Η άλλη όψη της Ολυμπιάδας: Ατζέντα 21 και παγκόσμιος ηγέτης

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Η άλλη όψη της Ολυμπιάδας: Ατζέντα 21 και παγκόσμιος ηγέτης

Ξεκινούν λοιπόν οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας και η τελετή έναρξης δεν θα μπορούσε παρά να έχει άρωμα Νέας Τάξης και Ατζέντας 21.

Στην… γιορτή συμμετείχαν 11.000 αθλητές αλλά και 60.000 θεατές αλλά και 8.000 εθελοντές.

Κεντρικό θέμα ήταν τι άλλο, το περιβάλλον και η υποτιθέμενη υπερθέρμανση με σήμα το παγκοσμιοποιητικό σύμβολο της «ειρήνης» προσαρμοσμένο στα «περιβαλλοντικά πρότυπα» και τις άσπρες βάσεις να μοιάζουν με 3 εξάρια (δύο μικρά και ένα μεγάλο ανάμεσα).

vrazilia

Οι 11.000 αθλητές, έλαβαν από έναν σπόρο, τον οποίο θα φυτέψουν σε έναν ειδικό σωλήνα με χώμα για να δημιουργήσουν το… δέντρο του μέλλοντος που θα δώσει ανάσα στην Γη, με υπονοούμενα για τον παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος θα κληθεί για να «σώσει» τις τρομοκρατημένες μάζες και το περιβάλλον.

Φυσικά υπήρξε και Ολυμπιακή ομάδα «προσφύγων», που μπήκε στο στάδιο προτελευταία, αμέσως πριν την οικοδέσποινα Βραζιλία.

Η μίξη των λαών έγινε «σήμα» της Ολυμπιάδας, διαγράφοντας το γεγονός του εποικισμού της Δύσης από οπαδούς του βάρβαρου Ισλάμ.

Τους «πρόσφυγες» καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με την παρουσία σας σε αυτούς τους Αγώνες στέλνετε μήνυμα ελπίδας στους πρόσφυγες σε όλον τον κόσμο».

olimpiada

Η υποκρισία στο απόγειό της, καθώς οι «πρόσφυγες» αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους εξαιτίας της Νέας Τάξης, η οποία σκαρώνει πολέμους σε περιοχές και μετά διοργανώνει Ολυμπιάδες προωθώντας δήθεν την ειρήνη.

Μετά την είσοδο των αθλητών οι σπόροι που νωρίτερα είχαν φυτέψει στα ειδικά φιαλίδια οι αθλητές που συμμετείχαν στην παρέλαση, μετατράπηκαν σε δένδρα. Αυτά σχημάτισαν Ολυμπιακούς Κύκλους που για πρώτη φορά δεν είχαν τα γνωστά χρώματα, αλλά ήταν πράσινοι, όπως το χρώμα του κακού αλλά και της Ατζέντας 21 (πράσινη ανάπτυξη, πράσινη ενέργεια, πράσινοι φόροι).

liakonews.gr

Loading...

3 thoughts on “Η άλλη όψη της Ολυμπιάδας: Ατζέντα 21 και παγκόσμιος ηγέτης

  1. ΙΔΟΎ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ says:

    Η ΆΛΛΗ ΌΨΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΉΤΑΝ ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΉΡΞΕ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΎ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ ΟΎΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΉ ΔΕΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΉΤΑΝ Η ΟΛΥΜΠΙΆΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΤΙΣ ΡΊΖΕΣ ΤΗΣ..ΠΟΤΈ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΌΓΟΣ ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΘΕΣΗ. ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΎΝ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΌΤΙ ΣΤΟΝ ΝΈΟ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΤΆ ΜΑΝΊΑΣ ΑΝΆΦΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΌΓΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΈΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΆΔΑ ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ. (ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΒΈΒΑΙΑ ΈΧΟΥΝ ΈΚΛΕΙΨΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ ΕΔΏ ΤΟΝ ΤΟΠΟ)

  2. FUCK MY LUCK says:

    ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΑΓΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΜ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ…
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *