Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:57 - 07/10/2011

«Πιόνι των Illuminati» – Το κρυφό πεπρωμένο της Αμερικής

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στην φωτογραφία: Ο George Washington, αριστερά, σε πλήρη Μασονική εμφάνιση. Στο δεξιό κάτω μέρος της φωτογραφίας είναι μια κυψέλη, ένα Τεκτονικό σύμβολο που αντιπροσωπεύει την ιδανική κοινωνία, ένα σοσιαλιστικό κράτος, όπου ο πληθυσμός βρίσκεται σε τάξη όπως οι εργάτριες μέλισσες, η αντίθεση μιας συνταγματικής δημοκρατίας.
Για αιώνες, οι Αμερικανοί υπερηφανεύονται ότι είναι ένα κοσμικό κράτος, με μια κυβέρνηση διαχωρισμένη από την κυριαρχία οποιασδήποτε θρησκευτικής ομάδας. Στην πραγματικότητα, η Αμερική ήταν πάντα μια έκφραση των απόκρυφων δοξασιών των μυστηριακών σχολών των Illuminati.

Στο βιβλίο «Το μυστικό Πεπρωμένο της Αμερικής» (America’s Secret Destiny) (1944), ο Manly Hall (κάτω) αποκάλυψε ότι οι σχεδιαστές και οι ιδρυτές της Αμερικής ήταν αποκρυφιστές που εργάζονταν για την οικοδόμηση μιας σατανικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ο Manly Palmer Hall (1901-1990) ήταν Καναδός μελετητής στους τομείς της θρησκείας, της μυθολογίας, του μυστικισμού και του αποκρυφισμού. Στα έργα του αποκάλυψε τις μυστικές πεποιθήσεις των ελίτ σε όλη την ιστορία, με πιο γνωστό του έργο το «Η Μυστική Διδασκαλία όλων των Αιώνων» (‘The Secret Teachings of All Ages’) (1928).


Ο αμερικανικός Πόλεμος της Ανεξαρτησίας ήταν μια θεατρική απάτη. Οι Illuminati είχαν ένα αρκετά παλιό σχέδιο για τη δημιουργία της ανεξάρτητης Αμερικής για να προωθήσουν την ατζέντα τους.

«Μέσω από προσεκτικά διορισμένους αντιπροσώπους, ο μηχανισμός της δημοκρατίας δημιουργήθηκε τουλάχιστον εκατό χρόνια πριν από την περίοδο του πολέμου της Ανεξαρτησίας.”

Η Αποκρυφιστική ιστορία της Αμερικής

Αιώνες πριν από το 1776, οι ίδιες μυστικές σχολές είχαν τον έλεγχο της Ευρώπης.

«Όλοι οι μικροί πρίγκιπες της Ευρώπης στη μεσαιωνική εποχή είχαν τους Μέρλιν τους, τους σοφούς γέροντες οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις ήταν οι πραγματικοί άρχοντες του κράτους. Είναι προφανές ότι αν αυτοί οι σύμβουλοι ήταν συνδεδεμένοι μεταξύ τους με κάποιο κοινό σκοπό, η συλλογική τους δύναμη θα ήταν σημαντική. “

«Και ήταν συνδεδεμένοι μεταξύ τους, στη μυστική κοινωνία άγνωστων φιλοσόφων, μετακινώντας τα στέμματα της Ευρώπης σε μία δυνατή σκακιέρα. Οι άνδρες αυτού του διαμετρήματος επιφέρουν μεταλλάξεις σε μία αυτοκρατορία».

Μερικοί αποκάλυψαν το μέλλον της Αμερικής πριν από αιώνες. Ο Νοστράδαμος (1503-1566) προέβλεψε την Αμερική που γνωρίζουμε σήμερα. Ήταν ένας «σύμβουλος» που καθοδηγούσε τα γεγονότα πίσω από το θρόνο.

“Τον Νοστράδαμο τον συμβουλεύονταν τρεις βασιλιάδες. Η πιο ισχυρή βασίλισσα της Ευρώπης, η Αικατερίνη των Μεδίκων, τον συμβουλεύονταν, επίσης, σε πολλές περιπτώσεις. “

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε με ακρίβεια την εξέλιξη των ΗΠΑ στο σημερινό σύγχρονο κράτος.

«Είδε ότι ένας μεγάλος πολιτισμός θα αυξηθεί στον δυτικό κόσμο. Αυτός ο πολιτισμός θα απαλλαγεί από τα δεσμά της μητρικής της χώρα, και στη συνέχεια θα βρει μια ελεύθερη θέση μεταξύ των προσωρινών δυνάμεων. Η νέα χώρα θα ανθίσει και θα επεκτείνει την κυριαρχία της σε όλη την ήπειρο. Θα γίνει πλούσια και ισχυρή, είχε προβλέψει, και θα ζουν σε ειρήνη με την αδελφή της, (Καναδάς). “

Μια αναφορά στις ‘προφητείες’ του αποκαλύπτει ότι ο Νοστράδαμος ήταν μέρος της ίδιας μυστικής εταιρίας που τελικά θα κυβερνήσουν τις ΗΠΑ. Ο Νοστράδαμος αναφέρει τις ΗΠΑ ως «το κρατίδιο που διατηρεί την Πέμπτη».

«Αφορά τη μοναδική αμερικανική εορτή της Ημέρας των Ευχαριστιών, η οποία πάντα πέφτει πάνω σε Πέμπτη. Και αυτή είναι η μοναδική εορτή που εξαρτάται από την ημέρα μόνο για την τήρησή της. “

Ο Francis Bacon και οι δεκατρείς αποικίες

Ο Hall αναφέρεται στον Francis Bacon (1561-1626), έναν Ροδόσταυρο και σύμβουλο της βασίλισσας Ελισάβετ Α ‘, ως τον κύριο αρχιτέκτονα της σύγχρονης Αμερικής.

Ο Μπέικον ήταν ο επικεφαλής μιας «μυστικής οργάνωσης που περιλάμβανε τους πιο λαμπρούς διανοούμενους της εποχής του, που «συνδέονταν μεταξύ τους με ένα κοινό όρκο να εργαστούν για τον σκοπό μίας «παγκόσμιας δημοκρατίας», δηλαδή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO).

«Τα μέλη της μυστικής εταιρίας του Μπέικον δεν περιορίστηκε στην Αγγλία. Ήταν πιο ισχυρή στη Γερμανία, στη Γαλλία και στην Ολλανδία, και οι περισσότεροι από τους ηγέτες της ευρωπαϊκής σκέψης συμμετείχαν στο θολό σχέδιό του».

Ο Μπέικον ενορχήστρωσε τη διευθέτηση ενός μυστικού δικτύου εταιριών στην Αμερική.

“Οι αλχημιστές, οι Καββαλιστές, οι Μυστικιστές, και οι Ροδόσταυροι ήταν τα αποφασιστικά όργανα του σχεδίου του Μπέικον. Εκπρόσωποι των ομάδων αυτών μετανάστευσαν στις αποικίες σε σύντομο χρονικό διάστημα και δημιούργησαν την οργάνωσή τους σε κατάλληλους χώρους.”

«Οι αδελφότητες συναντιόντουσαν στα δωμάτιά τους σε ξενοδοχεία και παρόμοια δημόσια κτίρια, που τελούσαν τις αρχαίες τελετουργίες τους ακριβώς σύμφωνα με το πρότυπο που υπήρχε στην Ευρώπη και την Αγγλία.”

Η Αμερικανική Επανάσταση είναι ένα τέλειο παράδειγμα μίας δήθεν «επανάστασης του λαού».

“Είναι η γενική άποψη ότι οι επαναστάσεις αρχίζουν από τους κοινούς ανθρώπους, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν πάντα κάποιοι” καλοπροαίρετοι” που κατευθύνουν την κοινή γνώμη,” γράφει ο Hall.

Οι ιδρυτές μας ήταν Τέκτονες, και η κοσμική εξουσία τους προέκυψε από την απόκρυφη τους κατάταξη. Ο Benjamin Franklin είναι ένα καλό παράδειγμα.

«Οι ιστορικοί δεν έχουν πάψει να αναρωτιούνται για την τεράστια ψυχολογική επιρροή που ο Φραγκλίνος άσκησε στην αποικιακή πολιτική. Όμως, μέχρι σήμερα, λίγοι πραγματικά, έχουν συνειδητοποιήσει ότι η πηγή της δύναμής του βρισκόταν στις μυστικές κοινωνίες στις οποίες ανήκε και των οποίων ήταν ο διορισμένος εκπρόσωπος».

«Όταν ο Benjamin Franklin πήγε στη Γαλλία για να τιμηθεί από το κράτος, έγινε επίσης δεκτός από την «Στοά της Τελειότητας», την πιο διάσημη από όλα τα γαλλικά μυστικά τάγματα. Και το όνομά του, γραμμένο από το δικό του χέρι, είναι στα αρχεία τους, κοντά σε αυτό του Μαρκησίου ντε Λαφαγιέτ ».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στο ‘America’s Secret Destiny’ αποκαλύπτουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μια επινόηση των Illuminati. Τα ευγενή λόγια του Συντάγματος των ΗΠΑ είχαν ως σκοπό να αποτελέσουν παγίδα για τους αθώους στην ολοκληρωτική και απόκρυφη NWO.

Οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν για να είναι αυτό που είναι σήμερα: το μέσο της εωσφορικής παγκόσμιας κυβέρνησης.. Ο Hall μας λέει ότι οι ιδρυτές της Αμερικής είχαν δώσει όρκο για τη δημιουργία της «παγκόσμιας δημοκρατίας». Οι τρέχοντες πόλεμοι της Αμερικής στη Μέση Ανατολή διεξάγονται υπό τη σημαία της «διάδοσης της δημοκρατίας». Αυτός είναι ο εωσφορικός τρόπο έκφρασης που Όργουελ αργότερα ονόμασε «διγλωσσία» (“doublespeak”).

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*