09:37 - 13/06/2019

Απαγόρευση σε πατέρα να αποκαλεί τη κόρη του με το όνομα της.

Δικαστήριο απαγορεύει σε πατέρα στον Καναδά να αποκαλέσει την κόρη του με το όνομα που τη βάφτισε.

Ο λόγος είναι γιατί η δεκατετράχρονη αποφάσισε να αλλάξει φύλο και το νομικό πλαίσιο του Καναδά επιβάλλει στους γονείς να συμμορφωθούν αλλιώς θα έχουν κυρώσεις. Αντίστοιχο νομικό πλαίσιο έχει περάσει και στη χώρα μας και θα πρέπει να συνηθίσουμε πλέον ότι τα παιδιά ανήκουν στο κράτος και όχι στην οικογένεια.

Η απόδειξη της γελοιότητας του δικαιωματισμού που λειτουργεί σαν δούρειος ίππος για να μας στερήσει δικαιώματα είναι ότι το δικαστήριο έκρινε ότι το δεκατετράχρονο ανήλικο έχει το δικαίωμα να αλλάξει νομικά το όνομα και το φύλο του χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων του.

caldronpool.com

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh