23:33 - 08/11/2020

ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

Διαφημίσεις

ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

Εν τω μεταξύ είμαστε πολύ πιο μακριά στην σύγκρουση με τον πάτο, και από την περίοδο του 1940. 

Εκείνη την εποχή ο εχθρός δεν προσποιήθηκε ότι δεν ήταν ο εχθρός γιατί ήταν ντυμένος με τις ναζιστικές στολές. Τον έβλεπες και τον ξεχώριζες. Σήμερα δεν ξεχωρίζεις καν αυτή τη διαφορά, γιατί τώρα ο εχθρός έχει μεταμφιεστεί ως πολίτης, ως δημοκρατικός εκπρόσωπος σου. Ναι είναι  αυτοί που διεισδύουν μέσα σε μια παραφρονική πραγματικότητα και παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι του λαού.

Στην εποχή της ναζιστικής κατοχής και πολέμου,  οι εχθροί δεν προσποιούνταν ότι είναι διαφορετικοί από εμάς, σε μάγγωναν και συνήθως σε χτυπούσαν στον τοίχο χωρίς έλεος. Σε βασάνιζαν μέχρι θανάτου. Σήμερα, πιθανότατα θα εκλεγούν ξανά με συντριπτική πλειοψηφία το επόμενο έτος. 

Φυσικά αυτούς διαλέξατε να σας «εκπροσωπούν» γιατί εσείς οι ίδιοι είστε φοβιτσιάρηδες, ά-νοες και προδότες του ίδιου σας του εαυτού. Έχετε προδώσει οι ίδιοι τον εαυτό σας αλλά δεν έχετε ακόμη καταλάβει ότι είστε το θύμα και ο θύτης ότι είστε η αιτία του δικού σας νοητικού και συναισθηματικού εγκλωβισμού. Αν δεν ήσασταν πνευματικά ασθενείς δεν θα είχατε ποτέ δεχθεί παρόμοια μέτρα.

Τόσο ασθενείς είστε…δυστυχώς.

Καλή καραντίνα να έχετε!

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*