in ,

ATIA εμφανίζεται στον ουρανό της Βολιβίας – Δείτε το βίντεο.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

atia

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν από τα θέματα που έχουν απασχολήσει τους πάντες τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν τελικά ή όχι εξωγήινοι; Είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν; Είναι μόνο από τα ερωτήματα που έχουν βασανίσει όχι μόνο την επιστημονική κοινότητα αλλά χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Δεν είναι μάλιστα οι φορές που έχουν θεαθεί ATIA να κάνουν την εμφάνισή τους στον ουρανό σε διάφορες χώρες τον κόσμο με αποτέλεσμα να επικρατήσει φρενίτιδα.

Τελευταίο παράδειγμα η Βολιβία και συγκεκριμένα, η πόλη Έλ Άλτο της Βολιβίας. Όπως μεταδίδει η Mirror, ένας ιπτάμενος δίσκος έκανε την εμφάνιση του στον ουρανό ή τουλάχιστον αυτό υποστήριξαν όσοι τον είδαν.

Στο βίντεο φαίνεται ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κάνει την εμφάνισή του και να εξαφανίζεται πίσω από τα σύννεφα. Λίγο αργότερα το βίντεο φορτώθηκε σε μια ειδική πλατφόρμα η οποία είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Η μεξικανική εφημερίδα Excelsior ωστόσο, αναφέρει ότι το βίντεο είναι μοντάζ και κατασκευάστηκε με ένα ειδικό ψηφιακό πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=R3ZmcVXjF3o

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

One Comment

Leave a Reply
  1. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν από τα θέματα που έχουν απασχολήσει τους πάντες τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν τελικά ή όχι εξωγήινοι; Είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν; Είναι μόνο από τα ερωτήματα που έχουν βασανίσει όχι μόνο την επιστημονική κοινότητα αλλά χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο.
    Η αλήθεια είναι ότι δέν θέλουν να πούν τήν αλήθεια. Ολόκληρο το σύμπαν: 100.000.000.000 Γαλαξίες χ 100.000.000.000 Αστέρων χ 100.000.000.000 πλανητών και Ώ ΝΑΙ κατοικείτε μία κουκίδα (και πολύ λέω) η Γή και το υπόλοιπο είναι !!!άδειο!!!μόνο εμείς υπάρχουμε. ΚΑΛΑ ΤΙ IQ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνθρωπος της NASA αποκαλύπτει ότι είπαν ψέματα για τα πάντα!

Αρχιεπίσκοπος Καντέρμπουρι: «Το Ισλαμικό κράτος είναι ο Ηρώδης του σήμερα και θέλει να φέρει την Αποκάλυψη»