Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:56 - 21/10/2020

Ο ΚΑΤΡΑ-ΚΟΥΛΗΣ έχει ήδη μοιράσει το Αιγαίο, και θα το μάθετε σύντομα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο ΚΑΤΡΑ-ΚΟΥΛΗΣ έχει ήδη μοιράσει το Αιγαίο, και θα το μάθετε σύντομα

Ο ΚΑΤΑΡΑ-ΚΟΥΛΗΣ έχει ήδη μοιράσει το Αιγαίο όπως ο αριστερός τσαρλατάνος έδωσε το ΟΝΟΜΑ, το brand-name της ελληνικότατης άλλωτε Μακεδονίας. Αν κράταγε ο έλληνας το brand-name ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα τσέπωνε εκατό εκατομμύρια για τα προιόντα από την ελληνικότατη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . Τώρα που την λένε Македонци, προφ. Μακέντοντσι τι να πάρεις;

Τώρα; Θα πάρει από τα 3 το μακρύτερο….ρουφιάνοι του κερατά!

Πηγαίνει ο άνοος και σε συνεδριάσεις για να πιστεύουν τα γκοίμ ότι πηγαίνει για το συμφέρον της χώρας, να εμποδίσει τα όρκ… την ίδια στιγμή οι μογγόλοι σφάζουν, βομβαρδίζουν, βιάζουν σε 3 ηπείρους…΄

Γιατί ο γουρλωμάτης δεν καθόταν στα αυγά του αλλά κάνει τσάμπα έξοδα σαν απεσταλμένος των Νεοναζί;;; Γιατί δεν μπουκοτάρει τους μογγόλους σαν κίνηση και μήνυμα προς τους φίλους μας ευρωπαίους; Γιατί; 

Πότε βοήθησε η Γερμανοκτόνα την Ελλάς; Πότε;

Τότε με τον Όθωνα σίγουρα! ‘Οταν έστειλαν ένα άτριχο παλικαράκι 17 ετών (στα χαρτιά) να μας μάθει ποιοι πραγματικά είμαστε σαν έλληνες. Να μας μάθει ότι ο έλληνας δεν μπορούσε ποτέ να αυτοκυβερνήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είμαστε οι δούλοι των Ναζί, είμαστε οι τεμπέληδες έλληνες, είμαστε οι διεφθαρμένοι απατεώνες από την επανάσταση του 1821. Γιατί μας κυβερνούν πιόνια που παρά λίγο να κρεμάσουν τον Κολοκοτρώνη….και αν δεν μας κυβερνούσαν θα εκτελούσαν τους πραγματικούς έλληνες ηγέτες όπως τον Καποδίστρια που ποτέ δεν θα έδινε το ΟΝΟΜΑ brand-name της ελληνικότατης άλλωτε Μακεδονίας.

Οι Τσίπρο- Χαβαναγκίλες ή οι ΚΑΤΑΡΑ-κούληδες είναι ακριβώς η ίδια πάστα που δολοφόνησε  τον Ιωάννη Καποδίστρια. Μόνο που εκλέγονται δημοκρατικά κάθε τέσσερα χρόνια για να έχουμε και κάποια επιλογή στο όνομα του προδότη.

Τελειώνει η Ελλάδα χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα, πεθαίνει η Ελλάς και οι πολιτικές σκιές αρπαζουν τα χιλιάρικα κάθε μήνα…ενώ κανείς δεν αντιστέκεστε.

Ξεψυχάει η Πατρίδα και όλοι την ξεπουλάνε. 

Τελειώνει η Ελλάς και οι σύγχρονοι Μακεδονομάχοι, αυτοί οι ελληναράδες μπροστάριδες των Πανμακεδονικών οργανώσεων με πυξίδα τον ελληνισμό και την ιστορία του θα έχουν πάρει δεκάδες χιλιάρικα για να το βουλώσουν… 

Οι ΚΑΤΑΡΑ-ΚΟΥΛΗΔΕΣ έχουν ήδη μοιράσει το Αιγαίο, γιατί δεν θα πέσει σφαίρα ή αν πέσει θα είναι για τα μαύρα μάτια…για να πιστεύετε ότι όλοι εργάζονται για την Ελλάς…ότι μας αφανίζουν εθνολογικά, οικονομικά, ψυχολογικά, ηθικά και στρατιωτικά δεν μιλάει κανείς. Να πάτε να τους ξαναψηφίσετε για να αφανίστουμε και να τους κάνουμε και το χατίρι.

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Η Μεγαλύτερη εθνική ταπείνωση απο το 1922 και την Μικρασιατικη καταστροφή, είναι αυτή που ζουμε και θα ζήσουμε… Η μοιρασιά του Αιγαίου έρχεται και είναι προσχεδιασμένη. Με τους Κοπριτες που μπλεξαμε και την σκατοοικογενεια.

  2. Γιωργος 10/21/2020 @ 11:42 ΜΜ

    Γιατι ?
    Ειναι απλο φιλε μου.
    Ο τυπος αυτος που ζει με χαπια πηγε στην αμερικη και υποσχεθηκε να τελειωσει τον νατιβισμο στην ελλαδα.
    Μονο με αυτο δν επρεπε να γυρισει απο κει ποτε.
    Ο κουλης δεν ειναι ελληνας και αν παρουμε τα λεγομενα του δημοσιογραφου χατζαρα ειναι εβραιος με παπου εναν μωηση λεγομενο που υπεγραψε το προικοσυμφωνο της μαρικας του πατερα βρυκολακα.
    Αν λοιπον σκεφτουμε οτι οι μεγαλυτερες καταστροφες της ελλαδος τελευταια ηταν απο τον εβραιο τσιπρα εκ ισπανιας η τον τζεφρυ εκ μινεικο πολωνιας σημιτη Ααρον Αβουρη η τον καραμαν αλη …μπορουμε ευκολα να καταλαβουμε οτι οι πρακτορες αυτοι ουτε ελληνες ειναι ουτε κυβερνητες.

  3. γιωργος τιμπολης 10/22/2020 @ 12:22 ΠΜ

    katebasan shmerinh meshmerianh 30 lepth synenteuksh se radiofwno tou giwrgou adalh . sthn opoia elege oti to oruc rais den parabiase ta 12 .oti parakolothuse to dhmosio gbs nausiploias tis teleutaies 48 wres. apla to systhma leei apo to katholou as moirastume.giati dika mas einai?ton lao ama tou peis ethnikh kyriarxia h ta misa petrelaia tha pei ethnikh kyriarxeia. to fernoun siga siga sta probata.kai mesa se auta kanoun thn douleia tous. [agorasan opla ,anebasan tis dhmoskopoiseis ktl ].oles oi emplekomenes pleures. o lykos sthn anampompoula xeretai [homo erectus 20000 p x]. nai ksexasa gia to kalo mas .

  4. γιωργος τιμπολης 10/22/2020 @ 12:38 ΠΜ

    kai gia na mhn ksethikothun ta mongola kai poun gamis ta ypobryxia pswmi den exume na fame [ kai ta balei ston patw ths h germania]. bgainei o thlekateufthinomenos kai leei emparko oplwn .oxi ta thelume lene ta mongola. oxi oti eimaste kalhteroi.gaman ta rafale. hrthe o gallos eipe 2 malakies efage kai kana 2 astakus .komple.ama reiksun ola auta mia sfaira egw ton kobw kai ton petaw sta skylia. a ksexasa epeidh ta exume giauto apotrepoume .re kati magoi tou xwriou. mprabo.kala pou yparxei kai o xoros ths broxhs.

  5. Dr. Van Helsing 10/22/2020 @ 1:13 ΠΜ

    Γιατί (θρασύ)δειλοι και άβουλοι(αιδιόδουλοι με τα συν αυτώ παρελκόμενα…) αντάμα, μας παίρνει ο καθείς και μας πηγαίνει γαμιόντας, άλλο πράγμα! Ας μην στεναχωριόμεθα όμως! Ο μαρμαρωμένος βασιλείας, μαζί με το ξανθόν γένος θα νικήσουν τους οχτρούς και θα μας δώσουν την πόλη. Εμείς πάλι, θα μένουμε αμέτοχοι και, αν τελικά γίνουν αυτά, θα προδώσουμε και τον μαρμαρωμένο βασιλιά ξαναμαρμαρώνοντάς τον και τον κάθε ένα που μας βοηθάει γιατί, αυτό κάνουμε εμείς! Μας βοηθάνε? Προδίνουμε, ειδικά τους δικούς μας! Μας πατάνε? Επευφημούμε, ειδικά τους δικούς μας! Να πάμε στο διάβολο λοιπόν και καλά παθαίνουμε ότι παθαίνουμε. Σκατολαός που τρώει σκατά και πάσχει από διχασμένη προσωπικότητα μετά εξαρτήσεων από μουνιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. (Και ξέρω πως θα σβηστεί το σχόλιο και χέστηκα. Σβήσε σβήσε να δούμε ποιός θα σχολιάζει στο τέλος…).

  6. ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΥΜΠΑΚΙ 10/22/2020 @ 6:49 ΠΜ

    Ακριβώς έτσι είναι, όλα έχουν αποφασιστεί τώρα και χρόνια (πάνω από 30 με 40), και όλοι παίζουν τους ρόλους τους ώστε να μας φέρουν σε τετελεσμένα γεγονότα και ότι τάχα μου δεν μπορούμε σαν ΕΛΛΑΣ να κάνουμε τίποτα. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους λοιπόν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*