Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:44 - 17/11/2010

Μεταλλαγμένα όντα φέρνουν την Νέα Εποχή!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν επιτέλους ξυπνήσει και βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας! Είναι πασιφανές πλέον πως το κεφάλαιο κάνει κουμάντο στα πάντα, και όσο περνάει ο καιρός, αναπτύσσονται νέες μέθοδοι ελέγχου των συνειδήσεων και του ανθρώπου. Δεν τους φτάνουν πλέον οι νόμοι και τα μονοπώλια, η κυριαρχία τους γίνεται όλο και πιο ολοκληρωτική, έχοντας πλέον δυο πανίσχυρα εργαλεία στα χέρια τους : την βιοτεχνολογία και τιςμεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες.

Η βιοτεχνολογία, στην υπηρεσία του κεφαλαίου, έχει γεμίσει τον κόσμο με μεταλλαγμένα προϊόντα τα οποία αναπαράγονται και διασπείρουν το DNA τους παντού! Είναι η πρώτη γραμμή πειραμάτων, για τον έλεγχο του ανθρώπινου DNA και την υποταγή του σε συμφέροντα της Νέας Εποχής.
Είναι τυχαίο, νομίζεις, πως οι αλλεργίες έχουν ……

αυξηθεί κατακόρυφα, όπως το ίδιο και οι ιώσεις; Αλλά για αυτό υπάρχει λύση, τα εμβόλια που κανείς δεν γνωρίζει τι περιέχουν! Οι φαρμακευτικές εταιρίες, ασταμάτητοι κολοσσοί, συνεχίζουν να παράγουν φάρμακα που δεν αντιμετωπίζουν τα αίτια των ασθενειών, αλλά τα συμπτώματα. Έτσι, οι άνθρωποι είναι μόνιμα άρρωστοι και πληρώνουν για θεραπείες που απλά συντηρούν τις αρρώστιες τους. Κρύβουν τις θεραπείες που έχουν για τον καρκίνο και το AIDS, για να μην πούμε πως ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν αυτές τις παθήσεις! Εφευρίσκουν νέα ψυχιατρικά σύνδρομα και φτιάχνουν για αυτά καινούργια φάρμακα που κανείς δεν γνωρίζει πως δρουν! Είναι πάλι τυχαίο, νομίζεις, πως μας λένε πως αυξήθηκαν οι ψυχιατρικές παθήσεις και φτιάχνουν φάρμακα που επιδρούν στονανθρώπινο εγκέφαλο;

Οι μεγάλες εταιρίες έχουν αποθρασυνθεί εντελώς όπως θα δεις παρακάτω. Διοχετεύουν στην αγορά εκτρώματα της βιοτεχνολογίας που κανείς δεν γνωρίζει αν είναι επικίνδυνα και τι θα προκαλέσουν στο οικοσύστημα. Τολμάνε και βάζουν χέρι στο ανθρώπινο DNA, βιάζοντας πραγματικά την φύση. Θέλουν φυσικά να επέλθει η Νέα Εποχή, όπου τα εβραιοκρατούμενα μασονικά lobby θα κυριαρχήσουν επί του πλανήτη. Παρακάτω θα δεις μερικά προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν τέτοιες εταιρίες: σκέψου πως αυτά τολμάνε και τα εμφανίζουν δημόσια — ποιος ξέρει τι άλλο μας κρύβουν σε μυστικά εργαστήρια!
Ψάχνεις για κατοικίδιο; Το Genpet είναι ένα κατοικίδιο φτιαγμένο με μεθόδους της βιοτεχνολογίας!

Ψάχνεις για κατοικίδιο; Το Genpet είναι ένα κατοικίδιο φτιαγμένο με μεθόδους της βιοτεχνολογίας!

Genpets

Επισκέψου την ιστοσελίδα τους τώρα! Τα Genepets είναι πραγματικά εκτρώματα που σπρώχνει στην αγορά η εταιρία “Bio- Genica” ως παιχνίδι για τα παιδιά μας. Η εταιρία, όπως λέει και στο FAQ της, παράγει αυτά τα μεταλλαγμένα ζωάκια με την προηγμένη τεχνολογία της “μικροένεσης ζυγώτη” με την οποία μπορούν να περάσουν σε ένα ζώο ότι γονίδια και πρωτεΐνες θέλουν.
Τα Genpets έρχονται συσκευασμένα σε πλαστικό, σε κατάσταση στάσης (δηλαδή σαν σε πάγο!), και έχουν αποτρόπαια όψη: ζαρωμένα, άτριχα, με ανύπαρκτα γεννητικά όργανα — σου θυμίζουν τον ξεμωραμένο γεροξούρα παππού σου!  Κάθε Genpet περιλαμβάνει στην συσκευασία του manual οδηγιών, έναν μίνι καρδιογράφο και ένδειξη φρεσκάδας, για να γνωρίζεις αν είναι ζωντανό όταν το αγοράσεις.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ
http://www.fridge.gr/zb/10098/biotech-conspiracy/

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*