23:23 - 16/05/2020

Ο περιούσιος Ζουγκεμπεργκ θέλει στον ηλεκτρονικό φάκελο όλα τα προσωπικά στοιχεί

Διαφημίσεις

Ο περιούσιος Ζουγκεμπεργκ θέλει στον ηλεκτρονικό φάκελο όλα τα προσωπικά στοιχεία 

Επειδή δεν δίνουμε το όνομα μας ο περιούσιος Ζουγκεμπεργκ μας πέταξε λοιπόν απ΄ έξω, γι αυτό δεν μπορείτε πλέον να διαβάσετε τον KORAKA NEWS στο FaceBook. Γνωρίζαμε ότι θα έρθει αυτή η στιγμή και όντως ήρθε. Τους ενοχλήσαμε λοιπόν για τα καλά. Ενοχλήσαμε τους τοπικούς κουκουλοφόρους των καμπαλιστών στην χώρα μας.

Δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι τσάμπα οι μασόνοι χωρίς να τους δώσεις το αντίτιμο. Και το αντίτιμο είναι όλα τα προσωπικά στοιχεία σου. Αν δεν δώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία δεν έχεις πλέον κομμάτι της πίτας που λέγετε ΦΒ. Έτσι λειτουργεί η σέκτα των σατανάδων, προσφέρει ένα ηλεκτρονικο πρόγραμμα που είναι “όλοδικό” σου, για να εθιστεί το εγώ, το εγώ του σύγχρονου επιδειξία  που είναι ακόρεστο, τεραστιο, και πεινάει για να φάει τον δίποδο αδηφάγο φορέα του.Έτσι λειτουργεί αυτός ο πλανήτης καραντίνας των σατανάδων. Αν δεν τον υπηρετούσαν οι σατανόπληκτοι που έχουν στα χερια τους τα πάντα στον ηλεκτρονικό οίκο ανοχής που το λένε Δημοκρατία, θα μπορούσαμε να παίρναμε όποιο όνομα θέλαμε. Θα μπορούσαμε επίσης και να δίναμε το όνομα του γούστου μας στον κούλη ΚατραΚούλη.Επειδή δεν τους αρέσει το όνομα Μαύρος Κόρακας μου έδειξαν την πόρτα. Μπορείτε να μας βρείτε στο ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ στο Τουιτερ…και φυσικά στο:

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*