Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:22 - 18/06/2015

Το κρυφό πίσω από τη φανερή επίσκεψη του Πάπα στις ΗΠΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Για πρώτη φορά Πάπας επισκέπτεται την Αμερική. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Και όλα είναι φανερά, μπροστά στα μάτια μας. Δεν υπάρχει διακριτικότητα, δεν κρατούν πια τα προσχήματα. Μένει σε μας, λοιπόν, να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ και να δούμε την εικόνα ολόκληρη.

Την “τιμητική” του έχει φέτος ο Πάπας Φραγκίσκος. Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών έχει γίνει το πρόσωπο της χρονιάς. Τη μια με τη φήμη ότι θα κάνει επίσημη ανακοίνωση για τους εξωγήινους -κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε. Την άλλη σχετικά με την εγκύκλιο για την κλιματική αλλαγή και ότι οι άνθρωποι πρέπει όλοι να συμβάλουμε για να σώσουμε τον πλανήτη. Τώρα, με την ανακοίνωση της επίσκεψης του Πάπα στις ΗΠΑ.

1ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεών του, η άφιξη του Πάπα αναμένεται στις 22/9/2015, στις 23/6 πηγαίνει στον Λευκό Οίκο και στις 24/6 θα απευθύνει διάγγελμα προς το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών. Τέλος, πριν την αναχώρησή τους (28/9), στις 25 θα παρουσιάσει ένα ανθρωπιστικό σχέδιο για μία βιώσιμη ανάπτυξη με βασικό στόχο την εξάλειψη της φτώχιας και της πείνας, υπό την ενωμένη ανθρωπότητα.

Ωραία και ιδανικά ακούγονται όλα αυτά, αλλά μήπως υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από όλο αυτό, όπως και στην περίπτωση της εγκυκλίου για την κλιματική αλλαγή όπου ένας από τους ομιλητές είναι δηλωμένος άνθρωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ);

2ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Αυτή η “ένωση της ανθρωπότητας” σε μας “μυρίζει” Παγκόσμια Κυβέρνηση, ειδικότερα όταν οι G20 θέλουν και αυτοί να αναλάβουν και να ”ενώσουν” την ανθρωπότητα, δημιουργώντας έτσι μια παγκόσμια οικονομία και αναδιαμοιράζοντας τον πλούτο “ίσα” προς όλους.

Ο David Rockefeller σε μία συνεντευξή του είχε πει πως είναι υπέρ μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης εφόσον θα έχει εκλεγεί από τον κόσμο ολόκληρου του πλανήτη. Μήπως, λοιπόν, αυτή η “ένωση της ανθρωπότητας” υποδεικνύει ακριβώς αυτό: την Παγκόσμια Κυβέρνηση; Και, βέβαια, φαντάζεστε τι προπαγάνδα έχει να πέσει προκειμένου ο κόσμος να ψηφίσει υπερ. Αν για την Ελλάδα βρέθηκαν μερικοί δημοσιογράφοι που όπως φέρεται να λέγεται λαδώθηκαν για να πείσουν υπέρ των μνημονίων, φανταστείτε τι έχει να γίνει με τα διεθνή ΜΜΕ που στο 90% και πλεόν ελέγχονται όλα από τη ΝΤΠ ! ! !

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση, δηλαδή η ΝΤΠ θα πάρει τον έλεγχο της ευημερίας μας στα χέρια της, θα ορίζει τι και πως θα τρώμε και γενικότερα θα ελέγχει τις ζωές μας στο έπακρον. Τότε δεν θα είναι καθόλου εύκολο να την σταματήσουμε!

3ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Το CERN είναι ένα ακόμη ένα κομμάτι του παζλ που προσπαθούμε να συναρμολογήσουμε. Μετά από διάφορα προβλήματα λειτουργίας, ξανάρχισε μέσα στην άνοιξη, αλλά όχι ολοκληρωμένα. Σε πλήρη λειτουργία θα βρίσκεται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σύμπτωση; Επιστήμονες επισημαίνουν πως απώτερος σκοπός δεν είναι να βρουν το “κλειδί του σύμπαντος”, αλλά να ανακαλύψουν τις άλλες διαστάσεις που υπάρχουν γύρω μας. Άλλοι επιστήμονες προειδοποιούν για διάφορους κινδύνους σχετικά με αυτό. Ενώ, ίσως, υπερβολικές φήμες, βλέπουν πως όταν το CERN θα λειτουργήσει θα είναι μία πύλη (τεχνητή αστροπύλη) εισερχομένων οντοτήτων από άλλες διαστάσεις και η οποία πύλη θα ανοίξει επίτηδες -και όχι καταλλάθος…

Οι οντότητες αυτές θα είναι έκπτωτοι άγγελοι ή θα έχουν άμεση σχέση με αυτό που ο περισσότερος κόσμος αποκαλεί “Αντίχριστος”.

Αυτό φαίνεται και στα α) logo του CERN ως 666, β) στον επιταχυντή ως πανόπτης οφθαλμός, γ) στο άγαλμα του Σίβα, θεού της καταστροφής, στην είσοδο του κτιρίου:

cern

4ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Το 2015 ονομάζεται ”Ο χρόνος του φωτός”. Πολλοί, αυτό το θεωρούν ως σημάδι του Εωσφόρου. Αλλά ίσως το ενδιαφέρον βρίσκεται σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΗΕ κατά το διάστημα της συνάντησης Πάπα Φραγκίσκου και Μπαράκ Ομπάμα… 25/9/2015, η Σύνοδος Κορυφής του ΟΗΕ για την αναπτυξιακή ατζέντα από το 2015 και μετά.

5o ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Στις 23η Σεπτεμβρίου του 2015, συμπληρώνεται ένας επταετής κύκλος shemitah, σύμφωνα με την εβραϊκή Τορά. Τις δύο τελευταίες φορές ήταν καταστροφική: Στις 11/9/2001 “χτυπήθηκαν” οι Δίδυμοι Πύργοι της Αμερικής και στις 29/92008 υπήρξε κατάρευση των χρηματιστηριακών αγορών. Πολλοί λένε, πως στην φετινή shemitah θα γίνει κάτι πολύ χειρότερο και από την πτώση τεράστιου μετεωρίτη: μία παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.

6ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Είναι γνωστό πως οι “μυστικές” εταιρίες και στοές που κινούν τα νήματα του κόσμου προς ώφελός τους, αξιοποιούν ημερομηνίες, όπως η προηγούμενη για την shemitah, προκειμένου να κάνουν τις ανθρωποθυσίες τους. Έτσι, λοιπόν, θα έχουμε το 4ο “ματωμένο φεγγάρι”, στις 28/9/2015 και ολική έκλειψη Σελήνης. Συμπίπτει με την εβραϊκή γιορτή της Σκηνοπηγίας

7ο ΚΟΜΜΑΤΙ του ΠΑΖΛ

Στις 13/9/2015 υπάρχει η εβραϊκή Γιορτή των Σαλπίγγων – Feast of Trumpets. Ίσως αυτή η γιορτή δεν μας λέει κάτι, αλλά ποιός μπορεί να πεί ότι δεν είναι μέρος του παζλ;

Επτά κομάτια του παζλ συμπληρώνουν μία ολοκληρωμένη εικόνα, ή μέρη κάποιας άλλης μεγαλύτερης εικόνας. Είναι ο Πάπας ο νέος σωτήρας του κόσμου; Θα προσεγγίσει ο ΟΗΕ όπως πρέπει τον κόσμο; Λειτουργεί το CERN προς ώφελος της επιστήμης και της ανθρωπότητας. Θα θελήσει ο Ομπάμα να φέρει την ένωση των ανθρώπων; Και… προς ποιά κατεύθυνση;

Είναι σύμπτωση όλες αυτές οι ημερομηνίες και οι συναντήσεις, ή μήπως προετοιμάζουν κάτι πολύ μεγάλο; Κατά την γνώμη μας είναι ένας προάγγελος της Νέας Παγκόσμιας Κυβέρνησης υπό την επίβλεψη και ενορχίστρωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

diadrastika.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ 7ο ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ “….αλλά ποιός μπορεί να πεί ότι δεν είναι μέρος του παζλ;”

  ΕΙΝΑΙ Η 1η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΛΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΣΟΦΑΡ.

  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ… ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ….

  ΙΩ

 2. Ψαχνω ανθρωπο 06/18/2015 @ 4:49 ΜΜ

  Ο αγιος ταξιαρχης τους περιμενει!!!!

 3. ΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΠΕΔΙΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
  ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

 4. Το έτος νούμερο ΕΝΑ είναι κοντά. Έτσι λένε,

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*