11:50 - 07/08/2016

Η άλλη όψη της Ολυμπιάδας: Ατζέντα 21 και παγκόσμιος ηγέτης

Η άλλη όψη της Ολυμπιάδας: Ατζέντα 21 και παγκόσμιος ηγέτης

Ξεκινούν λοιπόν οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας και η τελετή έναρξης δεν θα μπορούσε παρά να έχει άρωμα Νέας Τάξης και Ατζέντας 21.

Στην… γιορτή συμμετείχαν 11.000 αθλητές αλλά και 60.000 θεατές αλλά και 8.000 εθελοντές.

Κεντρικό θέμα ήταν τι άλλο, το περιβάλλον και η υποτιθέμενη υπερθέρμανση με σήμα το παγκοσμιοποιητικό σύμβολο της «ειρήνης» προσαρμοσμένο στα «περιβαλλοντικά πρότυπα» και τις άσπρες βάσεις να μοιάζουν με 3 εξάρια (δύο μικρά και ένα μεγάλο ανάμεσα).

vrazilia

Οι 11.000 αθλητές, έλαβαν από έναν σπόρο, τον οποίο θα φυτέψουν σε έναν ειδικό σωλήνα με χώμα για να δημιουργήσουν το… δέντρο του μέλλοντος που θα δώσει ανάσα στην Γη, με υπονοούμενα για τον παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος θα κληθεί για να «σώσει» τις τρομοκρατημένες μάζες και το περιβάλλον.

Φυσικά υπήρξε και Ολυμπιακή ομάδα «προσφύγων», που μπήκε στο στάδιο προτελευταία, αμέσως πριν την οικοδέσποινα Βραζιλία.

Η μίξη των λαών έγινε «σήμα» της Ολυμπιάδας, διαγράφοντας το γεγονός του εποικισμού της Δύσης από οπαδούς του βάρβαρου Ισλάμ.

Τους «πρόσφυγες» καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με την παρουσία σας σε αυτούς τους Αγώνες στέλνετε μήνυμα ελπίδας στους πρόσφυγες σε όλον τον κόσμο».

olimpiada

Η υποκρισία στο απόγειό της, καθώς οι «πρόσφυγες» αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους εξαιτίας της Νέας Τάξης, η οποία σκαρώνει πολέμους σε περιοχές και μετά διοργανώνει Ολυμπιάδες προωθώντας δήθεν την ειρήνη.

Μετά την είσοδο των αθλητών οι σπόροι που νωρίτερα είχαν φυτέψει στα ειδικά φιαλίδια οι αθλητές που συμμετείχαν στην παρέλαση, μετατράπηκαν σε δένδρα. Αυτά σχημάτισαν Ολυμπιακούς Κύκλους που για πρώτη φορά δεν είχαν τα γνωστά χρώματα, αλλά ήταν πράσινοι, όπως το χρώμα του κακού αλλά και της Ατζέντας 21 (πράσινη ανάπτυξη, πράσινη ενέργεια, πράσινοι φόροι).

liakonews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΙΔΟΎ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ 08/07/2016 @ 1:10 ΜΜ

    Η ΆΛΛΗ ΌΨΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΉΤΑΝ ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΉΡΞΕ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΎ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ ΟΎΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΉ ΔΕΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΉΤΑΝ Η ΟΛΥΜΠΙΆΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΤΙΣ ΡΊΖΕΣ ΤΗΣ..ΠΟΤΈ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΌΓΟΣ ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΘΕΣΗ. ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΎΝ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΌΤΙ ΣΤΟΝ ΝΈΟ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΤΆ ΜΑΝΊΑΣ ΑΝΆΦΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΌΓΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΈΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΆΔΑ ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ. (ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΒΈΒΑΙΑ ΈΧΟΥΝ ΈΚΛΕΙΨΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ ΕΔΏ ΤΟΝ ΤΟΠΟ)

    • Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι αδυνατον να χαθει…φιλε μου φιλη μου δεν το επιτρεπει αυτο το συστημα

  2. ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΑΓΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΜ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ…
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ???

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh