00:47 - 27/10/2020

Πάει και η γρίπη!!! Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς

Διαφημίσεις

Πάει και η γρίπη!!! Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς 

Πάει και η γρίπη!!! Τι γίνεται ρε παιδιά με την γρίπη;;;

Την τελειώσαν, εξαφανίστηκε!!! Γιατί δεν μας εξηγεί κάποιος τι έγινε η γρίπη;;;Που πήγε; Σιβηρία, Μογγολία ή στα Γκαλαπάκος νησιά;;;Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και χωρίς λόγο! Το φαινόμενο της εξαφάνισης της δεν το διαπίστωσε ούτε ένας ιατρός!!! 

Που στο διάολο πήγε τέτοιες ημέρες και δεν κάνει την δουλειά της;;; 

Είχε πάρει εντολή από τις 27/7/12 να κάνει την δουλειά της…στα ολυμπιακά κρεβάτια του σταδίου στο Λονδίνο με τους ετοιμοθάνατους. Στις ολυμπιάδες του μαύρου και άραχνου μαέστρου που δίνει το ρυθμό των οργάνων…Καλά που δεν σαν μπόλιασαν ακόμη με την χλαπάτσα αλλιώς θα έλεγαν ότι εξαφάνισαν και την γρίπη κατά μυστηριώδη τρόπο…Η εικόνα επάνω μας λέει ότι εξαφανίστηκε η γρίπη κατά 95% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, το 2019.Βάλτε κάποια ερωτηματικά εσείς οι μασκοφόροι πριν σαν μπολιάσουν φουκαράδες μου και ψοφάτε σαν το σκύλο στο αμπέλι.

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΣΤΑΥΡΟΣ 10/27/2020 @ 3:10 ΠΜ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΟΗΜΟΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ)ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ(ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΠΛΕΟΝ)ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.

    • ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙΣ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΙΠΠΗ; ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ; ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΝΑΑ ΜΕ ΓΡΙΠΠΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΛΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ COVID ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ; Η ΓΡΙΠΠΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ; ΜΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.Η ΓΡΙΠΠΗ ΑΠΛΑ ΔΝΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΡΙΠΠΗ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΚΤΕΚΤΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

  2. Σωτηρης 10/27/2020 @ 7:39 ΜΜ

    Όπως τα λέει ο Σταύρος είναι. Και πραγματικά δεν μπορείς να πέσεις σε τόσο χαμηλό επίπεδο και να τους πεις οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό που τους πασάρει το διαβολοκουτι. Στη καλύτερη θα νευριασεις με την ηλιθιότητα τους και στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να σαλταρεις εντελώς και να αρπάξεις κανέναν από το λαιμό. Η βλακεία είναι ανίκητη πιο πολύ από ποτέ.και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*