15:18 - 19/09/2020

ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΊΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΈΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΜΠΌΡΙΣ ΤΖΌΝΣΟΝ ΜΕ ΠΑΤΈΡΑ ΡΑΒΊΝΟ, ΓΕΝΝΉΘΗΚΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΌΣ ΠΟΛΊΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΆΤΟΡΑΣ

Διαφημίσεις

Τζόνσον: Δεν παίρνω ναρκωτικά!!!

ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΊΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΈΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΜΠΌΡΙΣ ΤΖΌΝΣΟΝ ΜΕ ΠΑΤΈΡΑ ΡΑΒΊΝΟ, ΓΕΝΝΉΘΗΚΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΌΣ ΠΟΛΊΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΆΤΟΡΑΣ

Οι κανόνες καραντίνας της Παγκόσμιας δικτατορίας έχουν ξεκινήσει ένα σιωπηλό πραξικόπημα. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και οδηγούν την δύση σε μια γελοία δικτατορία. 

Οι δημοκρατικά εκλεγμένοι βουλευτές έχουν μείνει με το στόμα ανοικτό αγνοώντας όλα τα ατομικά δικαιώματα των ευρωπαίων πολιτών.

Η γελοία Δημοκρατία εισβάλλει με νεους κανόνες στην οικογενειακή μας ζωή, στις κοινωνικές μας σχέσεις, υπονομεύουν τις ατομικές μας ελευθερίες και την υγεία μας. 

Στην γελοία Δημοκρατία οι κανόνες έχουν εκδοθεί χωρίς διαβούλευση στο κοινοβούλιο, χωρίς κανένα διάλογο και χωρίς ψηφοφορία στην βουλή. 

Για ποια δημοκρατία μιλάτε ρε γελοία υποκείμενα;;;

Μην ξεχνάμε ότι οι ΚΑΤΑΡΑ-κουληδες είναι όβριας καταγωγής, από οικογένεια που ήρθε από την Βενετία για να εξελληνιστεί και να πουλήσει ιστορικά ΟΝΟΜΑΤΑ που θα ξεχαστούν (δήλωση πατέρα και γιου) με τον γιο να πολεμάει τον Αντι-Νατιβισμό (εναντίον των ιθαγενών και έθνους και υπέρ της γκρίζας φυλής)…

Κρατήστε το και αυτό…

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ.ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ.

  2. μαλλον σου διεφυγε 09/20/2020 @ 1:43 ΠΜ

    Ο παππους του ειναι Τουρκικης καταγωγης.

    Δολοφονήθηκε κατά τον Τουρκικό Πόλεμο της Ανεξαρτησίας. Ο Kemal είναι ο πατέρας του Zeki Kuneralp, ο οποίος ήταν ο πρώην Τούρκος πρέσβης στην Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία. … Μέσω του Στάνλεϊ Τζόνσον, ο Αλί Κεμάλ είναι ο παππούς του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και των αδελφών του.
    Παιδιά: Zeki Kuneralp, Osman Wilfred Kemal, Celma
    Ιθαγένεια: Τουρκία, Οθωμανική Αυτοκρατορία
    Πέθανε: 6 Νοεμβρίου 1922
    Σύζυγος: Winifred Brun, Sabiha Hanım

  3. Γιωργος 09/20/2020 @ 2:40 ΠΜ

    Οποιος δεν ξερει τι παιζει ειναι λογικο να τα εχει χαμενα.
    Αν ομως ξερεις και βλεπεις σε καθε προεδρικη πρωθυπουργικη η οποια μεγαλη θεση εβραιους καταλαβαινεις οτι ερχεται ο νεος μεσαιωνας και μαλιστα παρα πολυ χειροτερος.
    Η φαρα αυτη εχει μονο μια κουλτουρα κερδος με οποιονδηποτε τροπο.φαρα χωρις καμια κουλτουρα χωρις πολιτισμο χωρις τιποτα μονο χαος και σκοταδι θα φερει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*