ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αμερικανική εταιρεία κατασκεύασε σφαίρες από δέρμα χοίρου για να στέλνει τους Μουσουλμάνους στην Κόλαση!

· Κατοχικά Νέα

wfgnff

Και όμως! Δεν είναι φάρσα ούτε διαδικτυακό viral μύθευμα, αλλά θλιβερή πραγματικότητα: ως αντίδραση στη δημιουργία Ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου κοντά στο σημείο «ground zero» όπου άλλοτε υψώνονταν οι δίδυμοι πύργοι, εταιρεία πυρομαχικών προχώρησε στην κατασκευή και παραγωγή ειδικών σφαιρών επενδυμένων με δέρμα χοίρου, με προφανή πρόθεση, καθώς ως γνωστόν οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό. Κατ’ αυτό τον τρόπο, όχι μόνο θα τους «ξεκάνει» κανείς, αλλά επιπλέον θα τους στέλνει και στην κόλαση!

Οι ιθύνοντες της εταιρείας South Fork Industries συνόδευσαν το μεταφυσικά «προηγμένο» προϊόν τους με ειδική δήλωση: «με τα πυρομαχικά Jihawg δεν σκοτώνεις απλά τον ισλαμιστή τρομοκράτη, αλλά φροντίζεις να τον στείλεις στην κόλαση. Έτσι, οι όποιοι επίδοξοι μάρτυρες θα το σκεφτούν διπλά προτού εξαπολύσουν κάποια επίθεση αυτοκτονίας. Εάν ποτέ χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, τα πυρομαχικά σας θα λειτουργήσουν σε διπλό επίπεδο».

Η εταιρεία μάλιστα προέβη και στην κυκλοφορία διαφημιστικού t-shirt πάνω στο οποίο αναγράφεται το σλόγκαν: Ham in MoHAMed (επί το ελληνικότερον και σε πολλή ελεύθερη μετάφραση που δεν αποδίδει το λογοπαίγνιο στα αγγλικά: Χοιρινό στον Χοιρομωάμεθ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Στρατιώτες σε ευρωπαϊκή στρατιωτική τελετή - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πολλαπλά εμπορικά πλοία χτυπήθηκαν στον Περσικό Κόλπο και τον Κόλπο του Ομάν

ΔΙΕΘΝΗ

Βόρεια Κορέα: Νέα εγκατάσταση εμπλουτισμού ουρανίου στο Yongbyon – Συναγερμός από τον IAEA

ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε στον Καναδά η διεξαγωγή 4ήμερης έρευνας στο Κοινοβούλιο για τους τραυματισμούς από το εμβόλιο κατά της COVID

7 απαντήσεις στο “Αμερικανική εταιρεία κατασκεύασε σφαίρες από δέρμα χοίρου για να στέλνει τους Μουσουλμάνους στην Κόλαση!”

  1. Περίφημη ιδέα!

    Ούτε οι Ιουδαίοι τρώνε χοιρινό.

    Οπότε εάν κάποιος θέλει να βάλει “φωτιά” στην κόλαση… δεν έχει παρά με δύο τέτοιες σφαίρες, να στείλει εκεί, ένα Μουσουλμάνο και ένα Ιουδαίο!

    Θα βρει μπελά ο διάολος… τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

    Αυτά.

  2. Και γαμώ τις εμπνεύσεις….
    Αυτό είναι..
    όταν βρίσκεσαι απέναντι σε θρησκομανείς δολοφόνους…βάζεις τη φαντασία να δουλέψει…
    Υ.Γ
    Χρόνια πολλά στη παρέα σας!!

  3. η ιστορία μας λέει οτι οι ινδιες (Πακισταν-Ινδια-Μπαγκλαντες) ξεσηκώθηκαν εναντίων των Βρετανών αποικιοκρατών λόγο του χοιρινού. Ο τοπικός στρατός εφοδιάζονταν με τυφέκια και φυσίγγια από την Αγγλία. Όταν οι Άγγλοι αποφάσισαν να καλ΄θπτουν τα φυσιγγια με λοίπος χοιρινό ξεσηκώθηκαν οι πληρωμένοι στρατοι…. Μια τέτοια σφαίρα μόνο στο άκουσμα της πόσο μπορεί να ρίξει το ηθικό ενός τέτοιου στρατου….

  4. σαν ιδεα ειναι εξυπνη με την έννοια ότι αυτοι που σκοτωνουν στο ονομα του θεου τους και εχουν επιπεδο αντιληπτικοτητας χειροτερο και απο ζωου, θα χαψουν οτι με τις χοιρινες σφαιρες θα πανε στη κολαση οποτε μηπως λειτουργησει θετικα, αλλα πλεον τα πραγματα ειναι εκτος ελεγχου δυστυχως….

  5. ΑΝΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΠΡΟΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝΝ ΑΓΑΠΗ. ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ( ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ) ΚΑΤΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΕΝΝ ΕΤΗ 2016 ΚΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΑΠΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά