in , ,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ : Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ {ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ}

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ…ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ….Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!!! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟΕΣ, ΚΡΥΦΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ…

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΕΑΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ…!!!

Μέσα σε δύο ώρες από την είδηση ​​των επιθέσεων της Τρίτης στις Βρυξέλλες, κάποια βίντεο εμφανίστηκαν στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως, τα οποία φέρεται να είναι από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που δείχνει εκρήξεις στο τρένο και το αεροδρόμιο στις Βρυξέλλες.

Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει όλες τις ενδείξεις για το υποτιθέμενο τρομοκρατικό χτύπημα των Τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες το οποίο ήταν μια φάρσα.

Η γυναίκα που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία είναι μια ηθοποιός κρίσης η οποία είχε βρεθεί <<εντελώς τυχαία>> και σε αντίστοιχα τρομοκρατικά χτυπήματα των Illuminati στην Αουρόρα, Βοστώνη, Σάντι Χούκ και φέτος στο Παρίσι.
ΑΘΕΑΤΗ2ΑΘΕΑΤΗ3

Δείτε πόσο μοιάζουν οι παραπάνω φωτό, με την ηθοποιό (βλέπε φωτό παρακάτω) που έπαιξε τον ρόλο της τραυματισμένης σε μια άσκηση που έγινε στο λονδίνο τον περασμένο μήνα. Την συγκεκριμένη στιγμή βλέπετε τη γυναίκα να γελάει γνωρίζοντας ότι πρόκειται για άσκηση. Λεπτομέρειες για αυτή την άσκηση θα σας παρουσιάσουμε στο άρθρο αυτό.

Ας έρθουμε λοιπόν στο σήμερα.

Δύο από τις πιό γνωστές γαλλόφωνες εφημερίδες του Βελγίου τηλεοπτικά δίκτυα και ενημερωτικά μαζικά μέσα, οι La Derniere Heure και η La Libre Belgique” η οποία ιδρύθηκε το 1884, καλύπτουν όλες τις εθνικές και διεθνείς ειδήσεις.

Ένα από τα πρώτα βίντεο που δημοσιεύθηκαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Βελγίου, ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις κάμερες παρακολούθησης της ασφάλειας CC στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Η έκθεση βίντεο κυκλοφόρησε στις 9:07 π.μ., μία ώρα μετά την πρώτη βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο.

Το βίντεο ήταν πλαστό. Αυτό που η Derniere Heure και η La Libre δημοσίευσαν ήταν πλάνα από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα στο διεθνές αεροδρόμιο τον Ιανουάριο του 2011.

Οι δημοσιογράφοι και οι συντάκτες των μέσων ενημέρωσης έχουν πλήρη επίγνωση ότι το βίντεο επιτήρησης σε ένα αεροδρόμιο είναι υπό τη δικαιοδοσία των αρχών ασφαλείας του αεροδρομίου.

Συνήθως δεν απελευθερώνονται αμέσως μετά από μια τρομοκρατική επίθεση.

Δεν υπήρχε τρόπος τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μπορούσαν να έχουν στα χέρια τους βίντεο επιτήρησης άμεσα μετά τον απόηχο των επιθέσεων. Επιπλέον, μετά την επίθεση, το αεροδρόμιο έκλεισε.

Με άλλα λόγια, το βίντεο επιτήρησης του αεροδρομίου δεν θα ήταν διαθέσιμο στα μέσα ενημέρωσης λιγότερο από μία ώρα μετά την εκδήλωση της τρομοκρατίας.

Αυτό που η Derniere Heure έκανε ήταν να πάρει πλάνα από το Διεθνές αεροδρόμιο στην Μόσχα, να αφαιρέσει τον ήχο στα ρωσικά, να αλλάξει την ημερομηνία και να το μεταδόσει στο Διαδίκτυο και το δίκτυο τηλεόρασης στις 09:07 πμ.

Παρακάτω είναι ενα φωτογραφικό στιγμιότυπο βίντεο που ανέφερε το DH:
αθεατη.2εικονα βιντεο
Και εδώ είναι ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο βίντεο από το Ιανουάριο του 2011 και την τρομοκρατική επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας.
αθεατη.3
Αυτό ήταν ενα από τα πιό ηλίθια λάθη που έκαναν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ που πήραν εντολή από τους σκηνοθέτες της τρομοκρατικής επιχείρησης.

Και τώρα ας αναλύσουμε το δεύτερο ψεύτικο βίντεο παρακολούθησης στο σταθμό του μετρό Μάελμπεκ των Βρυξελλών.

Η τρομοκρατική επίθεση το απόγευμα της 22ας Μαρτίου στο σταθμό του μετρό Μάελμπεκ των Βρυξελλών αναφέρθηκε από μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN.

Σε αυτές τις αναφορές, το βίντεο από μια τρομοκρατική επίθεση το 2011 στο Μινσκ της Λευκορωσίας χρησιμοποιήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να περιγράψουν αυτό που συνέβαινε στο σταθμό του μετρό κατά τη στιγμή των επιθέσεων.

Σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα The Independent:

Το CCTV υλικό που μοιράστηκε μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, όπου πιστεύεται ότι παρουσιάζει το βίντεο μέσα από το σταθμό του μετρό Μάελμπεκ, έχει αποδειχθεί ψεύτικο.

Ως είδηση ​​προέκυψε από την τρίτη έκρηξη στη βελγική πρωτεύουσα, που είχε ως στόχο τον σταθμό που βρίσκεται κοντά γραφεία της ΕΕ, και που πολλοί άρχισαν να μοιράζονται πιστεύοντας ότι είναι πλάνα του βομβαρδισμού.

Σύντομα όμως ανακαλύφθηκε ότι το βίντεο στην πραγματικότητα προήλθε από το βομβαρδισμό του Μετρό στο Μινσκ το 2011 που σκότωσε 15 και τραυμάτισε πάνω από 200 άτομα.

Η έκθεση της Independent βασίζεται σε μία πλάνη. Ήταν το κύριο μέσο μαζικής ενημέρωσης που δημοσίευσε τα βίντεο από την Μόσχα και το Μινσκ, ενώ αναφέρει ότι η χρήση των πλαστών βίντεο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκαλύφθηκε.

Το πιο θεμελιώδες ερώτημα: δύο περιπτώσεις ψεύτικων βίντεο:

Μπορούμε να εμπιστευθούμε τις εκθέσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες;

Συγκρίσεις: Βρυξέλλες, 22 Μαρτίου 2016 έναντι του Μινσκ, 11 Απριλίου 2011. Το ίδιο βίντεο

Εδώ είναι ένα στιγμιότυπο του βίντεο που μεταδόθηκαν στα τηλεοπτικά δίκτυα και στο διαδίκτυο που απεικονίζουν την έκρηξη στο μετρό στις Βρυξέλλες, 22 Μάρτη του 2016.
αθεατη.εικονα βιντεο

Εδώ είναι το υποτιθέμενο βίντεο από την κάμερα παρακολούθησης CCTV, στον σταθμό του μετρό των βρυξελλών Μααλμπέκ. Η κάμερα παρακολούθησης CC είναι υπό τον έλεγχο των αρχών ασφαλείας του μετρό.

Τα βίντεο έχει μετατραπεί σε ασπρόμαυρο χρώμα, έχει αντιστραφεί οριζόντια, και επισημάνθηκε με τρόπο και δημοσιεύτηκε σαν να είχε προκύψει μόλις από τα γεγονότα της ημέρας.

https://www.youtube.com/watch?v=ai0PrlhV56M

Τώρα Συγκρίνετε το παραπάνω στο φωτογραφικό στιγμιότυπο από τις επιθέσεις στο Μινσκ τον Απρίλιο του 2011 που ακολουθήθηκε από βίντεο.

ΑΘΕΑΤΗ5

Οι αποδείξεις της απάτης είναι πολλές και σας παρουσιάζουμε την πιό τρανταχτή είδηση που είδαμε από την dailymail !!!

Πρίν από 1 μήνα περίπου, εκατοντάδες εργαζόμενοι έκτακτης ανάγκης από τέσσερις χώρες συμμετείχαν στη μεγαλύτερη Ευρωπαική άσκηση.

Τα επτά βαγόνια του μετρό θαμμένα σε χιλιάδες τόνους από μπάζα σε έναν εγκαταλειμμένο σταθμό παραγωγής ενέργειας.

Περισσότεροι από 1.000 «νεκροί» και «τραυματισμένα» σώματα σκορπισμένα σε ολόκληρη την ανατριχιαστική σκηνή.

Η ασκηση επιτρέπει στους εργαζόμενους να εξασκήσουν τις δεξιότητες που θα χρειαστεί σε περίπτωση μείζονος καταστροφής, όπως μια τρομοκρατική επίθεση.

Το σενάριο περιλαμβάνει ένα κτίριο που καταρρέει για πολύβουο σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου Waterloo, το οποίο έχει εν μέρει χτιστεί σε ένα εγκαταλελειμμένο σταθμό παραγωγής ενέργειας στο Κεντ.

2.000 εθελοντές καλύπτονται με αίμα οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως «θύματα», με ψεύτικα κομμένα άκρα και ανοιχτές πληγές αναπαριστώντας το αίμα ενός τέτοιου περιστατικού μεγάλης κλίμακας.

Μεγάλης κλίμακας τρυπάνι: Αυτή η φωτογραφία αποκαλύπτει τις εργασίες πίσω από την άσκηση multi-υπηρεσία, η οποία έχει λάβει πάνω από ένα χρόνο για να σχεδιάσουν. Το σενάριο, το οποίο περιλαμβάνει ένα μπλοκ πύργος καταρρέει για να το πολύβουο σταθμό Waterloo του μετρό, έχει χτιστεί σε ένα εγκαταλελειμμένο σταθμό παραγωγής ενέργειας

ΑΘΕΑΤΗ6

ΑΘΕΑΤΗ7

ΑΘΕΑΤΗ8

ΑΘΕΑΤΗ9

ΑΘΕΑΤΗ10

ΑΘΕΑΤΗ11

Αφού διαβάσατε το άρθρο των συναδέλφων της Αθέατης γνώσης, διαπιστώσατε οτι τελικά οι επιθέσεις που έγιναν στις Βρυξέλλες ήταν μια οργανωμένη στημένη επιχείρηση τρομοκρατίας για να επιβάλλουν σε ολόκληρη την Ευρώπη αυστηρότερα μέτρα επιτήρησης, να ενοχοποιήσουν τους Τζιχαντιστές ως υπεύθυνους ώστε να μην αποκαλυφθούν οι πραγματικοί δράστες.

atheatignosi

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

39 Comments

Leave a Reply
 1. απλη απορια αφου σας εχουν καταλαβει οτι εισατε τζινια και εσεις και κατι πλανετ πριζον που σας κανουν διδασκαλια γιατι συνεχειζουν να βαζουν την ιδια κοπελα δεν εχουν αλλες…

  • ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ…ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΚ ΔΗΜΗΙΟΥΡΓΕΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

   • Εγώ, άμα καθίσω σε ένα καθρέφτη, και δανειστώ τα μακιγιαρίστικα της γυναίκας μου, σε 5 λεπτά δεν θα με γνωρίζει ούτε η μάνα μου. Αυτοί, απο την στιγμή που έχουν όπως λες 5 κοπελιές, δεν θα μπορούσαν να τις κάνουν αγνώριστες; να τους φορέσουν περούκα, να τους φορέσουν μουστάκια, ή ακόμα και μασκες; έχουμε δει απίστευτες μεταμορφώσεις ηθοποιών σε ταινείες. Γιατί λοιπόν αυτόι, οι τόσο καλά οργανωμένοι και με τόσα μέσα στην διάθεση τους, να ρισκάρουν και να κάνουν τέτοια τραγικά λάθη;

    • Γιατι εως ενα σημείο πρέπει να δουμε και εμεις, πως αλλιως θα μας φοβισουν οτι είναι οι κυρίαρχοι και ότι κάνουν ότι θέλουν και οτι μας προειδοποιουν συν τοις αλλοις ??? Για σκέψου το τι φόβο περισσότερο σου προκαλεί αυτό ??

     • Φόβο θα μπορούσε να μου προκαλέσει, αν το εβγαζαν τα κανάλια στη φόρα και αυτοί εξακολουθουσαν να το κάνουν. Αν ήθελαν να μας προκαλέσουν φόβο λοιπόν με το να χρησιμοποιούν διαρκώς τους ίδους κομπάρσους, θα το “διαφήμιζαν” κιολας.

    • ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ; ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΩ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΩ…

     • Πρώτα απ ολα μην έχεις τετοια εντύπωση για τον ευτο σου δεύτερον ελα εσύ στη θεση του τύπου που στηνει αυτα σκηνικα σε εχει πάρει χαμπάρι ο Τζόουνς και εσυ χυνεχιζεις με το ιδιο καστινκ θα έπρεπε να χαζός και επαγγελματίες αυτοι δεν είναι ποσο εύκολο η δύσκολο ειναι αλλους 10 το ιδιο εκπεδευμενους και καθαρούς στη πιάτσα

     • ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΖΑ ΚΟΙΜΑΤΕ…ΔΕΣ ΓΑΛΛΙΑ 2Χ ΠΕΡΣΥ…ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΡΟΧΑΛΗΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ 1…2…3 ΦΟΡΕΣ;;; ΔΕΝ ΥΠΕΡΚΤΙΜΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ…ΕΧΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ…ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ

   • Η σοβαροτητα απο την γελοιωτητα δεν απεχει πολυ .Οτι αναπαραγεται στο ιντερνετ δεν ειναι και αληθεια .Εαν αυτη ειναι η ιδια (μπουρδες)θα την ειχαν ηδη ταυτοποιηση

 2. Η κοπέλα δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να είναι η ίδια. Τώρα αν η επίθεση έχει υποστηρικτεί από την ελίτ, αυτό είναι σίγουρο. Ότι αυτό χρησιμοποιείται για να ελέγχουν τα πράγματα όπως θέλουν (να μπαίνουν σε σπίτια, να έχουν τον κόσμο σε έναν διαρκή φόβο), είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο. Επίσης γνώριζαν πως και που θα γίνει. Και σίγουρα θα έχουν ετοιμάσει και τα σκηνικά και το πως θα βγεί στον αέρα. Εκμεταλεύονται αυτά τα βόδια τους ισλαμιστές και προωθούν τα σχέδιά τους. Αλίμονο από αυτούς που πέθαναν, ακρωτηριάστκαν και τους δικούς τους που το έζησαν.

 3. Οι έμποροι όπλων των αρχών του περασμένου αιώνα για να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις τους άρχισαν να αγοράζουν μεγάλα και μικρά μέσα μαζικής ενημέρωσης .. Όλα τα αφεντικά μεγκάλων καναλιών , αλλά και άλλων έχουν παρτίδες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το εμπόριο όπλων ..

  Αυτό που δημιουργούν τώρα είναι ο προθάλαμος ενός μεγάλου πολέμου που θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη τους και θα πολλαπλασιάσει τα θύματα δημιουργώντας εκατόμβη νεκρών με δισεκατομμύρια άνθρωποι να χάνουν την ζωή τους ..

  Ξέρουν πολύ καλά γιατί τα κάνουν όλα αυτά που κάνουν σήμερα με τους υποτιθέμενους “πρόσφυγες” και το τι συναισθήματα δημιουργούν στους πολίτες όταν κρατούν αυτή την αλλοπρόσαλλη και σχιζοφρενική στάση που δεν αντέχει σε καμία λογική , αλλά αυτιστικά επιμένουν σε αυτές τους τις θέσεις ..

  Ένας τέτοιος μεγάλος πόλεμος με τρισεκατομμύρια κέρδη για αυτούς είναι μόνο ένας θρησκευτικός πόλεμος .. Μόνο μία μεγάλη σύγκρουση των μεγαλύτερων θρησκειών και το φανατικό μίσος που θα δημιουργούσε θα κατόρθωνε να πετύχει αυτό που σκοπεύουν να κάνουν . ..

  Οι άνθρωποι αυτοί προετοιμάζουν την σύγκρουση των πολιτισμών .. Για αυτό φέρνουν κοντά την μία κουλτούρα στη άλλη , φροντίζοντας παράλληλα να μην υπάρχει μεταξύ των διαφορετικών πολιτισμών συνεννόηση , αλλά να δημιουργούνται συναισθήματα μίσους και απέχθειας .. Έτσι θα βάζουν την μία χώρα μετά την άλλη στον πόλεμο με τα φαντάσματα της τρομοκρατίας που οι ίδιοι δημιούργησαν και γιγάντωσαν για να πουλάνε όλο και περισσότερα όπλα και να θησαυρίζουν με το αίμα των αθώων που θα χύνεται από τις διαφορετικές κουλτούρες που οι ίδιοι φρόντισαν να υπάρχει μεγάλο χάσμα και μίσος αναμεταξύ τους ..

  ================

  (..) Η Όλγα δεν τρέμει τα όπλα

  Μπορούν οι δημοσιογράφοι να συμμετέχουν σε εταιρίες προώθησης οπλικών συστημάτων; Μπορούν να διοργανώνουν εκδηλώσεις οι οποίες θα εξωραΐζουν κανόνια, αεροπλάνα, πυραύλους και θα ευνοούν την πώλησή τους; Είναι προφανές πως ο καθένας μπορεί να διαθέσει τον εαυτό του όπως θέλει, αρκεί να ξεκαθαρίσει στο κοινό του ότι, εκτός από ειδήσεις, «πουλάει» και άλλα πράγματα, ώστε να μπορεί να τον κρίνει. Αν η πρώτη κυρία των δελτίων ειδήσεων υπογράφει μέσω εταιριών της συμβόλαια με εταιρίες όπλων, τότε ίσως ο ελάχιστα αμειβόμενος δημοσιογράφος να νομιμοποιείται να μεγαλώσει το εισόδημά του κάνοντας ληστείες. Διαβάστε τη συνέχεια στο περιοδικό Hot Doc που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 6-9 στα περίπτερα και το ίντερνετ.(..)..

  • “Οι άνθρωποι αυτοί προετοιμάζουν την σύγκρουση των πολιτισμών .. Για αυτό φέρνουν κοντά την μία κουλτούρα στη άλλη , φροντίζοντας παράλληλα να μην υπάρχει μεταξύ των διαφορετικών πολιτισμών συνεννόηση , αλλά να δημιουργούνται συναισθήματα μίσους και απέχθειας .. Έτσι θα βάζουν την μία χώρα μετά την άλλη στον πόλεμο με τα φαντάσματα της τρομοκρατίας που οι ίδιοι δημιούργησαν και γιγάντωσαν για να πουλάνε όλο και περισσότερα όπλα και να θησαυρίζουν με το αίμα των αθώων που θα χύνεται από τις διαφορετικές κουλτούρες που οι ίδιοι φρόντισαν να υπάρχει μεγάλο χάσμα και μίσος αναμεταξύ τους ….”

   εύστοχη η ανάλυσή σου DION αλλα και τόσο οφθαλμοφανής που γιαυτό μας ξεφεύγει τελικά

 4. Μια σκέψη: Ίσως οι ισλαμολαθραίοι που ξεφορτώνονται κατά μιλιούνια, να χρησιμοποιηθούν ως υπαίτιοι, για βομβιστικές επιθέσεις, επιδρομές, καταστροφές που θα γίνουν, ούτως ώστε να προωθήσει τα σατανικά της σχέδια η ΝΤΠ, να επιβάλλει δρακόντια μέτρα ασφαλείας και παρακολούθησης των πολιτών, αλλά και να τρομοκρατηθεί ο κόσμος για να ζητήσει από μόνος του αυστηρότερη επιτήρηση. Φυσικά παίζει μαζί και το σενάριο εξισλαμοποίησης των λαών. Αυτά τα βόδια οι μουσουλμάνοι, ό,τι εντολή πάρουν από τον Αλλάχ τους, θα την εφαρμόσουν σαν υπνωτισμένοι. Αν τους πετάξουν μια βλακεία ότι εμφανίστηκε ο Αλλάχ και τους υπέδειξε να σφάξουν, αυτοί θα το κάνουν. Συμφέρει λοιπόν τη ΝΤΠ να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι από δαύτους προσηλυτισμένοι, ούτως ώστε να τους χειρίζεται με ευκολία και να τους στρέφει εναντίον μας.

 5. Εγω εχω μια αλλη απορια.ολοι αυτοι οι βομβιστες ή οι καμικαζι,τα κανουν ολα αυτα για να διαμαρτυρηθουν στους ευρωπαιους ηγετες και στο νατο που βομβαρδιζουν τις χωρες τους.το προβλημα τους λοιπον ειναι με τους παγκοσμιους ηγετες και οχι με το λαο.ερωτηση:ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΗΒΝΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;ΟΧΙ!!!!!
  ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ;;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;;

 6. SYGNOMH OI TYPOI EKEI STIS FOTO GELAN XALARA ENO EINAI KTIPIMENOI DUAMELISMENOI ??? SA SE TENEIA TROMOU POU OI KOMPARSOI GELOUN STA DYALIMATA TON GYRISMATON ………

 7. Με τρομάζει το ότι όλοι αυτοί οι παραπάνω που τα δημοσιεύουυ τα διαβάζουν,τα πιστεύουν και τα σχολιάζουν όλα αυτά,ψηφίζουν για το μέλλον μου και μεγαλώνουν και παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Δεν υπάρχει σωτηρία όσα μνημόνια και να μας φορτώσουν…..

 8. Δεν ειναι φιλε απαραιτητα να ειναι σκηνοθετημενο, το οτι ειναι απατη ειναι 100% αλλα η επιθεση μπορει να εγινε οντως, εξαλλου μειωση του πλυθησμου θελουν και αυτο τους συμφερει..

 9. Δώστε και σε εμάς από τα μανιτάρια που πίνετε. Αμαρτία να τα κρατάτε όλα για την πάρτη σας.

  • Aς κρατήσουν τα μανιτάρια που πίνουν αλλά ας τους κλείνουν μέσα την ημέρα των εκλογών.Αν είχατε περιέργεια ποιοι ψηφίζουν τους ΓΑΠ τους Λεβέντηδες και τους Κούληδες ας τους αναζητήσουν παραπάνω.
   IQ μπιφτεκιού……Έλεος δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις φωτογραφίες από ασκήσεις ετοιμότητας από τα διάφορα σώματα προστασίας.

 10. Σκεφτήκατε άραγε ποτέ…. πώς ίσως μπορεί νά είναι χρονοταξιδιώτης ή κοπέλα , ίσως καί άλλοι, καί οί επιθέσεις νά είναι όντως αληθινές; Άν έρχεται από τό μέλλον όπου ένα “ταξιδιωτικό γραφείο” στέλνει ταξιδιώτες σέ τόπους μαζικών δυστυχημάτων, γιά εμπειρία τρόμου…!!!
  Δέν μπορεί λοιπόν νά είναι τόσο χαζοί αυτοί πού στήνουν τίς ψεύτικες τρομοκρατικές επιθέσεις καί νά χρησιμοποιούν τούς ίδιους ηθοποιούς χωρίς μασκάρεμα….

 11. Σκεφτήκατε άραγε ποτέ…. πώς ίσως μπορεί νά είναι χρονοταξιδιώτης ή κοπέλα , ίσως καί άλλοι, καί οί επιθέσεις νά είναι όντως αληθινές; Άν έρχεται από τό μέλλον όπου ένα “ταξιδιωτικό γραφείο” στέλνει ταξιδιώτες σέ τόπους μαζικών δυστυχημάτων, γιά εμπειρία τρόμου…!!!
  Δέν μπορεί λοιπόν νά είναι τόσο χαζοί αυτοί πού στήνουν τίς ψεύτικες τρομοκρατικές επιθέσεις καί νά χρησιμοποιούν τούς ίδιους ηθοποιούς χωρίς μασκάρεμα….

  • Πες μου ότι και εσύ ψηφίζεις και πες μου ότι μεγαλωνεις και παιδιά……………………………

 12. Ξεκινήστε Θεραπεία Αμέσως !
  Αν τα πιστεύετε αυτά που γράφετε και δεν τα γράφετε για να μαζέψετε κόσμο !! Πραγματικά αυτό πιστεύω !
  Περαστικά σας

 13. ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ, ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΟΝΟ ΚΟΚΑΛΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΕΙ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΜΑ. ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΣΦΙΓΓΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ. 1ον. ΕΝΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. 2ον. ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΕΦΥΦΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΖΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ Α@@@@ΔΙΑ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΒΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΠΟΔΙ. 3ον. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ.
  ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝΤΥ ΧΟΥΚ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ, ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΠΗΡΕ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.
  ΞΥΠΝΑΤΕ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2500 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.

 14. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ «ΑΛΛΗ» ΑΠΟΨΗ.

  Ο Αντίχριστος που θέλει να κυβερνήσει στον πλανήτη,
  έχει χαρακτηρισθεί και λέγεται ο “ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΛΑΝΟΣ”.
  Δηλαδή το μεγάλο ψέμα και η μεγάλη ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

  Για να μπορεί όμως να κοροϊδέψει τους ανθρώπους,
  πρέπει οι άνθρωποι, να μην γνωρίζουν την αλήθεια,
  γιατί αν γνωρίζεις την αλήθεια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ.

  Δημιουργεί λοιπόν ειδήσεις με φάσεις και αντιφάσεις.
  Δεν μπορεί φυσικά να κοροϊδέψει τους λίγους που ήταν παρόντες και τα έζησαν,
  αλλά προσπαθεί να κοροϊδέψει τα εκατομμύρια που δεν ήταν παρόντες.

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ λοιπόν στους ανθρώπους, κατ’ αρχήν ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
  ΌΠΩς το ίδιο έκαναν και ΣΕ ΠΤΏΣΕΙς ΑΕΡΟΠΛΆΝΩΝ
  και στο “ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ” στην Γαλλία ΟΠΩΣ και στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ, που προσπαθούν τώρα να σας πείσουν πως δεν ήταν με αεροπλάνα η επίθεση.!!!!!!

  ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ,
  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
  ώστε να μην είναι κανείς σίγουρος για το τι ακριβώς συμβαίνει.

  Να ξέρετε πως όλοι αυτοί που “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ” και καλά, την “αλήθεια”
  είναι “παπαγάλοι” του αντίχριστου για να σπέρνουν αμφιβολίες και πλάνες.
  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δεν ξέρουν τι ακριβώς «ΠΑΙΖΕΤΑΙ» με όλους αυτούς,
  είναι φυσικό επόμενο να μπερδεύονται.

  ΟΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ
  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

  Η αλήθεια συνήθως πάει μπροστά και το ψέμα ακολουθεί.
  Προσπαθήστε να μην πέφτετε στις παγίδες τους. Γιατί θα γίνει καμία επίθεση στην Ελλάδα και ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ , ΘΑ Μας ΛΈΝΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΑΡΣΑ.!!!!

  Αν παρατηρήσετε θα δείτε πως αυτό το κάνουν σε πάρα πολλές ειδήσεις και σε διάφορα θέματα ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ.

  Αν υπάρξει από καμία είδηση, μεγάλη κοινωνική αντίδραση, αμέσως τα “μαζεύουν” και το “διαψεύδουν”.
  Προσπαθείτε όσο μπορείτε να ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ αυτά που συμβαίνουν, για να μην γίνεστε εύκολα θύματα.!!!!!!

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ
  ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΡΓΑ
  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ,
  ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΕΝΟ, Ή ΣΥΓΓΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ, Ή ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ,
  Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

  ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ
  ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
  ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΑ ΣΚΗΝΙΚΑ.
  ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τα κρυφά σύμβολα των χαρτονομισμάτων

Ένταση στο hot spot της Λέσβου: 33χρονος χτύπησε και… έβαψε με σπρέι αστυνομικό-Βίντεο