Αδιανόητο!Σε λίγο η ανδρική… εγκυμοσύνη θα είναι γεγονός

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Αδιανόητο!Σε λίγο η ανδρική… εγκυμοσύνη θα είναι γεγονός

Σύμφωνα με έναν από τους κορυφαίους καθηγητές νομιμότητας στον κόσμο, τον Richard Paulson, Πρόεδρο της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, η ανδρική… εγκυμοσύνη θα είναι σε λίγο γεγονός, αφού πλέον μπορεί να επιτευχθεί μεταμόσχευση μήτρας σε άνδρες, με ζευγάρια ομοφυλόφιλων να «τρίβουν τα χέρια τους».

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η επιτυχία των επεμβάσεων μεταμόσχευσης μήτρας στις γυναίκες σημαίνει ότι η επιστήμη είναι τώρα έτοιμη να επιτρέψει τη διεξαγωγή παρόμοιων ενεργειών σε όσους γεννήθηκαν άνδρες. Η ιατρική εξέλιξη θα δώσει τη δυνατότητα σε τρανς άτομα να την εκμεταλλευτούν και να μείνουν έγκυοι».

Πρόσθεσε πως καίτοι οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν λεκάνη διαφορετικού σχήματος, υπάρχει χώρος για μια εμφυτευμένη μήτρα.

Ωστόσο, η διαδικασία θα είναι εξαιρετικά περίπλοκη και τα τρανς άτομα θα πρέπει να γεννήσουν με καισαρική τομή. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να πάρουν ορμόνες για να μιμηθούν τις αλλαγές που συμβαίνουν όταν μια γυναίκα είναι έγκυος.

Ειδικοί προειδοποιούν πως μια εγκυμοσύνη σε μια γυναίκα τρανσέξουαλ θα μπορούσε να αποτελέσει «σημαντικό» κίνδυνο για το έμβρυο και το μελλοντικό παιδί.

Ψιλά γράμματα για τους υπέρμαχους της Unisex κοινωνίας!

el.gr

Loading...

5 thoughts on “Αδιανόητο!Σε λίγο η ανδρική… εγκυμοσύνη θα είναι γεγονός

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  Τότε θα σαρκωθεί απ’ την φυλή του Δαν ο σατανάς, δηλαδή θα γεννηθεί ο αντίχριστος. Δεν θα γίνει όμως άνθρωπος με τη δική του δύναμη, αλλά θα του πλάση ο Θεός σκεύος αισχρό και ρυπαρό, για να εκπληρωθούν έτσι οι λόγοι των προφητών. Θ’ απολυθεί λοιπόν απ’ τα δεσμά, με τα οποία τον είχε δέσει ο δεσπότης Χριστός όταν κατέβηκε στον άδη, και θα μπει σ’ εκείνο το σκεύος που πλάσθηκε για αυτόν. Έτσι θα γίνει άνθρωπος, θα ανδρωθεί, θα βασιλεύσει, και τότε θ’ αρχίσει να δείχνει την πλάνη του καθώς λέει ο

 2. Ανώνυμος says:

  Η εταιρεία που θα νικήσει το θάνατο
  Τα πειράματα ξεκίνησαν σε χώρα της Λατινική Αμερικής και το μέρος κρατείται μυστικό γιατί ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από μερίδα κόσμου, που διαφωνεί με ανθρώπινη την παρέμβαση σε τέτοια ζητήματα.
  Η διαδικασία είναι η εξής: πρώτα, συλλέγονται βλαστοκύτταρα από το ίδιο το αίμα του ανρώπου και θα εισάγονται ξανά στο εκ νέου στο σώμα. Στη συνέχεια, προστίθεται στο κορμί μία δόση πεπτιδίων που εγχύθηκαν στο νωτιαίο μυελό του.
  ΖΟΜΠΙ?

 3. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ says:

  ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…..ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΒΑΤΖΕΝΕΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΝΥ ΝΤΕ ΒΙΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *