Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

01:36 - 31/10/2020

Συγκλονιστικό Βίντεο!!! Πόσο Τηλεκατευθυνόμενο είναι άραγε αυτό το μοντέλο ΧαρυΠοτερ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συγκλονιστικό Βίντεο!!! Πόσο Τηλεκατευθυνόμενο είναι άραγε αυτό το μοντέλο ΧαρυΠοτερ; 

Αυτό που συμβαίνει με τους οφθαλμούς της δεν μπορεί να μην είναι πραγματικό και να είναι απάτη. Είναι αδύνατον! 

Σίγουρα υπάρχουν πολλά βίντεο που είναι πειραγμένα ώστε να σκορπάνε την απαραίτητη νοητική λάσπη, σπάζοντας την κριτική ικανότητα του ανοικτού μυαλού. 

Στις επόμενες εικόνες όμως βλέπουμε δεν μπορεί να μην είναι έτσι. Το μοντέλο ΧάρυΠότερ πάσχει από ταχυπαλμίες, με τον εγκέφαλο να έχει δεχθεί παρα-φυσική υπερφόρτιση. 

Δηλαδή τεχνικές Μάϊντ Κοντρόλ, και προγραμματισμός του ΝΟΥ με λέξεις άγκυρες και ελεγχόμενο από απόσταση. Ο νους που έχει δεχθεί το ανάλογο πρόγραμμα αντιδρά αυτόματα χωρίς να πατήσει κανείς το κουμπί αλλά με ηλεκτρονικό σινιάλο αρχίζει η κασέτα να τρέχει. Λόγω ηλεκτρονικής υπερφόρτισης το τσιπάκι ανάβει, δεν μπορεί να μεράσει όλη την πληροφορία με αποτέλεσμα μπλοκαρίσαμτα και έντονο ανοιγοκλείσιμο των βλεφάρων. 

Δείτε και το βίντεο του Billy Clinton που έχει πάθει πολλά μέχρι να μάθει να μιλάει την γλώσσα τους, χωρίς καν να κατευθύνει από μόνος του τον νου του..

Το νέο τσιπ στο μοντέλο ΧαρυΠοτερ

Περάστε και από εδώ:Πως τα πάμε με το Μάιντ Κοντρόλ;;; Είσαι στο μενού σήμερα;;;

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. σχολιο 1 10/31/2020 @ 5:57 ΠΜ

    Τα μοντελακια ειναι ηδη προγραμματισμένα απο πριν.Απο νεαρή ηλικία.Για διαφορες δουλειες και αποστολες που θα τους ανατεθούν οταν θα ελθει η ωρα , σε διαφορετικες θεσεις σε διαφορετικά μερη του κοσμου ..

  2. σχολιο 2 10/31/2020 @ 6:11 ΠΜ

    γιατι ομως ; σε τι αποσκοπουν ολα αυτα;
    Εχεις ιδεα; μπορεις να απαντησεις χωρις αοριστολογιες;

    • ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΪΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ, ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ;;;

  3. κοιταξε τις ρωσικες κουκλες 10/31/2020 @ 10:15 ΜΜ

    γιατι γινονται ολα αυτα ..ποιος ο στοχος; Η παγκοσμιοποιηση ειναι ο απόλυτος ελεγχος των παντων και η αλλαγη ολων …γιατι ομως ;

  4. εντελώς τρελό 11/01/2020 @ 2:14 ΠΜ

    Οι  κοσμοι είναι σαν τις ρωσικές κουκλες ,μια μεσα  στην αλλη .
    Ο καθενας αντιλαμβάνεται μονο τον κοσμο του .Ισως πιστεύει στην υπαρξη αλλων αλλα δεν ειναι σίγουρος.Ομως οι κυριαρχοι προσπαθουν να  κυριαρχήσουν σε ολους τους κοσμους .
    Ειναι αυτοι που μπορουν να μπαινουν σε ολους τους κοσμους σε ολα τα επιπεδα .Χρησιμοποιωντας τις  χρονικες πορτες.Δεν ειναι φιλοι μεταξυ τους .Ειναι ανταγωνιστες  για την τελικη υποταγη  των διαστασεων των κοσμων των χρονοεπιπεδων .Ο δικος μας κοσμος βρεθηκε  στο στοχαστρο τους ,απο τον ΠΠΠ ,τους κινησανε το ενδιαφεον διοτι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν  αρχισαν να κανουν κυματακια τον χωροχρόνο  και αρχισαν να φτάνουν σε αλλους κοσμους.Οπως οταν πετας μια πέτρα στα νερα μιας λιμνουλας.Στον ΔΠΠ ηδη ειχαν παρει θεσεις προσπαθώντας να επηρεάσουν  την πλευρα που θα νικουσε.Αρχισαν να εχουν επαφες και να δινουν τεχνολογια ωστε να υπαρξει ενας παγκοσμιος νικητής και   ο κυρίαρχος των υπολοίπων  χωρων.
    Βλεπεις ο δικος μας κοσμος εχει την ιδιαιτερότητα των φυλων των διαφορων χωρων και κυβερνησεων ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .
    Που να υπακουμε ως προβοτακια ρομποτακια  ελεγχόμενα και συνδεδεμένα  με τον Παγκόσμιο νου που κινεί τους παντες .
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ..ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ  ΤΡΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ  ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ  ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ  ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΛΗΣΗΣ ..ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ,ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΕΙΡΟΕΛΆΧΙΣΤΟΥ ΚΟΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΉΤΕΣ.
    Ομως μονο ο ανθρωπος που ειναι πνευματικά ατόφιος .εχει δικαιωματα ..Ο ρομποτανθρωπος  του μελλοντος δεν λογίζεται πλεον ατόφιος εχει χασει το πνευμα του, και τη δικαιωματικη του ιδιοκτησια …Εν ολιγοις 
    Θα πραμεινει μια ελίτ που θα τις εχουμε παραχωρησει το δικαιωμα ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗΣ ,
    ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ….
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ …….ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ  ΣΤΟΥΣ ΕΛ ΛΗΝΕΣ….ΣΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΦΎΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .
    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΊΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ..
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΙΔΑΧΈΣ ΤΟΥΣ  ..ΤΟ ΣΠΈΡΜΑ ΤΟΥΣ ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΉ ΑΛΛΑΓΗ ..ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΣΟΥΠΑΣ.
    ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ …Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ..ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΣΎΜΦΩΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ..
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*