Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

10:04 - 22/10/2022

Αντι-Γένεσις. Ο κόσμος οδηγείται σε προ-Δημιουργικό στάδιο… Σε πλανητική κλίμακα μια αγάπη στο σκότος…”και οι άνθρωποι ηγάπησαν το σκότος μάλλον παρά το φως”

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σε πλανητική κλίμακα μια αγάπη στο σκότος…”και οι άνθρωποι ηγάπησαν το σκότος μάλλον παρά το φως” Μετά την ερημοποίηση επί covid19 οι κοσμοκάτορες του σκότους επιβάλουν το σκότος..

”και οι άνθρωποι ηγάπησαν το σκότος μάλλον παρά το φως·” Επιχειρούν να εμπεδώσουν σε πλανητική κλίμακα μια αγάπη στο σκότος.. μ’ άφορμή γεωπολιτικές προκλήσεις, ενεργειακή κρίση, κλιματική αλλαγή…Το σκότος σώζει το σκότος εξοικονομεί το σκότος συμπάσχει το σκότος είναι αγάπη. Μια αντιστροφή…Αλλά αυτή είναι η Κρίση.. κρίση αμετάκλητη…..

19 Και αυτή είναι η κρίσις, ότι το φως ήλθεν εις τον κόσμον, και οι άνθρωποι ηγάπησαν το σκότος μάλλον παρά το φως· διοτι ήσαν πονηρά τα έργα αυτών.(κατά Ιωάννην 3)

Μετά την γενικευμένη ερημοποίηση με πρόσχημα υγειονομικό που επιβλήθηκε δια απόλυτης καραντίνας-lockdown, στρατιωτικού νόμου και κατ΄οίκον περιοριοσμόν, ακούσιο εγκλεισμό ολόκληρων πληθυσμών οδεύουμε σε μια φάση-περίοδος σκότους. H εποχή dark ήρθε με κατασκευασμένο πρόσχημα ενεργειακό. Άπλετο σκότος…μια ακόμη πνευματική παρέκκλιση…Από τους ”Τεχνητούς Παραδείσους” των καταραμένων ποιητών στις ”Τεχνητές Κολάσεις” των καταραμένων πολιτικών. Σαν κάποιο καθόλου αόρατο κέντρο να δημιουργεί σκόπιμα συνθήκες προσομοίωσης του βασίλειου του σκότους. Πέραν των γεωπολιτικών παιχνιδιών και οικονομικών ανταγωνισμών υπάρχει κι ένα bras de fer σε πνευματικό επίπεδο. Που πάντα υφέρπει αλλά τώρα κορυφώνεται…

20 Επειδή πας, οστις πράττει φαύλα, μισεί το φως και δεν έρχεται εις το φως, δια να μη ελεγχθώσι τα έργα αυτού· (κατά Ιωάννην 3)

Δεν είναι απλά ένας πόλεμος πολιτισμών ένα ακόμη σοκ πολιτισμών μεταξύ Δύσης και Ρωσίας (Ανατολής) αλλά ένας αγώνας υπαρξιακός ”ενάντια στις αρχές, στις εξουσίες, στους κοσμοκράτορες του σκότους του αιώνος τούτου”

”νῦν ὁ ἄρχων τοῦ κόσμου τούτου ( Ιω κεφ 12,31) επιβάλει το σκότος και εγένετο σκότος.. πλανητικό blackout που συνοδεύει τον Σκοταδισμό σε πνευματικό και ηθικό επίπεδο.

” τὰ τοῦ σκότους γεννήματα” (Ἅγ. Γρηγόριος Νύσσης) εντείνουν το έρεβος……

Το γεωπολιτικό σχέδιο καθυπόταξης της γης είναι πολύ πιο σατανικό.

Οι Παγκοσμιοκρατικές Υπερδυνάμεις συσσωρεύουν με πολέμους και αποικιοκρατικού τύπου συμμαχίες τα ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη όχι μόνο για την οικονομική τους παντοκρατορία αλλά και για να επιβάλουν συσκότιση στον κόσμο..ΑναΔημιουργοί μια Β΄Γένεσις μια Αντιγένεσις επιστροφή στις αρχικές συνθήκες προ Δημιουργίας‘ ἡ δὲ γῆ ἦν ἀόρατος καὶ ἀκατασκεύαστος, καὶ σκότος ἐπάνω τῆς ἀβύσσου”. Ο κόσμος οδηγείται σε προΔημιουργικό στάδιο…

«Ἀποθώμεθα οὖν τὰ ἔργα τοῦ σκότους » (Ρωμ. ιγ΄ 11-14, ιδ΄ 1-4).

Οι πολίτες ”δέσμιοι σκότους” (Σοφία Σολομώντος) σκότους μεταφυσικού και υλικού….Συρία, Λίβανος, Βενεζουέλα ήταν μόνο η αρχή η Ευρώπη ακολουθεί….

”Ἐγώ εἰμί τό σκότος τοῦ κόσμου” επαίρεται το αρχέγονο Υποκατάστατο η γελοία καρικατούρα…

Από το βδέλυγμα της ερημώσεως στο βασίλειο του σκότους επί της γης..

η Mεγάλη Πολική νύχτα πόσο διαρκεί;

dimpenews.comΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*