09:27 - 12/11/2020

Αλκυόν Πλειάδες 100: Κάστινγκ καναπέ Χόλιγουντ-Μπόλιγουντ Παιδοφιλία, Σατανισμός, Παιδική κακοποίηση

Χωρίς αμφιβολία, το Χόλιγουντ ήταν πάντα ένα κατ ‘εξοχήν μαγικό μέρος με μια ιδιαίτερη έλξη από την προέλευσή του, ωστόσο είναι γνωστό ότι η βιομηχανία του Χόλιγουντ έχει από καιρό μια ατζέντα χειραγώγησης και ελέγχου, εκτός από το ότι έχει μετατραπεί στον  κινηματογραφικό βραχίονα της διαφήμισης, είναι επίσης το πώς η σατανιστική ελίτ προσπαθεί να μας πιέσει με την πονηρή της οπτική για τον κόσμο, μέσα από ταινίες όπου υπάρχει πάνω από έναν αιώνα απληστίας, διαφθοράς, άλλοθι, υπερβολικών δόσεων, σκανδάλων και σεξουαλικών κακοποιήσεων πίσω από τις κάμερες, καθώς και τον πιο διεφθαρμένο Λουσιφερισμό.

Εν ολίγοις, το Χόλιγουντ δεν είναι πραγματικά ένα μέρος έλξης και γοητείας, όπως πιστευόταν πάντα, αλλά αφορά τελετουργίες, δαίμονες και σοδομίες και όπου πολλοί εξαπατημένοι ηθοποιοί και των δυο φύλων έχουν υποφέρει ειδικά στην αρχή της καριέρας τους τα “κάστινγκ του καναπέ”, υπό τις απαιτήσεις  των σεξουαλικών χαρών από μέρους των παραγωγών ή των σκηνοθετών, με αντάλλαγμα την επιλογή ενός ρόλου.

Επίσης στο Μπόλιγουντ έχει εμφανιστεί η τεράστια αποκάλυψη των σεξουαλικών κακοποιών που εργάζονται ως σκηνοθέτες στον σκοτεινό κόσμο του ινδικού κινηματογράφου, και όπου αρκετές ηθοποιοί αρχίζουν να μιλούν εναντίον των σεξουαλικών αρπακτικών.

Όμως αυτό δεν συμβαίνει μόνο στη βιομηχανία του κινηματογράφου, είναι γνωστό ότι η Ευρώπη ήταν πάντα ένα καταφύγιο παιδεραστών και η κατοικία των αρχαίων αριστοκρατικών γραμμών αίματος που ελέγχουν τον πλανήτη, ενώ τρέφονται παρασιτικά με την ενέργεια και το αίμα των νέων που αποκτούν μέσω τελετουργιών που σχετίζονται με τον σατανισμό …

Και τι να πούμε για τον σεξουαλικό δράστη Τζέφρι Έπσταϊν, και τη σύνδεσή του με πολιτικούς, διασημότητες και εκατομμυριούχους, επιβάτες του Lolita Express και το νησί των οργιών;Και σχετικά με τις δομές της εξουσίας, οι οποίες ελέγχουν την παιδεραστία, τον σατανισμό, τη σοδομία, τον βαμπιρισμό, την παιδική τελετουργική κακοποίηση και κάθε είδους διαστροφών του χειρότερου είδους και στις οποίες τα πιο ζημιωμένα είναι τα παιδιά;

Και σχετικά με το αδρενόχρωμα ή το αδρεναλισμένο αίμα που λαμβάνεται μέσω τελετουργιών αίματος και κακοποίησης παιδιών, το οποίο πολλές από τις διασημότητες έχουν χρησιμοποιήσει ως φάρμακο; Και είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο στόχος της σκοτεινής, κακής και σατανιστικής ελίτ είναι επειγόντως να τερματίσει αυτόν τον άβολο πολιτισμό.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Πραγματικά τόσα ονόματα γνωστών και μη, υψηλόβαθμων στελεχών. Τοση διαστροφή . Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Καταραμένοι να ναι.

 2. imikritrompeta 11/12/2020 @ 11:49 ΠΜ

  Μια από μεγαλύτερες αμαρτίες στο σατανισμό είναι η κακοποίηση παιδιών και ζώων, αυτός που έγραψε το κείμενο είναι κλασικός προπαγανδιστής απάτης που ονομζετε χριστιανισμός.

  Μόνο με τρομοκρατία καταφέρνουν να κρατάνε τα αμόρφωτα στο μαντρί και να τα κουρεύουν κάθε φορά με πρόσχημα το κοινό καλο.

  Ισχυριζονται μεν ότι τους αγαπάνε όλους, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι μεγάλο ψέμα.
  Όταν λες πως αγαπάς τους πάντες κοροϊδεύεις τουλάχιστον τον εαυτό σου, εμείς το έχουμε δει το μίσος μες στα μάτια τους για τον συνάνθρωπο που έχει διαφορετική άποψη.

  Γιατί αυτός που επιλέγει το σκότος μπορεί να διακρίνει το καλό από το κακό.
  Γιατί είμαστε ειλικρινείς πάνω από όλα με τον εαυτό μας.
  Γιατί να ζητάμε συγχώρεση και από ποιων.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*