νοητικά χειραγωγούμενους που προσκυνάνε αβλεπί ό,τι τους πασάρεται. Είναι πολλοί πλέον αυτοί που δεν ενστερνίζονται τη λογική του “έτσι τα βρήκαμε έτσι θα τα διαιωνίσουμε”.

  • Και κάτι΄αλλο ορθόδοξες Ελληνα, που μάλλον δεν κατανόησες και είναι το σημαντικότερο.
   Αυτά που παρουσιάζει το ντοκυμαντέρ αυτό, είναι αυτά που πιστεύουν ΑΥΤΟΙ (βασιλείς και άλλοι σατανόπληκτοι της ΝΤΠ και της παγκοσμιοποίησης), ΟΧΙ προσωπικά “πιστεύω” των δημιουργών του ντοκυμαντέρ ή της μεταφράστριας. Οπότε αν είναι να “πυροβολήσεις” κάποιον εδώ, σίγουρα δε θα’πρεπε να είναι ο πιανίστας…

  • Και ποιος σου είπε ότι δεν κατάγεται από την φυλή Δαν;

   Ο υποψήφιος δεν είναι μόνο Άγγλος όπως πολλοί πιστεύουν λόγω υπηκοότητας η
   εμφάνισης. Οι ρίζες είναι εβραϊκές όπως ισχυρίζονται και οι ίδιοι, ότι προέρχονται από
   τον θρόνο του Δαυίδ. Η προέλευση από την φυλή του Δαν δεν είναι φυσικά
   εξακριβώσιμο από το ακριβές γενεολογικό δέντρο, οπότε θα πρέπει να αρκεστούμε στην
   εβραϊκή καταγωγή. Εξάλλου ακόμα και να ήταν, πιθανότατα ο αντίχριστος θα το
   αποκρύψει εφόσον θα πρέπει να φαίνεται ότι προέρχεται από τον βασιλέα Δαυίδ για να
   συμφωνεί με την προφητεία.’Όμως η αγιοπατερική πληροφορία για τον Δαν, απλά μας δίνει ακόμα μια ισχυρή ένδειξη
   ότι βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τα πιθανότερα μέρη που κατέλυσαν οι πρόγονοι του σύμφωνα με έγκυρες εβραϊκές μελέτες
   που περιλαμβάνουν τους Κέλτες, τους Σκωτσέζους και τους Ουαλούς.

 2. ανωνυμος 08/13/2015 @ 6:44 ΜΜ

  ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ΄΄

 3. Ανώνυμος 08/13/2015 @ 8:00 ΜΜ

  Κατ΄αρχήν το άρθρο εμπεριέχει ανακρίβειες. Γράφει ότι το τάγμα του Γκάρτερ ιδρύθηκε το 1948, και παρακάτω το αποκαλεί μεσαιωνικό τάγμα!. Γράφει ότι τα μέλη του εξ ορισμού φθάνουν μέχρι 24, επομένως πώς είναι δυνατόν από το 1948 μέχρι τώρα να αριθμεί 999 μέλη. Δεν βγαίνει ούτε αριθμητικά, ούτε γενεαλογικά. Μας δουλεύουνε με τις μπούρδες του κάθε μυθόπληκτου . . . .

 4. Γκαλζου 08/13/2015 @ 9:13 ΜΜ

  ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ…ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ…
  ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΜΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΓΩΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΟΥΝ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΡΥΨΗΣ- ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ “ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ”, ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ….. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΓΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΙΧΝΗ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΛΕΠΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ…ΠΙΣΤΕΥΕΙ…
  ΕΤΣΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…

 5. δεν παιζει να ειναι ο αντιχριστος ο γουιλιαμ,διοτι εχει καραφλα πρωτου μεγεθους,ο χριστος ειχε αρκετα μαλλια,

 6. Ανώνυμος 08/13/2015 @ 10:17 ΜΜ

  ασχετως ποσα ειναι αληθεια απο αυτα.ειναι πολυ ωραια η προσπαθεια σου βασιλικη,ειναι μια καλη θεωρια προς μελετη.μπραβο απο μενα για τη προσπαθεια σου!!!!!!!!!!!!!

 7. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
  μη παιρνεις κι ορκο..

  Ο ηλιος δεν ειναι το φως δεν εχει απολυτος καμια σχεση με το φως ειναι απλα ενα αστερι που φωτιζει και τιποτα παραπανω..

  Οταν καποτε το συμπαν αναγεννηθει παλι θα γινει πιο φωτεινο και θα αναλαβει αλλο αστερι το ρολο του ηλιου πιο φωτεινο ομως.

  Οσον αφορα το αρθρο ειναι πλανη ειναι γεγονοτα που θελουν οι αρουραιοι να ξερει ο κοσμος κι αυτο γιατι παιζουν το τελευταιο τους χαρτι καθε λαθος μετραει πλεον και υα περιθωρια στενευουν..

  • Γκαλζου 08/14/2015 @ 12:22 ΠΜ

   ΦΙΛΕ ΑΣΩΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Κ Α Ν Ε Ι Σ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΕΣ. ΦΡΟΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ…
   ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΛΑΜΨΕΙ” Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
   ΠΑΝΤΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ…

   ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΝΕΙ ΠΙΑ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ…
   ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ…9/11…ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ,κτλ

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ 200% ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ…
   ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ 99,95% ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝΤΩΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ..!!!
   ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΩΣ “Ο ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣ”. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ… ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΕΝΑ “ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΗΣ” ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ…
   ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ…

  • Γιαννης 08/14/2015 @ 9:22 ΠΜ

   Την αποψη οτι ο ηλιος ειναι απλα ενα αστερι που φωτιζει, που την στηριζεις?

   • Ειχα παει μια βολτα στον ηλιο πλησιασα πολυ κοντα καιι δεν εκαιγε σαν ηφαιστιο οποτε καταλαβα οτι ειναι απλα ενα αστερι που φωτιζει.

    Φιλε γκαλζου δε χρειαζεται να μπεις στις στοες τους για να μαθεις ενας τροπος ειναι να βλεπεις στο παρον στο μελλον και στο παρελθον το παρελθον το οποιο δεν ειναι απλα το αφηνουμε πισω και περασε οχι μονο δε περασε αλλα συνδεεται αμεσα με το μελλον..
    Ο κυκλος του χρονου συνδεει αμεσα παρελθον με μελλον χωρις παρελθον δεν υπαρχει μελλον κι αντιστροφα
    Υπαρχει κι αλλος τροπος αλλα στον αλλο τροπο δε μπορουν να δουν ολοι..

 8. ανωνυμος 08/14/2015 @ 11:19 ΠΜ

  ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΥΝΕΙΡΜΟ
  Ο / Η ΠΑΣΑΣ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΑΓΟΥΣ/ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.. [.ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ..!!!}

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ…΄΄΄΄ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ΄΄΄….΄ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

  ΦΙΛΙΚΑ
  Κ.Μ
  Υ.Γ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ [ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ..} Η ΦΤΩΧΗ ΚΥΡΙΑ !!! ΑΣΜΑ…΄΄.

 9. ” Ο κόσμος θα χρειαστεί και πειστήρια ότι το DNA του Γουίλιαμ, συνδέεται με αυτό του Χριστού και της Μαγδαληνής.”Γιατί της Μαγδαληνής? Δεν ήταν συγγενείς εξ αίματος .

 10. Νικόλαος 08/15/2015 @ 2:15 ΜΜ

  ΜΠΟΥΡΔΕΣ !!!
  Χρησιμεύουν ὅμως ὡς πρώτης τάξεως ὑπνοστεντόν ὥστε να μᾶς κρατᾶ μακρὰν τῆς ὠμῆς πραγματικότητος…!!
  Καληνύκτα σας ……

 11. Ανώνυμος 03/21/2016 @ 10:39 ΠΜ

  ολλες οι θρησκειες εχουν κυριο σκοπο τον ελενχο των μαζων

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*