12:09 - 09/01/2019

Αυτό φέρνουν τα «κίτρινα γιλέκα»: Θέλουν να καταργήσουν την ανωνυμία και τις ανεξέλεγκτες διαδηλώσεις στην Γαλλία – Όλα ελεγχόμενα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αυστηρότερα μέτρα με στόχο κυρίως όσους οργανώνουν μη εγκεκριμένες διαδηλώσεις προτίθεται να λάβει η γαλλική κυβέρνηση.
Αυτό ανακοίνωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ στον απόηχο και των τελευταίων βίαιων διαδηλώσεων από τα «Kίτρινα Γιλέκα», το περασμένο Σάββατο.

Στα νέα μέτρα που εξετάζει η γαλλική κυβέρνηση περιλαμβάνεται η απαγόρευση της μάσκας ή οποιουδήποτε άλλου μέσου που κρύβει το πρόσωπο, σε μία προσπάθεια να αποκλειστούν από τις κινητοποιήσεις τα ταραχοποιά στοιχεία.

Με άλλα λόγια τα «κίτρινα γιλέκα» επιφέρουν στην Γαλλία αυστηρότερα αστυνομικά μέτρα.

Και φυσικά οι πραγματικοί «κουκουλοφόροι» θα συνεχίσουν να δρουν.

el.gr

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 01/09/2019 @ Ιανουάριος 9, 2019 3:59 μμ

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ , ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ, ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΛΗΡΗΣ ΑΤΑΡΑΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*