01:29 - 18/08/2020

Ο ανάπηρος εγκεφάλου βλέπει τον αόρατο ιό αλλά δεν βλέπει το κεφαλοτύρι…η Συγκομιδή είναι κοντά

Διαφημίσεις

Ο ανάπηρος εγκεφάλου βλέπει τον αόρατο ιό αλλά δεν βλέπει το κεφαλοτύρι…η Συγκομιδή είναι κοντά

Αρχίζει ένας μαλακοπίτουρας πριν αρκετές ώρες να μιλάει για τις νέες περίπτωσεις κρουσμάτων κορώνας, για το πόσο επικίνδυνη είναι η νόσος του αόρατου και ότι σε λίγο καιρό θα περάσουμε σε νεο λοκνταουν λόγω των αυξήσεων τους.

Για να μην χάνω τον ελάχιστο χρόνο μου, τον ρωτάω κοφτά και αυστηρά:

-Πόσους νεκρούς από κορώνα γνωρίζεις σύμφωνα με αυτά που ξέρεις από προσωπικές εμπειρίες;

Μου απαντάει: κανένα προς στιγμή! 

Όμως, τα κρούσματα είναι πολλά και οι μολύνσεις πολλαπλασιάζονται κάθε μέρα…!

Λέω μέσα μου, τι να απαντήσω τέτοια ώρα στον υπνωτισμένο, εφόσον δεν γνωρίζει κανένα κρούσμα αλλά μέσα στο μυαλουδάκι του μπόλιασε ο ίδιος τον αόρατο! Ο τύπος δεν έχει αποχαιρετίσει ποτέ κανένα, και δεν έχει πάει ούτε σε μνημόσυνο κοκκαλομένου πτώματος από την επίθεση του αοράτου. 

Του απαντάω πολύ ήρεμα αυτή την φορά για να αφήσω περιθώριο στην υλική και πνευματική του φθορά και να εννοηθεί, ότι η πάθηση του μπορεί να γιατρευτεί: 

-“μπορεί να πολλαπλασιάζονται οι περιπτώσεις του αόρατου ιού; κατακαλόκαιρο με 250 την ημέρα, αλλά γιατί δεν σου είπαν ότι μπορεί τα αόρατα κρούσματα να μην είναι άνθρωποι που κινδυνεύουν να πεθάνουν;;; 

Με κοιτάει μια και βλέπω στην όψη του ότι η ζημιά του νοητικού μπολιάσματος είναι μεγάλη… η έκφραση του προσώπου του αλλάζει και γίνεται σχεδόν επιθετική. Του έβλαψα την αλήθεια του! Του έβλαψα την νοητική καραντίνα του. 

Η νοητική φυλακή που τον έχωσε ο ΧαρδαΧαλιάς και ο άλλος ο γιαλάκιας με τις μετοχές στα φάρμακα. Αντε να εξηγήσεις στον νοητικά ανάπηρο ότι οι σκέψεις του νου του δεν είναι δικές του και ότι ο καϊμενος οδηγείται στην τέλεια οργανωμένη Συγκομιδή του.

Ο ανάπηρος εγκεφάλου βλέπει τον κίνδυνο του αόρατου ιού αλλά ο πανίβλακας δεν βλέπει την οικονομική καταστροφή, τις αρρώστιες από την υποχρεωτική χλαπάτσα και την πείνα που θα περάσει…”αντε βρες άκρη με τους χεσμένους” λέω από μέσα μου.

Λόγω των χαλεπών ημερών και της εκπληκτικής καταστροφής των νοήμων ανθρώπων από την μαφία του Υπουργείου Σκέψης, αποφασίζω να βάλω τέλος στην λειτουργία…ο ΧαρδαΧαλιάς μαζί με τον Κατρακουλ λαμβάνουν τόση ηλεκτρονική και αερίσια ύλη από τους Υπόγειους που θα συνεχίσουν την επένδυση φόβου και την τελική καταστροφή τους. Σε λίγο θα πάρουν και το εγγυημένο εισόδεμα, μερικά ψίχουλα όπως τα 800 ευρώ και θα τους προσκυνάνε οι νεκροζώντανοι. Οι άνθρωποι είναι μια αγέλη δίποδων που αγαπάνε το μάντρωμα…ο φόβος τους ενώνει στο πνευματικό ερείπιο που συντηρούν μια ζωή για να καταναλωθούν στο σφαγείο της “Προστασίας του Πολίτη”. Βρήκαν όνομα και του έδωσαν. Που είναι ρε χαμένοι η προστασία σας; στις μάσκες ή επειδή σας φλόμωσαν στο ψέμα;

Όταν ο εχθρός έχει την ηλεκτρονική εκτύπωση κοπανιστού αέρα και πληρώνει το μονοπώλιο της πληροφορίας του Υπουργείου Σκέψης, όταν καταγράφει 24 ώρες το 24ωρο την αλήθεια των νοητικά αναπήρων, όταν πληρώνει και πλάθει αυτό που κρατάει μουδιασμένο το δίποδο με ειδήσεις τρόμου και απειλές, τότε η Συγκομιδή του είναι πολύ κοντά. 

Περάστε και επό εδώ όσοι σκέφτεστε αυτόνομα: ΜΕ ΑΕΟΡΟΛΟΓΙΕΣ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΟΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ…ΚΑΙ Η ΑΟΡΑΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Σιγά το νέο κάθε μέρα τα ίδια περνάμε.. υπάρχει τόσο βλακεία που είμαστε καταδικασμένοι.. έχεις δει κολυμβητή με μάσκα;εγώ ναι καί τόν ξεφτιλησα.. επίσης σε ξένες χώρες κάνουν joking φορώντας μάσκα.. νομίζετε ότι θα υπάρξει αφύπνιση από εγκεφαλικά νεκρούς; λυπάμαι για τον κόπο σάς…δεν υπάρχει σωτηρία..

  2. Ανωνυμος 08/18/2020 @ 10:28 ΠΜ

    Και το τραγικο ειναι το εξης:ρωτας ολους αυτους τους λοβοτομημενους που εχουν χεστει λογω κορονοιου:που τα ειδες αυτα τα στοιχεια για τους πασχοντες απο κορονοιο;;;;και σου απανταει οτι το ειπε ο τσιοδρας,το λεει ο εοδυ.του λες λοιπον ο.κ μαζι σου.να σου δωσω κι εγω τωρα καποια συμπληρωματικα στοιχεια του εοδυ,οχι δικα μου,τα οποια δεν τα ειπαν στην τηλεοραση;;;;να σου φιλε μου οτι το ποσοστο νοσησης κατα τον εοδυ,την ανοιξη ηταν 4.9% και τωρα ειναι 1.12%;;;!;;;;τι εχεις να πεις φιλε μου;;;;;;και τοτε ο homo lovotomimenous παιρνει εκφραση αγριοσκυλου που θελει να σε ξεσκισει και σου λεει διαφορες ασυναρτησιες οτι εισαι βαρεμενος που δεν πιστευεις και οτι αμφισβητεις ολοκληρη επιστημη και διακεκριμενους γιατρους……. μπλα μπλα μπλα.μα του απαντας,οτι δεν σου ειπα την αποψη μου,αλλα αυτα που λεει ο εοδυ.και τοτε ο λοβοτομημενος φευγει βριζοντας και κουνωντας υποτιμητικα το κεφαλι,λεγοντας ταυτοχρονα σε εμενα:να σε δω που θα κρυφτεις αν σε πιασει κορονοιος!!!!!!τετοιοι λοιπον φιλοι μου,ειναι αρκετοι διπλα μας!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*