12:55 - 05/09/2017

Αδελφοι εξ’ αίματος

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τα ίχνη των πεφωτισμένων φτάνουν χιλιάδες χρόνια πίσω, στη Σουμερία, τη Βαβυλώνα, την Αίγυπτο και ακόμα παλαιότερα, σε αυτό που ονομάζουμε προϊστορικούς χρόνους. Μέσω των αιώνων εργάζονταν συνέχεια για να συγκεντρώσουν την παγκόσμια δύναμη και να ολοκληρώσουν το μεγάλο έργο τους την παγκόσμια δικτατορία.

Πίσω απ’ τα φαινομενικά τυχαία παγκόσμια γεγονότα, κρύβεται το μυστικό δίκτυο των πεφωτισμένων οποίοι κατέχουν πληροφορίες που ο υπόλοιπός κόσμος ούτε καν υποψιάζεται. Το δίκτυο ελέγχεται από παλιές γενεαλογιες, προϊόν των ενδογαμιών, και τα παρακλάδια τους, και σήμερα διευθύνεται από περίπου 13 «οικογένειες ελιτ» οι οποίες συγκροτούνται σε μια ιεραρχία DNA.

Αυτές περιλαμβάνουν τους Rothchild, τους Ροκφέλερ, τον Οικο της Λωρραίνης, τους Αψβούργους και την δυναστεία Θορν και τάξις από τον Πέργκαμο της Ιταλίας, η οποία επεκτάθηκε στο Βέλγιο, τη Βαυαρία και πολύ μακρύτερα.

 

Το γενεαλογικό δέντρο των Θορν και τάξις παίζει σημαντικό ρόλο στο χώρο των πεφωτισμένων, αν και οι ερευνητές δεν το αναφέρουν τόσο συχνά όσο τους άλλους. Αυτές οι οικογένειες που ελεγχουν το συστημα το σύστημα που ελεγχει τον λαό, έχουν διαφορετικό DNA από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Το DNA είναι ο γενετικός κώδικας των φυσικών μας χαρακτηριστικών και κάτι παραπάνω. Άνθρωποι που είχαν ζήσει αρκετά κοντά στα εσωτερικά κυκλώματα της συνωμοσίας μου το περιέγραψαν ως εκφυλισμένο DNA. Αυτός ο εκφυλισμός ελάχιστα γίνεται αντιληπτός, εαν γίνεται, με τις υπάρχουσες γνώσεις για το DNA, γιατί η ανθρώπινη επιστήμη δεν ξέρει ακόμα τίποτα γι’ αυτό, σε σχέση με όλα όσα πρόκειται να μάθει.

Σε αυτό το διαφορετικο DNA στηρίζονται όλες οι παμπάλαιες διεκδικήσεις τους ανά τον κόσμο «βασιλικών» οικογενειών σχετικά με το «θεϊκό δικαίωμα της διακυβέρνησης». Αυτό το θεϊκό δικαίωμα δεν ειναι τίποτα άλλο από ένα δικαίωμα που πηγάζει απ’ τη γενεαλογία από το DNA.

Μέχρι σήμερα, στη Βρετανία έχουμε μία αρχηγό κράτους που βρίσκεται εκεί λόγω του DNA της και όλοι ιεράρχηση της βασιλικής οικογένειας είναι δομημένη σύμφωνα με τη σχέση που έχει το DNA του καθενός με το Βασιλια η την βασίλισσα. Τα πάντα βασίζονται στα γονίδια τους και αυτό είναι γραμμένο και στους νόμους αυτής χώρας που όμως καταδικάζει το ρατσισμό και τον θεωρεί αξιόποινη πράξη! τι άλλο όμως είναι η βασιλική εξουσία βάσει του DNA αν οχι ένας κραυγαλέος φυλετικός και γενετικός ελιτισμός;

Αυτό το «θείο» δικαίωμα εξουσίας δεν έχει καμία σχέση με το θείο αλλά έχει απόλυτη σχέση με την πραγματική καταγωγή αυτών των γενεαλογιών .

Διατείνονται ότι είναι απευθείας απόγονοι των θεών της αρχαιότητας (και ποιοι η τι ήταν αυτοι οι θεοι; και ειναι ακόμα ;θα το εξηγήσω με λεπτομέρειες αργότερα)

Από την αρχαιότητα οι βασιλικές οικογένειες αναπαράγονταν μέσω ενδογαμίαςς γιατί προσπαθούσαν να διαιωνίσουν το εκφυλισμένο DNA το οποίο προφανώς αλλοιώνεται γρήγορα οταν ζευγαρώνει έξω απο τον εαυτό του .

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι οικογένειες των πεφωτισμένων και η Ελιτ τις δυναμης εξακολουθούν να κάνουν το ίδιο μέχρι σήμερα.. Γιατί;

Προέρχονται από την ίδια γενεαλογική σειρά. Τα βασιλικά «θεια» και γεν;αλογικα δένδρα των αρχαίων Σουμερίων και των Βαβυλωνίων (Τωρα Ιρακ) , της Αιγύπτου ,της κοιλάδας του ινδού και άλλων, επεκτάθηκαν στην Ευρώπη έγιναν οι βασιλικές και αριστοκρατικες οικογένειες που κυβέρνησαν την ήπειρο και το μεγάλυτερο μερος του κόσμου μέσω της βρετανικής αυτοκρατορίας και των ηγεμόνων της Γαλλίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας ,Γερμανίας και άλλων.

Όταν οι άνθρωποι σαν αντιδρούν και να απορρίπτουν την ανοιχτή δικτατορία της βασιλικής εξουσίας οι γενεαλογιες αρχισαν να κινούνται υπογείως λειτουργώντας ανάμεσα στον πληθυσμό σε όλους τους τομείς που εξουσιαζουν τη σύγχρονη κοινωνία.

Μερικοί ερευνητές αναφέρονται στην ύπαρξη μόνο μιας γενεαλογίας που καταγεται από ένα μέρος -συχνά την αρχαία Αίγυπτο. Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Η Αίγυπτος είναι εξαιρετικά σημαντική σε ό,τι αφορά την καταγωγή των γενεαλογικων δέντρων των πεφωτισμένων, όμως ήταν σπαρμένοι σε πολλά μέρη του κόσμου. Ταξίδεψαν προς τις όλες κατευθύνσεις και διασταυρώθηκαν με άλλα δείγματα της αρχικής πηγής.

Η Αίγυπτος ,η Σουμερία, η Βαβυλώνα η Ασία και η Κίνα είναι κοινές πηγές των περισσότερων γενεαλογιων πεφωτισμένων που δεν περιορίζονται μόνο σε μια γήινη φίλη. Αντίθετα συνευρέθηκαν με πολλές εθνικότητες για να επαυξήσουν τη δύναμη τους κύριος φορέας του «πεφωτισμένου» DNA ηταν η σειρά των Θυλεων. Η ιστορία έχει επικεντρωθεί στην αρσενικη σειρά ενώ ήταν η Θηλυκη «θέα» στη γλώσσα των πεφωτισμένων ,που το διατήρησε μέσω των αιωνων με το λεγόμενο μιτοχονδριακο DNA.

Ιστοριες απο την Χρονοδίνη…

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια 09/05/2017 @ Σεπτέμβριος 5, 2017 1:18 μμ

  Στους Μύθους που σερβίρονται από τα κάθε λογής αδελφούς … σωματεία, ως «αιώνιος προβληματικός αμφισβητίας και αντιρρησίας», θέλω να αντιπαραθέσω έναν άλλο μύθο (mouth=στόμα) που αποκαλυπτικά φτάνει στις μέρες μας …. Το πρόβλημα είναι ότι τίποτα από όσα καταγράφονται σε όλους τους μύθους δεν αποδεικνύονται με την λογική μας και τα προϊόντα της λογικής μας, δηλαδή τις επιστήμες και τις τέχνες…. Επίσης η Φαντασία και η Έμπνευση δεν αποτελεί αποδεικτικό κριτήριο … Η Δημιουργία για τους λογικούς «αθεϊστές» διακρίνεται ότι δέχεται «εκ των ων ουκ ανευ» από Πάντα Λόγο και Λογική χωρίς να λογαριάζει Θεό Προσώπων …. Τα Πρόσωπα διαμορφώνονται και γεννιούνται με ανεξήγητη προέλευση και τρόπο …. Που αναγκάζονται για να δώσουν «λογικές» απαντήσεις και για να καλύψουν το αβυσσαλέο ανεξήγητο κενό να φανταστούν –εμπνευστούν φιλοσοφικές υποθέσεις… και θεωρίες … όπως της Μεγάλης έκρηξης, της εξέλιξης των ειδών ….κτλ κτλ… που ακολουθεί εμφανής για όλους λογική επεξεργασία … Αυτή την πρόταση των «αθεϊστών» συμπληρώνουν οι θεϊστές με την αποκαλυπτική παραδοχή από Πάντα Λόγο ως Θεό Προσώπων, δηλαδή Τριαδικό Θεό Πατέρα, Υιό και Παράκλητο –Άγιο Πνεύμα…. Πολλά από τα αποκαλυπτικά δεδομένα μεταφέρονται από στόμα σε στόμα και κάποτε καταγράφονται στις πολλές μυθολογίες ακόμα και τις ιστορίες της ανθρωπότητας … Από τον Μύθο αποκαλύπτονται θαυμάσια γεγονότα της Δημιουργίας …. Που διαπλέκονται ως αλήθειες με το κοσμικό εωσφορικό και δαιμονικό ψέμα …. Έτσι με δεδομένο τον Λόγο Θεό Προσώπων Δημιουργό αθανάτων προσώπων ελευθέρας βούλησης ως εικόνων του Προσώπου αναφέρονται Δημιουργία
  Α) πρώτης κτίσης – «αιθέριας», ελεύθερης Βούλησης επικοινωνούσης γενιάς Προσώπων Αγγέλων εικόνων Προσώπου Θεού με χρονική θέωση των,
  Β) Μετά με την ελεύθερη βούληση αλαζονεία και αποστασία του πρώτου Αγγέλου, του Εωσφόρου και ακολούθων του προκλήθηκε στέρηση τους της θέας Φάους Του Δημιουργού τους Θεού [ΩΝ-ΑΩ] που τους έστρεψε προς την θέα του Ζόφους Νύχτας [ΜΗ ΩΝ] «μεταμόρφωσης» τους σε δαίμονες …
  Γ) Ακολούθησε η ευσπλαχνία Του Δημιουργού Θεού με παραχώρηση δεύτερης ευκαιρίας στους αποστάτες Αγγέλους με φανέρωση-Δημιουργία του γνωστού επικοινωνιακού μας «εξελικτικού» Υλικού Κόσμου …
  Δ) Ο Υλικός Κόσμος Χαρίσθηκε από τον Θεό στον Εωσφόρο και τους δαίμονες του για να γίνουν αφεντικά του αποκτώντας τα απαραίτητα επικοινωνιακά «αιθερο-κοσμικά» ενδύματα-σώματα… Έτσι γεννήθηκαν ως τέρατα και θεοί με «αιθέριες» υπερκόσμιες δυνατότητες … με προοπτική να επανέλθουν πάντα με την ελεύθερη βούλησή τους στην θέα του Φάους Του Δημιουργού τους Θεού …. που δυστυχώς όμως αρνούνται γιατί όπως φαίνεται η αλαζονεία τους περισσεύει …. Ο Θεός ποτέ όμως δεν θέλει να προτάξει την θέλησή του απέναντι στην ελεύθερη βούληση των Προσώπων της Δημιουργίας Του… ούτε να στερήσει τις όποιες αποκτηθείσες χρονικά στα πλαίσια της Θέωσης τους, υπερκοσμικές τους δυνατότητες ….
  Ε) Ακολουθούν γεγονότα που καταγράφονται με πολλές εκδοχές στις διάφορες μυθολογίες της Ανθρωπότητας ….
  ΣΤ) Στην Ελληνική Μυθολογία, αναφέρεται δέντρο γεννήσεων από τον Φάνη και τον Έρωτα που Φανερώνουν Ουρανό και Γαία και τα αδέλφια τους Πόντο και Τάρταρο. Εστιάζω στις γεννήσεις από τα πρόσωπα των θεών Ουρανού και Γαίας των Προσώπων Τιτάνων και εν συνεχεία Γιγάντων.
  Ζ) Ακολουθούν γεννήσεις απόγονων θεών με Ζώα όπως Αιγύπτιος Ανούβης και άλλοι πολλοί …
  Η) Από τα παιδιά της Γαίας, Γήινους Γίγαντες φανερώνονται τα γένη των πρώτων υπό κατοχή Ανθρώπων κατά σειρά 1-Κρόνιο Χρυσό, 2- Τιτανομαχίας Αργυρό, 3- Γιγαντομαχίας Χαλκό.
  Θ) Ακολουθούν γεννήσεις παιδιών θεών με ανθρώπους, Ήρωες, όπως Διόνυσος, Ηρακλής αλλά και πολλοί άλλοι που γίνονται πρόγονοι του Ηρωικού Γένους Ανθρώπων …. Το Ηρωικό Γένος Ανθρώπων τερματίζει με τον Ήρωα Δευκαλίωνα και την Πύρρα προγόνους Ελλήνων και άλλων Ελληνογενών λαών ….
  Ι) Το 9604 π. Χ. η μεγάλη καταστροφή Ατλάντων και Αθηναίων, δίδει τέρμα στην απευθείας παρουσία των θεών και τις γεννήσεις παιδιών θεών και ανθρώπων, των ηρώων. Έκτοτε Θεοί και Δαίμονες παρουσιάζονται πρωτίστως ως επήρειες σε έμβια όντα και ανθρώπους (δαιμονισμός) τους οποίους ελέγχουν και κατέχουν … σε λίγες περιπτώσεις φανερώνονται και με παράξενα «αιθέρια» σώματα, χωρίς όμως απευθείας έξωθεν εξουσίας στους ανθρώπους ….
  ΙΑ) Οι επιζήσαντες της μεγάλης Ατλαντικής καταστροφής (τέλος Δ Παγετώδους Περιόδου) απόγονοι Ηρωικού Γένους Ανθρώπων γίνονται πρόγονοι του Σιδηρού Γένους Ανθρώπων …. Που έκτοτε κυριεύουν την Γη με τις αναμνήσεις του παρελθόντος και τις επήρειες που δέχονται …. Αλλά και αμφισβητούν θεούς και δαίμονες …
  ΙΒ) Ο εύσπλαχνος Δημιουργός Θεός, ευσπλαχνιζόμενος τα σε δουλεία στους δαίμονες Πρόσωπα των Ανθρώπων ετοιμάζει Απρόσβλητο Νέο Κόσμο (και Εδέμ) στην αναμενόμενη καταστροφή του Παλαιού Υλικού μας σημερινού Κόσμου. Σε επίλεκτη Εδέμ του Νέου Κόσμου τοποθετεί πρωτόπλαστους Πρόσωπα Εικόνες Του, ελεύθερης βούλησης, Αδάμ και Εύα με προοπτική την αθανασία και εξελικτική θέωση τους, δηλαδή να του μοιάσουν και να γίνουν θεοί, για να αναλάβουν να αποσπάσουν από την Εωσφορική και Δαιμονική επήρεια και κατοχή υποκείμενα σε θάνατο, τα γεννημένα ελεύθερης βούλησης Πρόσωπα αφενός των εν Άδη φυλακισμένων γεννημένων απαρχής Προσώπων ανθρώπων και αφετέρου των εν ζωή για να τα οδηγήσουν στον Νέο Κόσμο με προοπτική επιλογής εισόδου τους στην επίλεκτη Εδεμ….
  ΙΓ) Η παρακοή Αδάμ και Εύας, έχει ως αποτέλεσμα να εξέλθουν το έτος 5509/5508 π. Χ. πρόωρα της Εδέμ … για να αυτοεξοριστούν στον Κόσμο της σε αλληλοσπαραγμό ανθρωπότητας…. Σιδηρού γένους ανθρώπων.
  ΙΔ) Αδάμ και Εύα εξέρχονται από την Ανατολική πύλη της Εδέμ που κλείνει πίσω τους, για να βρεθούν στην έρημο της ευδαίμονος Αραβίας στον σε δαιμονική επήρεια και κατοχή Κόσμο της σε αλληλοσπαραγμό ανθρωπότητας το Σιδηρού Γένους Ανθρώπων. Από την σε ξηρασία Ευδαίμονα Αραβία μετακινούνται μέσα από την κοίτη ξηραμένου ποταμού Φισώνα προς την εύφορη Μεσοποτάμια Σουμερία για να εγκατασταθούν στην Σουμερική πόλη Εριντού επί του Ευφράτη, ως η παλαιότερη γνωστή πόλη στον Κόσμο, σήμερα παραπλήσια πόλη είναι Dhi Qar Κυβερνείο, Ιράκ. Οι απόγονοι Αδάμ διασπείρονται στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα (Άρκτος, Δύση, Ανατολή, Μεσημβρία) και δίδουν απογόνους σε όλες τις φυλές αποκαλύπτοντας τον Δημιουργό Θεό…. Και την απίστευτη «ιστορία» τους ….
  ΙΕ) Το 4 π. Χ., Ο εύσπλαχνος και φιλάνθρωπος Θεός , Τριαδικός Πατήρ, Υιός και Παράκλητος στέλνει τον Υιό Του, ως ενσαρκωμένο Σωτήρα Χριστό γεννημένο από την Παναγία Θεοτόκο για να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους για να Σωθούν, να απαλλαγούν δηλαδή από την κατοχή και δουλεία του Εωσφόρου, των δαιμόνων του και της επήρειας με τα δαιμονικά πάθη τους … Μένει οι άνθρωποι με την ελεύθερη βούλησή τους να επιλέξουν τον Χριστό…. Ο Χριστός σε όσους τον επιλέξουν, προσφέρει αφενός έλεος και αφετέρου δια της Αγάπης προς τον πλησίον, το εισιτήριο για την επίλεκτη Εδέμ του Νέου Κόσμου … Μετά την Ανάσταση Του Χριστού ο Πατέρας Του στέλνει τον Παράκλητο Άγιο Πνεύμα για να φωτίζει βοηθώντας συνεχώς όλους τους Ανθρώπους….
  ΙΣΤ) Η ανθρωπότητα πλέον αναμένει, σε άγνωστη ημερομηνία, την Δευτέρα Παρουσία της έλευσης του «εν δόξει» Χριστού που θα κρίνει τους επίλεκτους, δηλαδή όσους τον επιλέγουν να αποκτήσουν το δια της αγάπης προς τον πλησίον εισιτήριο για την επίλεκτη Εδέμ Θέωσης του ήδη δημιουργημένου Νέου Κόσμου. Ο Νέος Κόσμος θα δεχτεί όλα τα ενσαρκωμένα και αναστημένα αθάνατα Πρόσωπα ανθρώπων … αλλά προφανώς κερδισμένα θα είναι όσα επιλεγούν για να οδηγηθούν στην εν Χριστώ Εδέμ επίλεκτων της περαιτέρω εξελικτική Θέωση Των…. Μύθος που φέρει Αλήθειες … με ενδεχόμενα να έχουν παρεισφρήσει και πολλά δαιμονικά Ψέματα … που εισάγονται εντέχνως από ομάδες «τάχατε επίλεκτων φωτισμένων». Σε γενικές γραμμές αυτά αποκαλύπτονται … όσοι πιστοί προσέλθετε … προσευχηθείτε και ζητείστε να πρεσβεύσει η Παναγία και οι Άγιοι για το έλεος του Κυρίου Ημών Σωτήρα Χριστού ….
  Χρήστες των παραπάνω δεδομένων πρέπει να αναφέρουν ως πηγή http://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/oi-pefotismenoi/ και ψευδώνυμο ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

  • ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ 09/05/2017 @ Σεπτέμβριος 5, 2017 2:09 μμ

   ΤΙ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ?
   ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΜΑΪΜΟΥ.
   ΡΕ ΒΛΑΞ, Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 5000 ΑΠΟ ΣΚΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΧΩΜΑ.
   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ 9600 π.μ.χ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΙΛΟ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΕΥΑ ΠΟΥ ΠΥΔΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΡΕ ΟΟΥΥΥΥΣΣΣΤΤ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΗΣΤΙΑΝΟΙ.
   ΖΗΤΩ Η ΠΑΝ-ΕΛΛΑΣ

   • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια 09/05/2017 @ Σεπτέμβριος 5, 2017 5:41 μμ

    Αν και θα έπρεπε να αποφύγω οποιαδήποτε απάντηση, απαντώ γιατί είμαι σαλός δηλαδή παλαβός, το σχόλιό μου ήταν αρκούντως μεγάλο και ίσως δεν έχει διαβαστεί ή δεν έχει κατανοηθεί αλλά κυρίως για τις πολλές θετικές μέχρι στιγμής κρίσεις στο σχόλιό σου … Επιπλέον ως σαλός επιθυμώ να παραχωρήσω δεύτερη ευκαιρία πρόσθετης ενημέρωσης για το σχόλιό μου. Θα ήθελα να σε πληροφορήσω, χωρίς να σημαίνει ότι έχω τίποτα με τα λειτουργήματα που αναφέρεις, ότι δεν είμαι παπάς ή έστω θεολόγος, ούτε αδερφή του ελέους … και νομίζω ότι οι μαϊμούδες στερούνται οποιασδήποτε δυνατότητας να γράφουν … Αν και σήμερα κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να πει ότι ξέρει μυθολογία, μπορώ να σου πω από τα ελάχιστα που ξέρω ότι από θεούς με ανθρώπους γεννήθηκαν Ήρωες, γεννήτορες του Ηρωικού Γένους Ανθρώπων … Η αλαζονεία των μοιρασμένων θεών, από τα Χρόνια της Τιτανομαχίας και Γιγαντομαχίας σε δυο Στρατόπεδα επεκτάθηκε και στο υποτελές στους θεούς Ηρωικό Γένος Ανθρώπων που μοιράστηκε σε Άτλαντες και Αθηναίους –Έλληνες, και έχεις δίκιο όταν λες για «εμφύλιο πόλεμο» …. Η δραματική επέκταση των Κρόνιων Ατλάντων σε όλο τον πλανήτη μέχρι τις παρυφές της Φθίας Ολύμπου των Ολύμπιων θεών και των Ηρωικών Ελλήνων και Αθηναίων … έγινε αιτία της μεγάλης εκστρατείας των Αθηναίων (και Ελλήνων) εναντίων των Ατλάντων … Το 9604 π. Χ. αν και ήταν νικητές οι Αθηναίοι στο προπύργιο των Ατλάντων στις Ηράκλειες Στήλες … η καταστροφή των Ατλάντων έγινε με αυτοκαταστροφή τους, όπως λέγεται, λόγω «έκρηξης» του μεγάλου αριθμού αποθηκευμένων υπερόπλων και πολεμοφοδίων τους που είχαν κατασκευάσει οι Άτλαντες για να κυριεύσουν όλο τον κόσμο. Η καταστροφή της Ατλαντίδος επεκτάθηκε σε όλον τον πλανήτη (Λιώσιμο πάγων – τέλος Δ παγετώδους εποχής).
    Αν και το Ηρωικό Γένος Ανθρώπων σχεδόν εξαφανίστηκε, οι λίγοι που έμμειναν αποτέλεσαν την αρχή για το Σιδηρούν Γένος των Ανθρώπων. Το σπουδαίο είναι ότι οι θεοί μετά την καταστροφή παρέμεινα και προκαλούσαν μόνο επιρροές σε ανθρώπους. Οι άνθρωποι για πρώτοι φορά αμφισβήτησαν τους θεούς … Όσο αφορά τον Αδάμ και την Εύα, αν διαβάσεις καλά θα διαπιστώσεις ότι δημιουργήθηκαν ως Πρωτόπλαστοι του θεούς στην Εδεμ και μετά από επιλογή τους αυτοεξορίστηκαν, το 5509/ 5508π. Χ. και μετά από περιπέτεια εγκαταστάθηκαν στην Εριντού της Σουμερίας … Πουθενά δεν αναφέρεται ότι ο Αδάμ και η Εύα ήταν Εβραίοι, αν και οι πονηροί Αραβογενείς Εβραίοι, οικονομικοί μετανάστες στην εύφορη Μεσοποταμία της 3ης Χιλιετίας π. Χ., αφού προκάλεσαν την γενοκτονία των Σουμερίων, ιδιοποιήθηκαν με τροποποιήσεις την μυθολογική-ιστορία των Σουμερίων με εμπλοκή των Σουμεριακής προέλευσης Αδάμ, Εύας και Δημιουργού Θεού Τους εμπλέκοντάς τους με τους δικούς τους δαιμονικούς θεούς (Κabala -Σολωμονική) που πολύ σωστά αναφέρεις, αλλά αυτό είναι μια άλλη Ιστορία παραπληροφόρησης … Επειδή όμως βλέπω ότι επιπλέον δείχνεις έντονο πατριωτισμό, θα ήθελα να σου πω ότι ο πατριωτισμός των Ελλήνων πρέπει να συμβαδίζει με την Εξυπνάδα των Ελλήνων, την οποία ευτυχώς διαθέτουμε.

   • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια 09/05/2017 @ Σεπτέμβριος 5, 2017 6:31 μμ

    Επιπρόσθετα για να μην κατεβεί το επίπεδο στο κυρίως απαντητικό σχόλιο μου δεν αναφέρθηκα στους χαρακτηρισμούς σου, που τους γράφεις ανερυθρίαστα και χωρίς καν να με ξέρεις. Μέσα σε τέσσερις μικρές προτάσεις με θεωρείς υπεύθυνο για παπατζιλίκια, ότι γράφω ως αδελφή του Ελέους εβραϊκές παπαριές και ότι επικοινωνώ ως μαϊμού. Επίσης χωρίς να κατακρίνεις τον εμφύλιο σπαραγμό δίνεις ότι συμφωνείς στους εμφύλιους πολέμους. Εν συνεχεία με αποκαλείς, «ρε βλαξ» γιαχβεχα χρεώνοντας με κάθε τι, κατά την γνώμη σου αρνητικό, στην Δημιουργία του Θεού και χωρίς να αναφέρεις κάποια πηγή λες ότι ο Αδάμ και η Εύα πιάστηκαν από Σκατά Ελλήνων και Χώμα … κατηγορώντας εν συνεχεία τον Αδάμ και την Εύα για Δειλία και υπεύθυνους για σκληρά σεξουαλικά παραπτώματα με μέλη της οικογενείας τους. Ακόμα πιο χειρότερα με το «ΟΟΥΥΥΥΣΣΤΤ» ζητάς να φύγουμε από την Πατρίδα μας όλοι οι Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί που συλλήβδην μας βαφτίζεις ως ΕβραιοΧριστιανούς επισυνάπτοντας επιπλέον και τον χαρακτηρισμό Βρομιάρηδες … Πραγματικά τόσα πολλά υβριστικά θα περίμενα να τα γράψουν οι Εβραίοι και όχι ένας Πατριώτης Έλληνας … όπως προσπαθείς να δείξεις τελειώνοντας με το ΠΑΝ-ΕΛΛΑΣ. Παρόλα αυτά, επειδή δεν σε ξέρω δεν θέλω να πιστέψω ότι είσαι κρυπτο-Εβραίος….

  • Ο ΜΥΘΟΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΜΥΩ ΣΟΦΟΛΟΓΙΟΤΑΤΕ ΜΟΥ

   • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια 09/06/2017 @ Σεπτέμβριος 6, 2017 4:34 πμ

    Σας ευχαριστώ για την παρέμβασή σας, δεδομένου ότι αναφέρθηκα στην αγγλική λέξη «mouth» με την ελπίδα να «τσιμπήσει» κάποιος για να έχω την ευκαιρία για να αναφερθώ σε πολλά που συμβαίνουν με την Ελληνική Γλώσσα και όχι μόνο. Υποθέτω ότι είσαστε φιλόλογος και γνωρίζεται πολλά για την ετυμολογία των λέξεων. Χωρίς όμως να είμαι φιλόλογος και χωρίς να θέλω να αντικρούσω την σχετιζόμενη ετυμολογία της λέξης μύθος εκ του μυέω-μυώ … θα ήθελα να πω ότι στα πλαίσια της αυτομόρφωσής μου, αντιλήφθηκα ότι η Ελληνική γλώσσα γονιμοποίησε όλες τις γλώσσες της Ευρωπαϊκής οικογένειας (όρα ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΟΓΟ –της κ. ΤΖΙΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΝΝΑΣ). Η λέξη mouth έχει μια πολύ μεγάλη ετυμολογική ιστορία που ξεκινά από το αρχαιοελληνικό μυέω αλλάζοντας σημασίες και όχι μόνο…. Είναι γνωστή η Γερμανική παρέμβαση παραπληροφόρησης σε κάθε τι που αφορά τους Έλληνες και ιδιαίτερα την θρησκεία και την γλώσσα μας. Οι Γερμανοί σε όλη την ιστορία τους ως εβραίοι-ουραλοαλταικοί Χαζάροι (ασκεναζείμ) προσπάθησαν με τα διάφορα φυλετικά υποστρώματα της φυλετικής οικογένειάς τους, όπως βανδάλων, ούννων, βησιγότθων-χριστιανών Αλάριχου πρώτου καταστροφέα της Ακρόπολης Αθηνών και πολλών άλλων να ιδιοποιηθούν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Έτσι αρχικά Ίδρυσαν την Αγία Γερμανική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (όρα Καρλομάγνος, Άαχεν) με στόχο να καταλάβουν την Ρώμη και ως ενομένοι Φραγκο-λεβαντίνοι προκαλώντας το αιρετικό σχίσμα του καθολικισμού (1054μ. Χ.) που ενισχύθηκε περαιτέρω με σχίσμα του γερμανού Λούθηρου, των διαμαρτυρομένων ξεκίνησαν την κατάληψη όλου του Κόσμου (deutschland über alles). Φρόντισαν επίσης με σταυροφορίες να καταλάβουν και να λεηλατήσουν την Νέα Ρώμη-Κωνσταντινούπολη (πρώτη άλωση 1204 μ. Χ.) και την Ιερουσαλήμ για να καταστρέψουν όλα τα τεκμήρια της μη εβραϊκής προέλευσης του Χριστιανισμού που εμείς ως Ελληνοχριστιανοί διατηρούσαμε. Σαν δεν τα κατάφεραν παρέδωσαν την Κωνσταντινούπολη στους συγγενείς τους ουραλοαλταϊκούς οθωμανούς (άλωση 1453 μ Χ.). Δεν τους έφτασε όμως η άλωση από τους Οθωμανούς της Κωνσταντινούπολης αλλά προχώρησαν και πάρα πέρα βαφτίζοντας την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία της Κωνσταντινούπολης σε Βυζαντινή Αυτοκρατορία (Ιωάννης Ρωμανίδης, θεολόγος απεβίωσε το 2001)…. Παραχαράσσοντας την ιστορία γιατί έτσι βόλευε Προχώρησαν πάρα πέρα και δημιούργησαν την ανύπαρκτη «πρωτογλώσσα» που την ονόμασαν «ΙνδοΓερμανική», η οποία όμως λόγω των αντιγερμανικών αισθημάτων των Ελλήνων δόθηκε για παράλληλη χρήση ως ΙνδοΕυρωπαική «πρωτογλώσσα». Προχώρησαν ακόμα πάρα πέρα στην Γερμανική κατοχή των μη γερμανογενών Ευρωπαϊκών λαών (μεσογειακών) με πολέμους … και όταν διέκριναν ότι οι πολεμικές επιχειρήσεις δεν αρκούσαν προχώρησαν στην ίδρυση της «Γερμανικής» Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον οικονομικό πόλεμο …. Έφτασαν μέχρι του σημείου να χτυπήσουν οι συνεργοί τους, οι γερμανογενείς αγγλοσάξονες το Ιρακ, κληρονόμο του Σουμεριακού πολιτισμού, όχι μόνο για τα πετρέλαια του αλλά και για να λεηλατήσουν και καταστρέψουν τους Αρχαιολογικούς χώρους και τα Μουσεία της Μεσοποταμίας … εξαφανίζοντας τις περίφημες πλάκες των Σουμερίων …. Τέλος δεν υπήρχε λόγος να με ειρωνευτήκανε με το Σοφολογιότατε …. Δεν πειράζει … πολλοί δεν ξέρουν … εδώ ο Χριστός συγχώρησε τους σταυρωτές του απευθυνόμενος προς τον Πατέρα Του Θεό «Πάτερ, άφες αυτοίς, ου γάρ οίδασι τί ποιούσι» (Λουκ. 23,34). Ευχαριστώ τους κατόχους της ιστοσελίδας κατοχικά νέα που επιτρέπουν να ακούγονται όλες οι απόψεις …

 2. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΕΣ.
  ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΑΡΕΑ.
  ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΟΝΤΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ.
  ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΝ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.
  ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ 0,1% ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

 3. αιμομιξιες ανωμαλιες διαστροφες και ολα τα κακα του κοσμου λογικο δεν ειναι να ειναι διαφορετικο το ντι εν ει ; εκφυλισμένες γενεες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*