11:45 - 11/01/2019

Αυτά γράφουν ακριβώς τα ισλαμικά φυλλάδια που εστάλησαν στους Έλληνες – Η φράση που… «μυρίζει» παγκόσμιο ηγέτη

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σάλο προκάλεσαν χθες οι φάκελοι που εστάλησαν σε πανεπιστήμια της χώρας, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, περιείχαν φυλλάδια στην αραβική γλώσσα και «βιομηχανικές ερεθιστικές ουσίες»,οι οποίες χρησιμοποιούνται στην παραγωγή και βελτίωση συγκολλητικών ουσιών και μελανιών εκτύπωσης

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «STAR», μέσα στους φακέλους βρέθηκαν προπαγανδιστικά ισλαμικά φυλλάδια.

Δείτε τι περιείχαν αναλυτικά:

Το πρώτο φυλλάδιο (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) φέρει τον τίτλο: «Ο άνθρωπος, οι άπιστοι», αναφερόμενο σε δύο εδάφια του Κορανίου.

Το δεύτερο φυλλάδιο ονομάζεται: «Η απόλυτη νίκη είναι για το Ισλάμ, όχι όμως μέσω των μουσουλμάνων».

Μέσω ποιών δηλαδή; Μέσω ενός παγκόσμιου ηγέτη, τον οποίο φαντάζονται ως τον Γιαχβέ-Αλλάχ;

Ή αυτό αποτελεί μια προσπάθεια ριζοσπαστικοποίησης δυτικών ώστε να μετατραπούν σε λίγο καιρό σε «μοναχικούς λύκους»;, όπως ανέφεραν «ειδικοί» στο Star;

Το τρίτο φυλλάδιο έχει τίτλο: «Ω άνθρωπε, να είσαι άνθρωπος και όχι σατανάς».

Το τέταρτο φυλλάδιο έχει τίτλο: «Πώς να παρατείνετε το χρόνο της πολικότητας της Γης; Το μόνο όπλο κατά της τρομοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο φάκελος που παρέλαβε το Πολυτεχνείο Κρήτης περιείχε επίσης φυλλάδιο στην αραβική γλώσσα και παραδόθηκε από υπάλληλο του Ιδρύματος, ο οποίος νωρίτερα τον είχε παραλάβει με την αλληλογραφία των ΕΛΤΑ στη Γραμματεία της πρυτανείας.

Ο φάκελος ήταν σκισμένος σε ορισμένα σημεία, έφερε πλέγμα ενίσχυσης και ήταν άσπρου και πράσινου χρώματος.

Οι πρυτανικές αρχές του Πολυτεχνείου αρχικά δεν αξιολόγησαν την αποστολή του φακέλου, ωστόσο όταν και έγινε γνωστή η αποστολή ύποπτου φακέλου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές των Χανίων οι οποίες και παρέλαβαν τον φάκελο.

Δείτε το ρεπορτάζ:

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ιστορικά γλωσσολογιακα και γνωσιακα αδαείς, όσοι επικαλούνται και συγχέουν Γιαχβέ το όνομα του Ιησού Χριστού =Σωτηρ με τον Αλλάχ…..

  2. Γιατί μου μυρίζει προβοκάτσια ;αλλά εν πάσει περιπτώσει ,αφού θέλουν την αγκλιτσα,θα την γευτούν,τους φτανει ; η να βαλουμε και τσαρούχια για πολλές κλωτσιές ;

  3. Αυτός που τα είδε όλα 01/11/2019 @ Ιανουάριος 11, 2019 1:19 μμ

    ΚΑΝΤΕ ΡΑΔΙΟΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ -ΤΙ ΕΠΟΧΗ ΒΓΑΖΕΙ; ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ;

  4. μυριζει σια και προσπαθεια δημιουργιας εμφυλιου με αλλοφυλους εδω, γιατι οι Έλληνες δεν εχουν αντιπαλες καστες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*