21:34 - 16/08/2020

Κορώνα-19= Ψυχολογική Επιχείρηση όπως και η τρομοκρατία

Διαφημίσεις

Κορώνα-19= Ψυχολογική Επιχείρηση όπως και η τρομοκρατία 

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ανθρωπινης ιστορίας, οι κυβερνήσεις έχουν χρησιμοποιήσει το «εργαλείο» του ψυχολογικού πολέμου για να χειραγωγήσουν πρώτα την κοινή γνώμη, στη συνέχεια να την εκμεταλλευτούν πολιτικά και να δημιουργήσουν «τελικά» σταθερά οικονομικά κέρδη. 

Οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό σε τέτοιες τακτικές στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, αν θυμάστε γιατί η μνήμη σας ελεγχέται καθε στιγμή, αλλά και στον προκάτοχό του, τον πόλεμο κατά του κομμουνισμού. 

Και στις δύο περιπτώσεις, η κρατική χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και η προπαγάνδα πολλών περιπτώσεων χρησιμοποιήθηκαν για να διαστρεβλώσουν την αντίληψη του λαού για τις απειλές που δέχεται.

Ο απατεωνοιός-19 είναι το μεγαλύτερο ΧΟΑΞ των τελευταίων δεκαετιών. 2020-2001=19, η δεύτερη επίθεση μετά τους Δίδυμους Πύργους και Μετωνικός Κύκλος 19 φεγγαριών.

Οι απατεωνοκυβερνήσεις θα σας πολεμήσουν μέχρι το τέλος και θα κερδίσουν εαν δεν αντισταθείτε, εαν δεν θελήσετε πραγματικά να απελευθερωθείτε από τους πράκτορες της Σιώνας που θα προσπαθήσουν να σας εμβολιάσουν με βία. Η ανθρωπότητα έχει να κάνει με σατανάδες και σατανάκια, ανθρωπόμορφα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σατανόπληκοι.

Σε λίγο καιρό, από τα υπερβολικών χωρίς μέτρο φασιστικων αποφάσεων δεν θα μπορείτε να βγείτε και να διαμαρτυρηθείτε…αυτό είναι το κόλπο της απαγόρευσης της συνάθροισης. Από τον καθημερινό και ελεγχόμενο φόβο σας θα αλλάξουν το Σύνταγμα με νομους ΑΝΟΜΙΑΣ, όπως άνομος είναι ο μισάνθρωπος θεός τους. Μην καθυστερείτε αλλά γρηγορείτε, η κοκτέλα θα είναι η αιτία καρκίνων και τόσων άλλων νόσων.

ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ  

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*