13:29 - 31/07/2017

Η Αμερική το 2018, η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει

Η Αμερική το 2018, η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει.

Είμαστε κλειδωμένοι σε ένα άδικο Μάτριξ;

Οι καρδιές των ανθρώπου είναι κρύες: Δεν υπάρχει ηθική, Δεν υπάρχει εμπάθεια, Αντιπροσωπεύει την Αμερική σήμερα. Ακόμα και ο Λευκός Οίκος είναι σε συνεχή δράμα. Βρισκόμαστε στο τέλος και τα καθημερινά γεγονότα το αποδεικνύουν.

Έκθεση τελικών χρόνων του κ. Doom και τα τρέχοντα γεγονότα.

Η αρχή του τέλους έχει αρχίσει! Ένδειξη τελικών χρόνων.

Σημάδια των τελευταίων καιρών και τρέχοντα γεγγονότα.

Σημεία των καιρών-Τα τελευταία γεγγονότα.

Έκθεση τελικών χρόνων του κ. Doom και τρέχοντα γεγονότα.

Ο Ομπάμα έφερε την ανομία στην Αμερική, είμαστε τώρα παγιδευμένοι.

Κοιτάξτε, αυτή η γενιά δεν έχει δει ποτέ αυτές τις τελικές χρονικές στιγμές μέχρι την περίοδο του Αύγουστου 2017!

http://beforeitsnews.com/alternative/2017/07/america-in-2018-the-beginning-of-the-end-has-begun-salient-videos-jasona-mrdoom-3537585.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 4
  0
  Τι σου ειναι οι ασιατες αν δεν εχουν αγελες αγριων τετραποδων , σαν νομαδες , αρακτεοι …ενω τωρα στους ουρανοξυστες ….ειναι πολυ μπερδεμενοι.
 2. Αλέξης Βενέτης 4 Αυγούστου 2017 @ 20:18
  0
  1
  τρομολαγνεια. δεν βαρεθηκατε? καθε χρονο λετε οτι αρχιζει το τελος του κοσμου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί