ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ανώτατος αξιωματούχος του ΠΟΥ: «Μπορεί να χρειαστεί να μπούμε και στα σπίτια σας και να πάρουμε μέλη της οικογένειά σας»

· Κατοχικά Νέα

Στις 30 Μαρτίου ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Δρ. Michael Ryan, είπε κάτι που δεν ακούστηκε και πολύ (!), ότι μπορεί να χρειαστεί να «εισέλθουμε στα σπίτια και να απομακρύνουμε μέλη της οικογένειας» λόγω του νέου κοροναϊού.

Δες εδώ το βίντεο:

Ο αξιωματούχος του ΠΟΥ δήλωσε: “στα περισσότερα μέρη του κόσμου, λόγω της απομόνωσης, το μεγαλύτερο μέρος της μετάδοσης που συμβαίνει στην πραγματικότητα σε πολλές χώρες τώρα συμβαίνει μέσα στο σπίτι, σε οικογενειακό επίπεδο. Υπό μία έννοια, η μετάδοση έχει αφαιρεθεί από τους δρόμους και έχει επιστρέψει στις οικογενειακές μονάδες, τώρα πρέπει να πάμε να κοιτάξουμε στις οικογένειες και να βρούμε εκείνους τους ανθρώπους που μπορεί να είναι άρρωστοι και να τους απομακρύνουμε και να τους απομονώσουμε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΟ / πηγή

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Meta, Facebook και Instagram – συμφωνία για περιορισμούς και προστασία ανηλίκων στα social mediaΔΙΕΘΝΗ

Meta: Συμφωνία 18 δισ. δολαρίων για αγωγές σχετικά με εθισμό παιδιών στα social media

Κάμερες παρακολούθησης - δίκτυα δεδομένων και αλγοριθμική επιτήρησηΔΙΕΘΝΗ

Palantir και «αλγοκρατία»: Όταν το κράτος δεν βλέπει απλώς δεδομένα αλλά ζητά από τον αλγόριθμο να τα ενώσει

Άνθρωπος με κινητό τηλέφωνο - ψηφιακή ταυτότητα και ψηφιακή πρόσβασηΔΙΕΘΝΗ

Ψηφιακή ταυτότητα: Το πορτοφόλι που υπόσχεται ελευθερία — και το ερώτημα για την υποδομή που χτίζεται από κάτω

8 απαντήσεις στο “Ανώτατος αξιωματούχος του ΠΟΥ: «Μπορεί να χρειαστεί να μπούμε και στα σπίτια σας και να πάρουμε μέλη της οικογένειά σας»”

  1. Μην τους ανοιξετε την πορτα ..Πυροβοληστε τους η μαχαιρωστε τους οταν θα θελουν αν μπουν με την βια στα σπιτιασας

  2. οπιος θελει ας περασει
    εχει σφαιρα στο κεφαλι…
    θα σκοτωθη κοσμος
    πωολι κριμα!!!!

  3. δεν σας συνφευρον τα σχολια
    και τα σβηνεται..
    δεν πειραζη ειδη σας ξερουνε
    τη αντιπρωσοπεβεται..
    ευχαριστω!!!

  4. Προσεξτε απατη που αποφασισαν τα πιονια της ΕΕ.
    Θα δωσουν 540 δις ΔΑΝΕΙΑ μονο για τον κορωναιο και περιθαλψη και ΠΡΟΛΗΨΗ.
    δηλαδη θα μας δανεισουν για να παρουμε τα εμβολια και τα τσιπακια του bill gates.
    Προληψη σε ενα ιο ειναι το εμβολιο για οποιον δεν το καταλαβε.
    Θα πληρωσουμε για να μας δηλητηριασουν και να μας παρακωλουθουν σαν σκυλακια.

  5. Και πώς θα ξέρετε ρε φίλε σε ποια ποικογένεια υπάρχει άρρωστος; Ή μήπως είστε σε θέση να ξέρετε…..; και αν όντως μπορείτε να ξέρετε, πώς νοσούν κάποια μ΄’ελη της οικογένειας και άλλα όχι; Ή νοσούν όλοι; Και αν είναι έτσι γιατ’ί δεν επεμβαίνατε μωρίτερα, προτού κολλήσουν και οι άλλοι; Θα μας πείτε επ[ιτέλους γιατί θέλετε το DNA μας; Ε; Θα μας πείτε;

  6. Ο ΠΟΥ έχει ιδρυθεί από τους Ροκφέλερ και Ρότσιλντ. Γιατί νομίζετε πως έχουν φακελώσει τον κόσμο μέσω κοινωνικών δικτύων και messenger; Έχουν φτιάξει ήδη τη Μαύρη Λίστα, όπου μέσα βρίσκονται όλοι οι εχθροί της Ελίτ και οι πιθανοί επαναστάτες. Θέλουν να μπουν στα σπίτια για πάρουν με το ζόρι τα άτομα που είναι στη λίστα των σιωνιστών, μετά θα τους δηλώσουν ότι πέθαναν από κάποιο ιό και θα πουν στους συγγενείς τους ότι αναγκάστηκαν να κάψουν τα πτώματα για λόγους υγιεινής. Ολοκαύτωμα θα κάνουν!!!!!

  7. Ο ΠΟΥ έχει ιδρυθεί από τους Ροκφέλερ και Ρότσιλντ. Γιατί νομίζετε πως έχουν φακελώσει τον κόσμο μέσω κοινωνικών δικτύων και messenger; Έχουν φτιάξει ήδη τη Μαύρη Λίστα, όπου μέσα βρίσκονται όλοι οι εχθροί της Ελίτ και οι πιθανοί επαναστάτες. Θέλουν να μπουν στα σπίτια για να πάρουν με το ζόρι τα άτομα που είναι στη λίστα των σιωνιστών, μετά θα τους δηλώσουν ότι πέθαναν από κάποιο ιό και θα πουν στους συγγενείς τους ότι αναγκάστηκαν να κάψουν τα πτώματα για λόγους υγιεινής. Ολοκαύτωμα θα κάνουν!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά