ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Ο ΟΗΕ ανακήρυξε και επίσημα την έναρξη του …3ου Παγκοσμίου Πολέμου!

war

Είμαστε στο κατώφλι ενός 3ου Παγκοσμίου Πολέμου; Για πολλούς ερευνητές και αναλυτές αυτό δεν είναι κάτι νέο, αφού αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι όχι μόνο είμαστε στις αρχές του, άλλα αυτός ο πόλεμος ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια.
Τώρα έρχεται να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Με πιο σκεπτικό όμως;

Μια συμμαχία χωρών αυτή την στιγμή που περιλαμβάνει: τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ιράν το Ιράκ, έχουν από συμφωνήσει για την καταστροφή του ISIS μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Γαλλία και Λίβανο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα Συμβούλια Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ο πόλεμος που περιλαμβάνει πέντε ή περισσότερες χώρες, θεωρείται Παγκόσμιος Πόλεμος, όπως μεταδίδει και η mirrowdaily.com.

Και αυτή είναι η αρχή. Μόλις τις τελευταίες μέρες μπήκε και η Βρετανία στη μάχη κατά του ISIS. Μην ξεχνάμε βεβαίως και την Συρία. Από την άλλη ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι το ISIS θα πραγματοποιήσει και άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις σε μεγάλες πρωτεύουσες και δεν θα σταματήσει μέχρι τουλάχιστον ο Ανώτατος Διοικητής του ISIS, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, να πεθάνει η να παραδοθεί.

pentapostagma


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

11 thoughts on “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Ο ΟΗΕ ανακήρυξε και επίσημα την έναρξη του …3ου Παγκοσμίου Πολέμου!

 1. Ανώνυμος says:

  Τρίχες…

  Στον 1ο πόλεμο του Κόλπου στο Ιράκ το 1990 – 1991, με την κωδική ονομασία «Καταιγίδα της Ερήμου», οι σύμμαχοι των Η.Π.Α. αποτελούνταν από τουλάχιστον 31 κράτη… παρόλα αυτά δεν έχει καταγραφεί ότι ήταν ένας ακόμα παγκόσμιος πόλεμος.

  kodikas66.com/2015/03/polemos-tou-kolpou-kataigida-tis-erimou.html

  Αυτά.

 2. Σιμωνιδης says:

  ο πρώτος παγκόσμιος ήταν ο Πελοποννησιακός πόλεμος(τουλάχιστον 300-250 κράτη και 5-6 ίσως και παραπάνω διαφορετικές φυλές ……κατά κύριων λόγων οι Έλληνες(Σπαρτιάτες-Αθηναίοι),τα αδέρφια μας οι Ετρούσκοι Πελασγοί,οι Ιλλύριοι Πελασγοί,Θράκες Πελασγοί,οι Πέρσες εμμέσως,οι Αιγύπτιοι,Σκύθες=έχουν αναφερθεί Κέλτες και Ίβηρες Ισπανοί που πολέμησαν μαζί με τους Συρακούσιους έναντι των Αθηναίων ……..Σπαρτιάτες=Ρωσία ….Αθήνα=Αμερική)…άρα αυτός είναι αν γίνει είναι ο 5 η ο 6

  • Ανώνυμος says:

   Σιμωνίδη σωστός, να προσθέσω μόνο στις φυλές Σπαρτιάτες Δωριείς – Αθηναίοι Ίωνες! Τώρα, όπως κάθε πόλεμος έχει και τον σκοτεινό πρωταγωνιστή του, να θυμίσω ότι ο Γεφυραίος Περικλής, σε μεγάλη ηλικία αποφάσισε να τον ξεκινήσει, γνωρίζοντας την εξίσου μεγάλη δύναμη των Σπαρτιατών καθως και ότι λόγω μεγάλης ηλικίας, από την μία δεν θα προλάβαινε να δει το τέλος του και από την άλλη θα άφηνε την Αθήνα, τη μία υπερδύναμη δηλαδή, χωρίς ηγέτη!
   Μπορεί να πέθανε από τον λοιμό αλλά έτσι και αλλιώς θα πέθαινε από ηλικία! Ο στόχος του φυσικά και ΔΕΝ ήταν η νίκη της Αθήνας παρά μόνο η ΔΙΑΛΥΣΗ του Ελληνισμού ώστε να δοθεί ο χώρος για την ανάπτυξη άλλων δυνάμεων!
   Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε εκτεταμένο πόλεμο! Για παράδειγμα, για να πέσει η Ευρώπη και να αντικατασταθεί από τις δυνάμεις που ελέγχουν τις ΗΠΑ, έπρεπε κάποιοι να οργανώσουν δύο παγκοσμίους πολέμους!
   Κάνεις πόλεμος δεν έχει να κάνει με τους λαούς οι οποίοι απλά ακολουθούν σαν θύματα, αλλά με τις εξουσ´ιες της ΕΛΙΤ!

   • Σιμωνιδης says:

    ..μην μου βάζεις λόγια σε αυτά που λέω….περί Γεφυραίων???Ο Περικλής ήταν η μεγαλύτερη μούρη της Αθήνας..για την ήτα της φταίει ο ΜΕΑΛΟΜΑΝΗΣ Αλκιβιάδης(Σικελική εκστρατεία) και κανείς άλλος…
    αυτά για τους Γεφυραίους πέστα σε κανένα άλλον που να ψάχνετε με τα κομπιουτερακια σε αριθμούς και με τα ονοματα!Ο Περικλής σαν γνήσιος ηγέτης έδωσε ένα όραμα(απλά δεν του βγήκε) …που το πραγματοποίησε τελικά ο Αλέξανδρος.Τι σημασία έχει αν ήταν Δωριείς οι Σπαρτιάτες και Ίωνες οι Αθηναίοι…σε αυτόν τον πόλεμο πειράν μέρος όλοι,Αιολείς,Δωριείς,Αχαιοί,Ίωνες,…η με τον ένα η με τον άλλον…και μετά τον Πελοποννησιακό οι Μακεδόνες(Δωριείς η Αιολείς ) έσβησαν το 222 στην Σελλασία την Σπάρτη..αυτό τι σημαίνει?
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ…

    ΑΝ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΣ(ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ)…ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ….ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ…. ΠΕΡΙ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΒΡΑΙΩΝ…….

 3. Ανώνυμος says:

  Σιμωνίδη, τα μεγάλα έργα και τα μνημεία δεν τα φτιάχνουν οι πολιτικοί ούτε ανήκουν σε αυτούς. Ανήκουν στους λαούς οι οποίοι τα δημιουργούν!
  Με τη λογική δε που προβάλεις και οι σημερινοί ηγέτες της παγκόσμιας εξουσίας, είναι οραματιστές, γιατί θέλουν να ενώσουν οοόλη την ανθρωπότητα, ώστε να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της εισβολής των… Εξωγήϊνων και αν θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος θα φταίει ο ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗΣ Πούτιν!
  Έχεις κολήματα από την μία και από την άλλη βλέπεις παντού προπαγανδιστές και προβοκάτορες! Επισκέψου και κανέναν ειδικό, δεν είναι κακό!

  • Σιμωνιδης says:

   άσε ρε φίλε…πέστα σε κανέναν άλλον.Εσύ ήρθες σε αυτά που είπα…και είπες για τους Γεφυραιους,για να πεις τα δικά σου…’οχι εγώ…..άρα εσύ είσαι ο προπαγανδηστής…όχι εγώ.
   Η Αθήνα είναι αυτό που είναι λόγο του Περικλή.Η Ακρόπολη είναι όραμα του Περικλή….αυτός το σκέφτηκε ,αυτός το δημιούργησε.Δικό του δημιούργημα είναι,ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!!Και η επίθεση στην Σπάρτη όπως την οραματιστηκε…με το Αθηναικό ναυτικό να χτυπά όλα τα παράλια της Λακωνίας-Μεσσηνίας,χωρίς να δώσει μάχη παράταξης με τους Σπαρτιάτες …ε’ιναι μεγαλοφυές ,…και είχε όλα τα φώτα να διαλύσει τους τρανούς Σπαρτιάτες…όμως δεν υπολόγησε την Τύχη(τον λοιμό,από την Αίγυπτο)….που στην τελική σκότωσε και τον ίδιο και όχι απο γερατιά όπως είπες ποιο πάνω!

   • Ανώνυμος says:

    Σιμωνίδη, αυτός που ξεκινάει πόλεμο και μάλιστα μεταξύ υπερδυνάμεων μόνο οραματιστής δεν λέγεται! Συνήθως τους πιο σύγχρονους από αυτούς τους ονομάζει η ανθρωπότητα ή τέρατα (Χίτλερ) ή τρελούς (Ναπολέων)!
    Μην ξεχνάς ότι και η δύο είχαν… «όραμα» την ενωμένη Ευρώπη (όπως δήθεν ο Περικλής την Ελλάδα) αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι ήταν υποκινούμενοι από άλλους ώστε να γίνει αναδιανομή εξουσίας και πλούτου στην κραταιά ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ!
    Όλοι δε οι ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ που καταφέρνουν να εξουσιάζουν τους λαούς φτιάχνουν μεγάλα έργα (Χίτλερ, Στάλιν, Τσαουσέσκου κα) άρα μην το παρουσιάζεις σαν δείγμα πολιτισμικού μεγαλείου!
    Κατά τα άλλα, το έργο ενός ανδρός κρίνεται εκ του αποτελέσματος άρα το ότι η απόφαση του «περικεφαλαία» συντρόφου της πόρνης, οδήγησε στο ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ των προγόνων μας και στην ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ του Ελληνισμού και τον μετέπειτα ΑΦΑΝΙΣΜΟ του, τον κατατάσει περισσότερο στους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ και δεν απαλάσσεται από καμία Ακρόπολη, από κανένα μαρμάρινο κατασκεύασμα και από τα όποια «χρυσά» χρόνια των Αθηναίων, τα οποία δεν αφορούσαν κανέναν από τους υπόλοιπους Έλληνες, οι οποίοι εξαιτίας του ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ τους επόμενους αιώνες!
    Σκέφτεσε σαν τους ινδιάνους που τους έδιναν οι κονκισταδόρες χρωματιστές κορδέλες και χάντρες για να τους πάρουν χρυσό και διαμάντια!
    Για ένα μνημείο έστω και ομολογουμένως θαυμαστό και κάποιες δεκαετίες καλής διαβίωσης των αρχαιλων Αθηναίων, δέχεσαι το έγκλημα της ΑΠΟΔΥΝΆΜΩΣΗΣ του Ελληνισμού, η οποία οδήγησε σε κατάκτηση χιλιάδων χρόνων, σε διαστάυρωση και πρόσμιξη του γονιδίου του, σε καταστροφή του πολιτισμού του, με αποτέλεσμα να πέσει σε βαθύ ψυχοπνευματικό σκοτάδι όλη η ανθρωπότητα!
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΙΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ! (όσο όμορφες και να ήταν αυτές).
    Και ο Χίτλερ λοιπόν οραματιστής ήταν έτσι; Μπραβο ρε φίλε ωραίο σκεπτικό, να γράψεις και βιβλίο:
    «Το όραμα του ιμπεριαλισμού μέσα από παγκόσμιο πόλεμο και η κατασκευή υπέρλαμπρων μνημείων»
    Άσε μας ρε Σιμωνίδη με τις «εξυπνάδες» σου!!!

  • Σιμωνιδης says:

   Πλάκα μου κάνεις έτσι?Μου συνγκρίνεις και παρουσιάζεις τον Χιτλερ,τον Στάλιν που σκότωναν και έκαναν εθνοκαθάρσεις με ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ …..με τον αναμενόμενο πόλεμο των Σπαρτιατών και Αθηναίων για την κυριαρχία του Αιγιακού κόσμου
   …Συνγκρίνεις δυο διαφορετικές περιπτώσεις….σκέφτεσε σαν άνθρωπος του 21 αιώνα …ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ «ΙΔΕΕΣ»(κουμμουνισμό-φασισμό-αντισημιτισμο-σιωνισμο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕς κλ κλπ)και φέρνεις τα γεγονότα των αρχαίων πολέμων στα μέτρα του σήμερα…..στα μέτρα σου και στο χαβά σου ..σε αυτό που έχεις μέσα στο μυαλό σου…Φίλε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΗ…ο πόλεμος ο πελοποννησιακός ήταν αναμενόμενος…προτού ξεκινήσει ο πόλεμος οι Κορίνθιοι και Αιγηνίτες (αντίπαλες Ναυτικες δύναμη της Αθήνας..που έχασαν το εμπόριο από την Αθήνα) είχαν συνεχώς παροτρίνει την Σπάρτη να ξεκινήσει πόλεμο με την Αθήνα…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ..ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ..Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ.Το ότι ξεκίνησε τον Πόλεμο η Δημοκρατική(αυτό είναι που ενοχλεί) Αθήνα τον πόλεμο….έναν πόλεμο που θα γινόνταν έτσι και αλλιώς.Δηλαδή τι περίμενες να βρεθούν οι (εθνικοσοσιαλιστες κουμμουνιστές-μιλιταριστές)Σπαρτιάτες σε ένα τραπέζι μαζί με τους δημοκρατικούς Αθηναίους να τα βρουν?ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙς ΔΕΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ???ΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ?Εδώ εμείς και δεν μπορούμε να μιλήσουμε επειδή ο καθένας έχει τον χαβά του μέσα στο μυαλό του…πόσο άλλωστε όταν μιλάμε για δυο κράτη που έχουν κοινά σύνορα και συμφέροντα…αυτό της επικράτησης στον Αιγαικό κόσμο.
   Δύο κόκορες να βάλεις σε ένα κοτέτσι…ποιο μεγάλο πόλεμο θα κάνουν…για τις κότες!!
   ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ!

   • Ανώνυμος says:

    Ακριβώς για τον ίδιο λόγο έχουν γίνει όλοι οι πόλεμοι και οι ηγέτες που τους προκάλεσαν ψαρακτηρίζονται μέχρι σήμερα με διάφορα κοσμητικά επίθετα!
    Και ο Ναπολέων ήταν ο ηγέτης που προσπάθησε να διαδώσει τον διαφωτισμό σε όλη την Ευρώπη και να καταργήσει την βασιλεία και μέχρι τώρα είναι ο πιο αναγνωρίσιμος χαρακτήρας τρελού στις ταινίες που έχουν πλάνα από ψυχίατρείο και ο Χίτλερ θέλησε να δώσει στην Γερμανία πρόσβαση στη Θάλασσα και να σπάσει το εμπάργκο από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και να βγάλει τη χώρα του από τη φτώχεια και τώρα αποτελεί συνώνυμο του γενοκτόνου κτήνους!
    Αν η Αθήνα του τότε εκπροσωπούσε τη δημοκρατία, η Γαλλία εκπροσωπούσε τον διαφωτισμό ο οποίος ανέτρεψε τον μεσαίωνα και η Γερμανία τον σοσιαλισμό (άσχετα αν ήταν εθνικός) ο οποίος ήταν το μόνο κράτος μέχρι σήμερα που εφαρμόστηκε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και έβγαλε τον Γερμανικό λαό από την οικονομική κρίση, την πείνα και την ανεργία (τον κρίνω σαν κοινωνικο-οικονομικό σύστημα και όχι στην ιμπεριαλιστική – πολεμική – επεκτατική μορφή του, κάτι που αντιμάχομαι όπως του «περικεφαλέα»).
    Αν θέλουμε δε, όλους τους πόλεμους τους χαρακτηρίζουμε ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΥΣ και όλοι έχουν ένα trigger point ώστε να πυροδοτηθούν, το οποίο συνήθως είναι μια στημένη κατάσταση από τους ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ!
    Άσε τη φύση στην ησυχία της, γιατί ναι μεν «πόλεμος πατήρ πάντων» που έλεγε και ο Ηράκλειτος, αλλά θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν το σύστημα της Αθήνας που θαυμάζεις δεν ήταν ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ (το ίδιο ισχύει και για την Σπάρτη). Αν μία από τις αποικίες της αποφάσιζε δημοκρατικά ότι θέλει την αυτονομία της, η… «δημοκρατική» Αθήνα θα της επέβαλε με στρατό και πόλεμο τον συνετισμό! Δεν πιστεύω αυτό να δηλώνει εκπρόσωπο της δημοκρατίας;
    Το ότι ήταν οφέλιμο σύστημα για τους ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ τι σχέση έχει με τον υπόλοιπο κόσμο;
    Το ίδιο δεν κάνουν σήμερα και οι ΗΠΑ που έχουν αιματοκυλήσει τον ντουνιά; Μήπως ο εθνικοσοσιαλισμός δεν ήταν ωφέλιμος για την διαβίωση των Γερμανών, οι οποίοι όμως ΓΕΝΟΚΤΌΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
    Άστο Σιμωνίδη, δεν το σώζεις! Απλά ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο να ξεκολλήσει το μυαλό σου, γιατί αλήθεια φαίνεται ότι αρχίζεις και αποκτάς γνώσεις μεν, αλλά είναι εμφανέστατο ότι ξεκίνησες να το κάνεις μεγάλος και αυτό πάντα έχει ως συνέπεια να μην συνοδεύονται αυτές από ευρύτητα πνεύματος και από άνοιγμα του γνωστικού ορίζοντα!
    Φαίνεται ότι κολλάς εύκολα σε κάτι που μαθαίνεις ΤΩΡΑ!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!

  • Σιμωνιδης says:

   Άκου φίλε …ΑΥΤΑ.Πως κατάλαβα ότι είσαι εσύ…έχω μνήμη ελέφαντα,για να μην πω δηνόσαυρου(θυμάμε τους πάντες τι έχουν γράψει..και θα στο αποδείξω τώρα) ,αλλά με βοήθησε και το πρώτο σχόλιο που δεν του είχα δώσει σημασία,αλλά και η δικά σου «»εμμονή»» για τον Ναπολέοντα και τον διαφωτισμό-δημοκρατία(βλέπεις λες εμένα ότι έχω εμμονε΄ς αλλά εσύ μιλάς για συνγκερκιμένα και κατάλαβα ότι είσαι εσύ.Εμένα η γνώση δεν μου χαρήστηκε,ούτε την πείρα μέσα από αντιμαχόμενες στοές που η κάθε μια έχει ράψει,κόψει μετρήσει για τις δικές της ανάγκες..και τις αμόλυσε στον λαό.
   .Λόγο της δυσλεξίας μου έπρεπε να διαβάζω βιβλία για να οργανωνω το μυαλό απ’ο 14 χρόνων…και με βοήθησε … όχι ένας μάγος,αλλά ο νονός μου που ήταν Ακαδημαικός..και μου έδωσα ΤΑ ΚΑΤΆΛΛΗΛΑ βιβλία του 18-19 αιώνα να διαβάσω…δηλαδή από την πηγή(Κωνασταντίνος Σάθας-Εθνικός, Παπαρηγόπουλος-Χριστιανός Ομηρό του Μαρωνίτη κ.α.)..και όχι βιβλία που γράφτηκαν από βιβλία και μετά σε άλλα βιβλία και ο καθένας έβαζε τον «»ΧΑΒΑ ΤΟΥ»»(π.χ. εγκυκλοπαίδια του ήλιου=για κάποιο λόγο την σταμάτησαν και καλά έκαναν…αλλά στο Ιντερνετ κυκλοφορεί δωρεάν ΣΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΑΡΓΑΡΗΤΑΡΙ αντικαθεστοτηκο,που στην ουσία σε κατευθύνει και δεν σε οδηγεί………ενώ τα άλλα τα πληρώνεις ΑΔΡΑ)!..το ένα το έγραψε δημοσιογραφος-δικηγόρος και τα άλλα ακαδημαικοι αρχαιολογοι ιστορικοι.

   Πάμε τώρα στο ρεζουμε….για ποιον Ναπολέοντα μιλάς ΚΑΙ ΒΡΊΖΕΙς ……γι αυτόν που κατέκτησε την Ρώμη και το βατικανό και άνοιξε τις βιβλιοθήκες και βγήκε «ΑΛΗΘΙΝΗ» γνώση…και γράφτηκαν βιβλία όπως η ΩΓΥΓΙΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ?

   http://www.politeianet.gr/books/9789607199317-stageiritis-athanasios-eleutheri-skepsis-ogugia-i-archaiologia-protos-tomos-191247

   για ποιον Ναπολέοντα μιλάς ΚΑΙ ΒΡΊΖΕΙς…για αυτόν που παραλίγο να ΚΑΤΑΣΤΕΡΨΕΙ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ…….ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΡΙΟΥΣ ΚΙΜΕΡΙΟΥΣ???δηλαδή αυτούς(Βρετανούς) που στις ταινίες τους τον δείχνουν κοντό ψυχασθενή ….ενώ τους δικούς τους σαν ελευθερωτές…….και τότε είναι που οι Τραπεζίτες πείραν όλον τον πλόυτο της Αγγλίας μα αφορμή την μάχη του Βατερλό…και αλώθηκαν οι φιλοσοφικές στοές από τους τραπεζίτες…και φτάσαμε στο σημερινο αποτέλεσμα?

   για ποιον Ναπολέοντα μιλάς ΚΑΙ ΒΡΊΖΕΙς….αυτός ο οποίος προφητευτικέ από την Γ-εφυ-ΡΑΙΑ=ΓΡΑΙΑ=ΓΡΑΙΚΙΑ=GREECE της Κύμης Νάπολης το 700 π.χ…ότι ένας ΓαλλόΓραικός..θα κατακτήσει την Ρώμη…και γιαυτό οι Ρωμαίοι έκαναν θυσίες ζευγάρια Γάλλων και Ελλήνων στα Σατουρνάλια ..για να εξορκίσουν το κακό….αλλά τελικά η προφητεία βγήκε μετά από 1400 χρόνια από καταστροφή της Ρώμης!

   για ποιον Ναπολέοντα μιλάς ΚΑΙ ΒΡΊΖΕΙς…ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΦΥΡΑΙΟ…..αυτός που η καταγωγή του είναι από την Νάπολη(απο τους καθαρούς,από τους πρώτους οικιστές ,τους αρχαίους Παρθενοπαιδες ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ!!!)…εξού και ΝΑΠΟΛΕΩΝ=ΝΑΠΟΛΗ….αλλά και από καταγωγή από την ΜΑΝΗ!!Ποιοι Γεφυραίοι..αυτοί της Νάπολης Κύμης που έδωσαν το αλφαβητό σε όλο τον δυτικό κόσμο…και τις προφητείες και τα Παλλάδια στους Ρωμαίους Πελασγούς αδερφούς μας!

   Αν οι Γεφυραίοι είναι Εβραίοι…τότε η μάνα του ΑΛΕΞΑΔΡΟΥ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΔΩΔΩΝΕΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ(7 ΧΡΟΝΙΑ=ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 13 ΧΡΟΝΩΝ)…ΚΑΙ ΤΙς ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΑ «»ΟΛΥΜΠΙΑΣ»» ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ «ΜΥΡΤΑΛΗ»…..ΑΡΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ,ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ(ΑΡΓΙΤΕΣ)

   Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ…αφού η μάνα του ήταν ιέρεια των Σελλών(Γεφυραίων)????

   Οι Συροφοίνικες τι είναι…..??? να σου πω έγω τι είναι …το λέει ο ίδιος ο Χριστός

   «η δε γυνή ην Ελληνίς, Συροφοινίκισσα τω γένει» (Μαρκ. 7,26)…περί Κυνάρια ο λόγος…η Χανναναια και ο Ιησούς.

   Τι είναι οι Αθηναιοι που κατατρώπωσαν τους ΑΡΙΟΥΣ πέρσες στην μάχη του Μαραθώνα…όταν εδρεώθηκε η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

   τι είναι ο Εχετλος??

   άσε ρε αυτα που μου κάνεις και μάθημα ανθρωπισμου…εσυ που πριν 2 μηνες παροτρηνες το κοσμο σε εμφυλιο ..να χυθει αδερφικο αιμα …τους εβγαλες ολους προδοτες,και τον σταρτο και ήθελες τους Συροφοίνικες ΣΥΡΙΟΥΣ να τους στειλούμε στον πάτο της θάλασσας..και τώρα μου μιλάς για τον ιμπεριαλισμο της δημοκρατίας….και για ανθρωπισμό….’ασε μας ρε ΑΥΤΑ!Εσύ δεν ήσουνα κάποτε που έλεγε ότι αυτό το κρατός το Ελληνικό πρέπει να αλλάξει και να αιμοτοκυλιθη τα βαλακάνια ώστε να δημιουργηθει ενα καινουργιο κρατός υπερκράτος (είδες που θυμάμαι τα πάντα!!).Εσύ που έχεις καλύτερα του ΙΝΔΟΥΣ…δεν μου λες..οι Ινδοί που είναι..και τι θέση πε΄ρνουν σε αυτά που έρχονται???Δεν βλέπω να [παιρνουν θέση???Τι θέση θα πάρει το Θιβετ και η Σαμπαλά???

   ΧΑΙΡΕ ΚΡΙΣΝΑ!!!!!!

 4. Σιμωνιδης says:

  https://www.youtube.com/watch?v=PVzljDmoPVs

  και ένα τραγούδι αφιερωμένο στου 14 Λύκους που έμειναν στην Νορβηγία και η κυβέρνηση έδωσε άδεια κυνηγιού σε χιλιάδες νορβηγούς να τους εξαφανήσουν……..το βίντεο λέει πολλά……

  ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΒΡΒΑΡΟΣ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *