23:39 - 08/11/2020

«Λεφτά υπάρχουν», θα τα πάρετε σε 8 μήνες που θα τελειώσει η καραντίνα

Διαφημίσεις

«Λεφτά υπάρχουν», θα τα πάρετε σε 8 μήνες που θα τελειώσει η καραντίνα 

Και τα λεφτά που θα σας δώσουν θα ονομάζετε εγγυημένο εισόδημα. Ένα εισόδημα από την Μητρική Παγκόσμια Εταιρεία που θα κόβει Παγκόσμιο νόμισμα για το καλό σας…για το μέλλον σας και αυτό των παιδιών σας.

Τα «Λεφτά υπάρχουν» και θα εκτυπώνονται από αοράτους της Παγκόσμιας Πολισμανίας για να σας τα δώσουν αφού πρώτα έχετε πάρει την χλαπάτσα για να είστε ακίνδυνοι για τους άλλους ύποπτους με πολλά και διάφορα συμπτώματα. 

«Λεφτά υπάρχουν» και Θα υπάρχουν, μόνο που θα είναι ηλεκτρονικά και ανέπαφα. Για το καλό σας. Να μην κολλήσετε καμιά επικίνδυνη αρρώστια γιατί διαφορετικά πως θα μπορούσε η Μητρική Εταιρεία να κρατήσει το μονοπώλιο και να σας ξεσκίσει οικονομικά τα οπίσθια.

«Λεφτά υπάρχουν» για όλους σας, μόνο που το αντίτιμο θα είναι η ψυχή σας (για τους έμψυχους) γιατί μόνο αυτό πραγματικά πολεμούν να σας κλέψουν από την πρώτη στιγμή της ενσάρκωσης σας στην γαία. 

Δεν έχετε καταλάβει ακόμη το παραμικρό για την πάστα αοράτων, ποιοι είναι αυτοί που δίνουν διαταγές στους δημοκρατικά εκλεγμένους οικονομικούς εκτελεστές σας. Δεν έχετε καταλάβει ότι ο αόρατος εχθρός είναι μια οικονομική ίωση που θα σας στείλει αδιάβαστους ώστε να σας εξουσιάζουν  στην μεγαλύτερη φασιστοκομμουνιστική ΧΟΥΝΤΑ, με έλεγχο μέσα από το μονοπώλιο της εκτύπωσης ηλεκτρονικού χουντονομίσματος.

Φανταστείτε να είχατε το κουμπί με την χοντρή στα χέρια σας…τότε θα φοράγατε μάσκες ή θα μπαίνατε σε καραντίνα, ανόητοι;;;

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*